Февруарските сладури започнаха да стават много щури

• 10 811
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
  • Canada
Здравейте моми4ета!

Страхотно заглавие на теми4ката Hug

Ние се преместихме успешно и много бързо, но си имахме проблеми с интернет достав4ика....намерихме си друг моля се да е по- добър....

За Клеми знам, но коя е втората бременна мама, 4е пак не съм в 4ас newsm78?

Десика и ние сме болни от детската градина, тъкмо се оправи и пак си домъкне нещо- то не бяха температури, то не бе диария, сега е със силна суха кашлица. При поредната и висока Т говорих с лекарка и тя ми каза , 4е това е нормално (имам впредвид 4естото боледуване) при адаптиране с вирусната среда в детските градини....Но нямаме избор, нашта баба се връща в БГ в края на юли и няма кой да гледа Йонито.

Честито на новите христиан4ета!

Ние също не бързаме с махането напамперса, но много и харесва като я събле4ем за къпане, докато и напълня ваната, да си направи локви4ка и да цопа в нея....

На вси4ки на които им предстои по4ивка Приятно Изкарване и Хубаво Време!

# 31
Здравейте и от нас  Hug

Вече си имаме христианче, кръстихме Яна на именния й ден 24 юни. Много добре се държа детето, плака само като я извадиха от водата  bishop

Бързо оздравяване желаем на болните мъници  Praynig Слава богу Яна все още не знае какво е лекарство, дано така е по-дълго време! С гърнето сме скарани, не ще това дете и това е..ще си ходим с пампите още, пък и аз нямам зор..
Ние ще духнем към морето на 1 август и сме там цял месец   grinning039 Уговорихме бабите да идват и да гледат малечка на смени, а ние с татито да можем да бръмчим напред-назад с кумовете и с други приятели  newsm68 Ако някой ще ходи в Слънчев бряг, да свирка да спретнем срещичка с биричка  newsm24 cheers

Ние ще сме в Слън4ев бряг до 9-ти август. Как да се намерим? Ние ще сме в хотел Дюн, а вие?

# 32
Ние сме резервирали едно къщенце до Хелена. Ще ти пратя GSM на лични и ще се намерим  Grinning

# 33
Ние първата седмица на август ще сме до Варна - ако има плажуващи за там да си кажат Simple Smile

# 34
Привет и от мен!
Ние вече сме в Стара Загора. Май ще трябва да си променям профила. От днес имам нет и съм много щастлива. Не ходя на работа и отново се върнах в майчинство, заради смяната на града. Гледаме се с децата, а сега Митака е болен и беше с няколко дена с антибиотик, че да видим. търся усилено детско заведение и за двамата.
Имаше ли някоя мама от С.З.? Ако има да свирка, аз съм вече на линия.
Приятна почивка на плажуващите мами и техните семейства.

# 35
  • Canada
Здравейте, моми4ета!

Йонито е трети ден с Т , по цял ден мрънка и ми виси на шията- тези кътници ще ни уморят.
Вие как сте с кътниците?

Сигурно вси4ки сте на по4ивка, много мудна теми4ката........

Ние отиваме за уикенда на Ниагарския водопад   car003 и там ще се поизлежаваме в някой Аква парк...  sport027

# 36
  • София
Yoni bonboni,завиждам ви за почивката която сте си организирали:)
Когато писах че Светльо е с Т се оказа че е от зъби,избиха му 4кучешки наведнъж и сега вече е със завидната бройка от 16зъба:)
Стискам палци бързо да избiват зъбките за да не се тормозят дечицата ни!

# 37
  • Sofia
Здравейте, мами, нещо не пишете в този отпускарски сезон  Wink

Аз се включвам да похваля свеки колко добре възпитава детенце, вече само вечер е с памперс, яде самичка с лъжичка и вече не тича подир чужди хора да дава ръчичка на всякакви бабички, циганки и т.н.  bowuu

Понякога и свекървите вършат добра работа ей!  Mr. Green

# 38
  • София
Здравейтеееее!
Отдавна не съм писала.
Мерките ни на консултацията бяха 13,300 и 84см. Много е тежко моето кюфте, обаче все ме кара да я нося...и аз какво да правя - нося я. Много чудно как не ме боли кръста от нея, а и от новото бебе, като бях бременна с Никол, от 12г.с. имах невероятни болки в кръста, сега нищо такова няма.  Hug
Ние сме с 8 зъба само, явно вървим много назад със зъбите, ама това хич не ме притеснява. Още не говори, казва няколко думички, но няма никакво желание да повтаря. Абе и това ще стане, като стане няма да млъква. А колко е палава...slan4ogled да ви каже за какво става дума. Няма такова друго дете, сигурна съм.  Laughing

# 39
Привет и от мен Simple Smile

Ема има 16 зъба. Добре яде. Над или около 12 кг е ама незнам колко над. Вече 2 пъти я оставям в леглото и заспива сама !!! Казвам ви голям зор ни е приспиването. С гърнето също сме пред провал - засега нищо. Бибата я цока само като заспива и не винаги. Още пие вода от шише с биберон - трябва в чаша да я сипвам май вече. Опитва се да яде сама. Съблича се сама. Ами това е от нас Simple Smile А да много и харесва детската кухня Simple Smile

# 40
Привет и от тукашно.
Нямам с какво да се хвала, за това и не пиша.
Провали ни се ваканцията в Българско, но за сметка на това си караме райско лято тук. По цял ден сме на някъде, в повечето случаи на двора с останалите ни съседи и децата им. Нямам от какво да се оплача.
Неа расте... косата й наддава на дължина, но само от зад. Бленувам за момента в който ще й сложа фиба и тя няма да падне.
Голямо диване е станала де... яде пясък с лопатата и смуче камъни. Като сложа ръката си под устата й, плюе.
16 зъба има, а представа си нямам колко тежи и колко е висока. След месец й предстои консултация (и нова ваксина) и тогава ще се разберат стратегическите й мерки.

А да... аз ще ставам ученичка от 28 август. Децата ще са на съответно училище и детска градина. Душа да ми е яка само...

# 41
Здравейте мами и от мен. Отдавна не съм писала, но от работа не ми остава време.
Виктор пак е болен и е на антибиотик. С тази ясла ще се побъркам вече, през седмица е болен, тъкмо се оправи и го пусна и айде пак лепнал нещо от яслата, абе направо не ми се говори и незнам какво ще правя.
Мами, на които дечицата са на ясла, казвайте как е при вас?!
МОФ виждам, че си си сменила профила, да не би да има някой хубав повод за това, а? Simple Smile

# 42
МОФ виждам, че си си сменила профила, да не би да има някой хубав повод за това, а? Simple Smile

Кликни връз снимките де Wink

# 43
честито мамо фин  Grinning и за училището и за новия приятел   bouquet
а децата са си супер, както винаги  Grinning

Мами Ема пак заспа сама сега - дадох и мечката да я гуши и заспа с нея - на мама Бузъла   bouquet - че то коса не ми остана от приспиване с скубане........

# 44
мами кажете ми при кои гинеколози ходите и от кои сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт