Февруарските сладури започнаха да стават много щури

• 10 845
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,
да попитам нещо за нощното завиване - моята маймунка не иска нито завивка нито чувалчето си. Събужда се вижда че е завита и луд рев. А вече е хладничко нощем и като и пипна ръчичкитедокато спи са и ледени .
Някой да има подобен проблем  Confused.

да, при нас беше същото
намерих му цаката, като упражних малко шев и кройка - сама му уших от пухкаво одеялце нещо като пелерина, но парчето плат е само за гърба и дупето, като ръцете и краката пъхам в пришити парчета ластик - защото моят бебок спи по корем
отделно го и завивам, но това е до първото размърдване
много съм доволна

# 166
  • София
Гена,кога ще записваш мъника на танци и английски,не са ли малки за такива мероприятия
Дай малко повече инфо,моля те?
zisska аз немога да ги отворя,а и ми се върти нещо в главата че мед. сестра каза първо да ги натопя във вода и да им махна страничните лепенки,ама защо да ги махам какво да ги равя после,да ги лепя ли някъде....не ми е ясно

# 167
  • гр.София-Красна поляна
Здравейте Grinning,слънчоглед на нашите шишенца нямаше лепенки но ми казаха да залепя лепенка от лейкопласт с имената на детето.Защо не можеш да ги отвориш,с какво капаче са?

# 168
Gena  сигурно си се объркала  Joy поне с танците Simple Smile
Аз като една танцуваща макар и вече мама ще ти кажа че няма смисъл преди 5 години да се записват на такова мероприятие Simple Smile

Мами вече ще откача - снощи съм приспала Ема на нашето легло и от другата страна съм сложила възглавници, после съм заспала от изтощение, а тя как се е въртяла без да я усетя незна но само чух едно яко туп и бебока на земята се пльоснал от кревата и сега е с разкрасена устна.........н еще да си спи в леглото и тва е........
с тия падания вече нерви не ми останаха от притеснение незнам какво да направя.......

# 169
  • гр.София-Красна поляна
Здравей ANAISE,голямият ми син се беше научил да спи при мен.Един ден реших,че не може вече така и трябва да си спи в кревата.Сложих му голяма възглавница като моята и чудото стана,заспа си сам в кревата без да го приспивам на ръце.Пробвай и ти така,успех  bouquet

# 170
  • Sofia
slyn4ogled, заниманията ще се провеждат в детски клуб и са за деца от 1 до 6 год-децата се групират според възрастта. От утре започват записванията и като се ориентирам ще ти кажа  bouquet
Anaise, въобще не съм се объркала. Нямам намерение( а още по-малко амбиции) да вменявам някакви танцувални пристрастия на Влади.Забавно му е да танцува като слуша музика и затова ще го запиша -да танцува с децата.Преподавателката ще свири на акордеон и пиано( по първоначална информациа) и по-скоро заниманията са като в детските градини- учат се детски песнички и игри, докато родителите са наоколо.
А за английския- пак по същата схема работят - под формата на игри, песни и закачки. На моя приятелка детето започна английски на 1 г. и 7-8 месеца(в началото ми се стори доста странно и пресилено) и сега бърбори ина бълг., и на англ. Hug
ще пробваме, ще видим - то от седене и лежане вкъщи-файда няма. Naughty
Като започнат заниманията, ще споделя Laughing

# 171
  • София
Gena днес замалко сме се разминали в Mall-a Светльо не одобри детската стая там и почти през цялото време седя на масата с нас:)
Свиркай като научиш нещо повече за тези мероприятия,че все се опитвам да събирам мъника с много деца да свиква с яслата,ама сега покрай това дъждовно време дето се задава незнам какво да му измислям за забавление.
zisska шишенцата много приличат на тези от които взимат течност за инжекция...(незнам дали добре го обясних) напънах капачката-неще.Май ще звънна утре на педито да даде пълни инструкции по телефона:)

# 172
Гена то в такъв случай само името им е танци Wink искам да кажа че аз друго разбирам под тва име Simple Smile
за англиискиа съм много за още от малки да приказват с някой ама къде в Младост има такова чудо? зимата ще ми е невъзможно да я мъкна някъде из другите квартали щот съм без кола през седмицата

# 173
Gena, чудесна инициатива! Ако имах възможност също бих записала детето на английски и танци. Тик в Ямбол не съм чувала да се организира нещо подобно за малки деца и смятах скоро да започна да й пускам дискове с компютърни уроци по английски. С танците ще трябва да се задоволи и с учител като мен. Laughing
Иначе ние сме на ясла, но днес е плакала много. Като ме вида на вратата и се разплака още по-силно, хвана ме за ръка и ме задърпа към изхода. Cry Ох, много ми е мъчно, но зная, че трябва да свикне. Ако не сега, ще е после и все си мисля, че по-късно е по-трудно.  Как са другите февруарчета, които станаха ученици? Laughing

# 174
ох ,доникъде съм с това загубено гърне Rolling Eyes малкият върви и си пикае по пода или другата работа върши - прималя ми вече Crazy от една седмица по-усилено тренираме,но ефект - нула.
Въобще незнам как ще махнем памперса! но се успокоявам,че дърт човек с памперс няма Laughing
Поне се застоява отгоре на гърнето - това ни е напредъка и има желание за него. Сложа ли му пампата, не ще и сочи гърнето, оставя ли го и сяда там Rolling Eyes

# 175
Мойри, аз също положих усилия да махна  памперса и не успях. И аз я мъчих няколко дни. Като й се пишка се научи да ми казва, но не успяваше да дочака да седне на гърнето. Като й се ака казваше и тогава вече успявах да я сложа на гърнето. Сега е с памперс, но продължава да ми казва. Има някаква полза, но и аз се бях отчаяла. И тук има възраст, в която съзряват. Залъгалката се опитах да я махна неуспяшно на 1 годинка, а само няколко месеца по-късно я махнах без никакъв пробелм. 

# 176
Здравейте,
Да се похваля - в неделя кръстихме Мартина и вече е християнче. Оревахме църквата много здраво.
За гърнето - Марти не иска и да го види обаче като и махна памперса и бяга и пишка на плочките в кухнята или на паркета.  Задържа да не се изпишка в пампата, но не иска  на гърнето и това е.
А последната седмица се научи да спи нощем на леглото при  нас. Както се събуди си излиза  от креватчето , взима си възглавничката и се  настанява.

# 177
Като й се пишка се научи да ми казва..... Като й се ака казваше

Залъгалката се опитах да я махна неуспяшно на 1 годинка, а само няколко месеца по-късно я махнах без никакъв пробелм. 

ама моят не казва  Sad той още не говори смислено - повтаря след мен някои думи, има си универсални думи за някои предмети, но като цяло не може да каже ,че има Пиш или ако.

А за бибата съм в още по-голямо отчаяние. Посяга към нея и през деня - стои му в леглото, той се катери , влиза вътре и си я взима. ooooh! по принцип трябва само за заспиване да я ползва, но той си я джвака щом я види. ooooh!

Нямам сили вече. Вдигам ръце..... ooooh! ooooh! ooooh!

# 178
  • София
Да ви се похваля, снощи Никол за първа вечер спа съвсем сама в нейната си стая!!!
Иначе с бибата сме и с памперс, но когато ги махнем, тогава. Гледам да стават едно по едно нящата, а не да я стресирам. Когато стане, тогава.

# 179
Здравейте и от мен, да се разпиша и аз че отдавна не съм писала.
Ние сме добре, Виктор от миналата седмица пак тръгна на ясла, бях го спряла за известно време защото много се разболяваше и бяхме пак с гледачката, сега ще видим как ще е, че ми писна от болести ooooh!
Все още е с памперс, обаче в яслата полека лека ги учат на гърне и са много смешни като се наредят всичките малчовци с гърненцата, не че у дома не го слагам на гърне(макар че са големи пазарлъци), обаче в яслата като гледат едно от друго и по лесно се научават, а за бибата, ние никога не сме ползвали и затова нямям вашите проблеми.
Ходихме на море и на Викито много му хареса(и на нас де) и беше много послушен.
В петък с татито отиваме на Боровец, малко да си починем сами без детето, че на морето не беше точно почивка Grinning-откога му меля на главата да отидем някъде да  разпуснем само двамата, най-вече искам да се наспяяяяяяя, да апнем, да пиинем 1dating, и ... luvbed т.н. , че отдавна не сме се наслаждавали на почивка само двамата, пък и напоследък и двамата много работим.
Имаме много нови снимки(вкл. и от морето), като се поосвободя ще ги кача

galia_mi , Честито ти Християнче, да сте живи и здрави всички!
Gena, наистина чудесна инициатива е това с танците и английския, и ние с татито мислим да почваме да обучаваме Виктор на английски, в началото ние ще си го учим, защото и двамата го знаем добре(особено татито е с почти перфектен англ.), после сигурно ще му наемем учител. Като гледам как сладко танцува Вики на музика, май и на танци ще го записвам скоро Laughing
Спирам, че стана дълго, като се върна от Боровец ще разправям, а ако случайно някоя от вас ще ходи там, пишете ми да се видим

Общи условия

Активация на акаунт