Страхотно заглавие на теми4ката

Ние се преместихме успешно и много бързо, но си имахме проблеми с интернет достав4ика....намерихме си друг моля се да е по- добър....
За Клеми знам, но коя е втората бременна мама, 4е пак не съм в 4ас
?Десика и ние сме болни от детската градина, тъкмо се оправи и пак си домъкне нещо- то не бяха температури, то не бе диария, сега е със силна суха кашлица. При поредната и висока Т говорих с лекарка и тя ми каза , 4е това е нормално (имам впредвид 4естото боледуване) при адаптиране с вирусната среда в детските градини....Но нямаме избор, нашта баба се връща в БГ в края на юли и няма кой да гледа Йонито.
Честито на новите христиан4ета!
Ние също не бързаме с махането напамперса, но много и харесва като я събле4ем за къпане, докато и напълня ваната, да си направи локви4ка и да цопа в нея....
На вси4ки на които им предстои по4ивка Приятно Изкарване и Хубаво Време!

Слава богу Яна все още не знае какво е лекарство, дано така е по-дълго време! С гърнето сме скарани, не ще това дете и това е..ще си ходим с пампите още, пък и аз нямам зор..
Уговорихме бабите да идват и да гледат малечка на смени, а ние с татито да можем да бръмчим напред-назад с кумовете и с други приятели
Ако някой ще ходи в Слънчев бряг, да свирка да спретнем срещичка с биричка

и там ще се поизлежаваме в някой Аква парк...