Ние също още сме на памперс,неще да седне на това гърне и това си е, но иначе казваме ама като сме свършили работата.
galia_mi честито и да сте много веселички и здравички.
Ох, много ми е мъчно, но зная, че трябва да свикне. Ако не сега, ще е после и все си мисля, че по-късно е по-трудно. Как са другите февруарчета, които станаха ученици? 

, а преди плачеше и се държеше за мен. Просто му е хубаво с децата и се забавляват много, имат си пързалка вътре(а той много обича пързалките), много играчки, моторчета разни, пък и много песнички и танци и затова им е хубаво там. И наистина колкото са по-малки, толкова по-бързо свикват, Викито много бързо свикна. Даже госпожата каза, че вече редовно ака на гърнето, а преди в къщи не искаше и плачеше и аз се отказах за известно време да го слагам, няма нужда да насилвам нещата, и ето сега без проблем си ходи на гърнето. 
. Много хора ни препоръчват да я оставим на ясла щом й харесва, но мен много ме притеснява какви болести ще донесе вкъщи, а не ми се иска бебка да я подхванем с разни вируси още от самото раждане.
Зъби имаме 11 за сега, т.е. 11 сега пробива. С проговарянето напредваме, казва каквото и изнася, на пример Кока Кола, веднага!!! се казва, ама нещо на сила да я накараш да каже..тц!

Вики като решеше, че му се ходи някъде и тръгваше да се разхожда покрай чадърите, а хората го заговаряха. Ние не го изпускахме, естествено от поглед, но пък и той лесно ни откриваше после, защото го оставяхме да видим дали ще ни намери. Мъкнеше си играчките нагоре и надолу и все се връщаше с чужди, а своите някъде при други деца ги оставяше. Това дете няма чувство за собственост.
).
да се отчетем и ние.
Слава богу свикна и сега ходи с голям кеф.