Февруарските сладури започнаха да стават много щури

• 10 813
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!Аз нещо съм настинала,от сутринта ми е зле.Няма да дойдем на срещата-дано не ме чакате.Разкажете как е минала срещата.Като гледам какво е хубаво времето и ме хваща яд,че не можем да дойдем.Желая ви един прекрасен петък13-ти.

# 256
ех, изпуснах срещата, ама още съм на работа и няма изгледи да си тръгна скоро. А и Дани е със сополи до колене:( 2 седмици се борим стези зополи и не можем да ги преборим, а в понеделник тръгва на ясли и не ми се мисли, въобще не знам дали да го пускам в това състояние...

# 257
Ето и днешните снимки : http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8873&AlbumId=70405
Извинявам се за качеството на някои от тях.
Поздрави на всички, а на болните-бързо оздравяване!

# 258
Мимка,страхотни са снимките!!!

Само съжалявам, че с моето чедо бяхме почти като слепени и не можах да обърна много внимание на момичетата, но се надявам следващия път това да се поправи.

Ние утре заминаваме за Пловдив.

Приятна събота и неделя на всички и сколошно оздравяване на болните!!!

Целувки и поздрави от нас!!!

# 259
Чудесни снимки и сладки дечица!!!   love001

# 260
  • Canada
Хей, моми4ета!
Благодаря ви 4е споделихте сним4иците - страхотни са...сладки малки барбарони с готини спортни майки Hug
Наштие февруар4ета са най-сладките , нали?

Исках нещо да ви питам- слу4ва ми се няколко пъти, Йони да реве дълго време с пълно гърло за нищо. С нищо не мога да я накарам да спре. Поревава си и след това заспива за секунди.
Слу4ва ли се с вашите деца?

Весел уикенд!

Последна редакция: сб, 14 окт 2006, 16:15 от Yoni bonboni

# 261
  • София
момичета,хайде утре на следобедна среща пак на същото място?

# 262
  • гр.София-Красна поляна
Момичета видях снимките,много са хубави а дечицата сладки,сладки  love001
Разкажете сега как мина срещичката. GrinningКолкото до утре с удоволствие бихме се присъединили и ние,но сме болни. SadИмаме температура и ни боли коремчето и утре ще ходим на дежурен.
Лека вечер от нас.  bouquet

# 263
мами страхотни снимки
моя проблем беше че вместо в петък на мъжа ми му дадоха почивен ден в четвъртък, т.е. нямаше вече как дойдем и си записах час за зъболекар
но утре ако има желаещи за среща се включваме веднага Simple Smile само кажете

# 264
само да допълня че и днес бяхме в Борисовата градина, утре пак ще слезем сигурно ако има желаещи форумски мами Simple Smile

# 265
Здравейте и от нас,
Joana, благодаря за снимките, веднага си ги изтеглих всичките Simple Smile
Наистина хубаво си изкарахме на срещичката. Аз тръгнах с малко резерви - да не би дивачетата да се карат за играчки или нещо от сорта, но за щастие на февруарските мами, дечицата си играха без никакви произшествия. Е, мойта сладурана още почти в началото седна в единствената локва в парка, но това за по-весело Simple Smile)) Ще се радвам пак да се съберем.
Ние утре ще ходим със сигурност в Борисова градина, но не знам точно кога... Румена току-що заспа в 23 часа и сигурно ще проспим сутришната разходка, така че вероятността е за след обяд.
За следващата среща (когато и да е тя) предлагам най-добре направо на кръглата площадка с играчките и пързалката-слонче (май само тя и каменната костенурка са останали от нашето детство). Вярно е, че има много деца и майки там, но пък децата се заиграват и е по-лесно, така ми се струва....
Чао и весело изкарване на неделния ден, ако не се видим Simple Smile

# 266
Благодаря за снимките, бебчовците са страхотни. И на мен ми се ходи пак, но нещо от вчера сме с обърнат режим и ще видим утре как ще е. Пак ще пиша. Лека нощ, за сега Sunglasses

# 267
Мами аз седя и пиша домашно по английски, та в тази връзка ми хрумна по-зимно заглавие за новата ни темата Simple Smile Кат се има предвид колко време се проточи предишната тема предлагам тва заглавие: Идва баба Зима с пухкав сняг февруарската дружина ще лудува пак
Ако ви харесва казвайте Simple Smile

# 268
  • София
Анайс заглавието е чудесно!
Хайде направо да се уфюговорим които мойе днес след 4 да дойде на площадката с каменното слонче и костенурката
Ние сме първи в списъка,друг кой идва?Simple Smile

# 269
Втора в списъка, но не знам дали ще успея за 16 часа, може би към 16:30, така че по - добре на площадката направо да:)

А заглавието е чудесно Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт