Февруарските сладури започнаха да стават много щури

• 10 811
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Мами Ема пак заспа сама сега - дадох и мечката да я гуши и заспа с нея - на мама Бузъла   - че то коса не ми остана от приспиване с скубане........
Anaise, и Влади е страшен фен на косата ми  Mr. Green От половин гоина ,та и повече като му се спи или иска да се успокои идва, подава ръчичкида го взема и започва да се гали с кичури от косата ми, пъха я в носа, в ушите и премрежва очички от кеф  Crazy Голяма е скица, само дето косата ми от дърпане и разплитане е станала на разплетена кошница  ooooh!
та, по тоя случай се сдоби с кукла  Blush и много си я гушка - руса, с дълга лъскава коса(като фолк - певица е  hahaha).
Много съм доволна вече, защото си има приятелка и не ми рови постоянно в косата  Laughing Носим Мая навсякъде- в парка, докато го возя - и като се изнерви-хоп бибата и Мая-та и сме рахат и двамата. Бях се засилила да купувам перука на баща му bowuu, че да ме отменя чат-пат, ама вече разрешихме въпроса  Hug
Дечурлига, какво да ги правиш  Joy

# 46
като говорим за заспиване  - моят заспива с биба и като се пипа по косата Grinning незнам защо точно така, но най-странното е ,че баща му казва ,че и той като малък обичал така да заспива - пипайки се по косата Grinning
Така и разбирам ,че му се спи много - почне ли да се пипа/гали/роши косата, значи е готов заспал

# 47
  • Canada
Мами, на които дечицата са на ясла, казвайте как е при вас?!

Гали ние сме на същото дередже, само 4е при нас не дават антибиотици, трябва да си много, ама много зле 4е да се прибегне до антибиотик. Това е хубаво, според мен, защото се дава възможност на организма да си създаде анти тела против даден вирус. Аз съм се заредила свещи4ки за температура, свещи4ки за настинка и кашлица(много са ефикасни), сироп4ета и капки за сваляме на Т. След като висяхме един път в спешното на детската болница 9 часа и ни пуснаха с думите да продължаваме с капките за сваляне на Т  реших, 4е ще спестя време и нерви ако сама се опитам да се справя с проблема и засега успявам......

МОФ 4естито и за приятеля и за запо4ването на у4илище, много са сладки и тримката! Ти какво ще у4иш, ако не е тайна?

Като 4ета колко са ви килцата,направо ви завиждам- Йонито от тези зъби, вируси и диарии и се стопиха гривни4ките и бузките . Твърдо сме 10 килца....
А ин4е за спането , отдавна заспива сама с шише с мляко в едната ръка и биберон в другата. Като си изпие млякото си лапа бибата и готово.
Хайде приятен ден от мен!

# 48
Здравейте! Не съм писала много време, но май и аз нямам с какво да се похваля. Ние също тръгваме на ясла през есента и много се надявам всичко да е ОК. Сега имаме райски дни двете - по цял ден разходки, сокчета, кафета. Играем, люлеем се на люлките, спинкаме. Направо приказка!!!  love001 Есента ще стане ученичка, а мама отново ще започне да ходи на работа. Много, много се моля всичко да е добре  Praynig
За заспиването - заспива сама и лесно, но при условие, че сме се разхождали много и сме играли много. Много се радвам, че успяхме да махнем бибата от близо месец и изобщо не и липсва. Това е хубавото, а това, което ме тревожи е че не се отделя от мен и на метър. Това също е от близо месец и не зная защо се получи така. Беше при баба си за седмица и след като си я взех ме държи за полата и не ме изтърва, но това започва да ме тревожи. Приятелка каза, че е само период, който ще отмине. Дано е така! При вас как е? Дечицата следват ли ви по петите?

# 49
При вас как е? Дечицата следват ли ви по петите?

за голямо мое съжаление - не. Sad трябва да му крещя да дойде и най-важното да не съм му се карала преди това, иначе не идва. На моменти много ми къса нервите- като днес например Sad - и така ми се иска да го пусна на ясла, най-малкото за да си почина  ooooh!

# 50
Здравейте мили майки  Hug

Искам да поканя всички вас да се включите заедно с децата си в Световната Седмица на Кърменето. На 5 август - събота, в парка на НДК от 11 ч., за да вземете участие в поход-разходка World Walk for Breastfeeding, организиран ежегодно по цял свят, с който да покажем, че кърменето е наистина важно за нас и децата ни. Всички, които подкрепят кърменето, са добре дошли – поканете роднини, приятели и познати да се присъединят!

За тези от вас които са или ще се намират във Варна програмата е следната:

Програма за ССК        01.08 – 07.08.2006г. Варна
31.07. - 17.00ч.    МБАЛ”Св.Анна”(Окр.болница), „У-ще за бъдещи родители”, в Сешният център, тел: 69-26-597 0 ст.ак.Русева,69-26-238 – Родилно отд.
01.08. - 11.00ч.  АГ болница, Масово кърмене с костюми
02.08. - 15.00ч.  АГ болница - „Училище за бременни”, на първият етаж тел.613-798
03.08. - 10.00ч. Майчин дом -  Женска консултация и посещение на родилките.
05.08.  - 11.00ч.  Поход-разходка от шадраваните до входа на Морската градина

Разходете се с нас и ни подкрепете  Hug Обичайте много бебчетата си, защото те са нашето богатство!

# 51
  • Canada
Дечицата следват ли ви по петите?

Откакто ходи на  градина не ме изпуска от о4и, никой друг не признава и постоянно иска да я гушкам.....Може би е някакъв страх да не я изоставя....

А за бибата сме много зле, како гледам скоро няма да се похваля с оставяне на биберона. В градината им казвам  да й я дават само в краен слу4ай, но винаги я намирам с биберон, отбелязан на муцунката......зна4и по цял ден си е с биберон.
От другата седмица(31 юли) сме в нова градина - по-близо до нас, дано да мине плавно прехода към новата обстановка, новите у4ителки и де4ица Praynig....стискайте ни палци!

# 52
Привет маминки   bouquet
В петък с татито имахме годишнина от сватбата ни - празнувахме 5 години откак сме се оженили Simple Smile Вечеряхме в едно много добро ресторантче дето зехтина е зехтин и салатата е с розови домати, а не с най-гадните намерени на пазара. Много добре си изкарахме, а после се разхождахме около езерото в бизнес парка и гледахме звездите. Там има пейчици, няма хора и е супер романтично  bowuu Откак Ема се е родила непомня да ми е било толкова спокойно и да не съм бързала да се прибера. Та да ви почерпя по едно виртуално  cheers cook
Вчера обаче сме прихванали  някъв вирус щото повръща цяла нощ и днес разбирам че и другите мами от квартала и те така и децата им. Много неприятно ама днес е по добре.
Това е за сега, отивам да пиша есе на тема Death Sentеnce, който иска да помага чак за сабота ми е.

# 53
Здравейте, майчета! Анайсе, честита годишнина! Пожелавам ви още много годишнини и още някоя буба!
Момичета, има ли някои от вас, които са вече без памперси? Ако - да, как го постигнахте?

# 54
оф,и на мен ми е голям зор памперса...ама само го мисля,без да правя нищо по въпроса  Crazy
едно набор4е,април4е(т.е. с 2м по-малко) ве4е е без пампа...направо се шашнах,но майката е от най-търпеливите хора ,които познавам  #Crazy . каза,4е на всеки 15мин я слагала на гърнето и ве4е детето имало навик да се стиска и се слагат на всеки 4ас,а тя ако имала междувремено пиш или 4иш си казвала  #Crazy
направо сгънах 4адъра  #Crazy и не е лъжа,видях го детето с о4ите си Shocked
аз се надявам като по4нем септември яслата там да я нау4ат  Thinking ,4е на мен май май няма да ми се отдава таз дейност,хи4 не съм от търпеливите Twisted Evil
ина4е и ние изкарахме преди 2 дена летния вирус.....първо бебка,после аз ,а сега и мъжо  #Cussing out  добре,4е за ден-два и минава....

с бибата сме същата работа....ползваме си я все още,но добре 4е е само като заспива...през др време ако не я вижда...хи4 не се и сеща за нея...
но мисля,4е и е рано да я махнем....като по4не да осъзнава,ще я излъжа ,4е някое беб4е има пове4е нужда от нея и се надявам номера да мине  Whistling

# 55
Тедка гледам че си от Бургас. Явно там е тоя гаден вирус и една мама и бебето и го пренесоха тук и сега с татито и Ема сме се трашнали ........ голяма гадост е. А ме е яд че мамата не си изолира детето и нея си за няколко дена дори не ни каза и сега всички мами , татковци и бебоци са се трашнали. Е мъжа ми днес е болнични, а снощи едва непукасяхме  Crazy

# 56
Тедка гледам че си от Бургас. Явно там е тоя гаден вирус и една мама и бебето и го пренесоха тук и сега с татито и Ема сме се трашнали ........ голяма гадост е. А ме е яд че мамата не си изолира детето и нея си за няколко дена дори не ни каза и сега всички мами , татковци и бебоци са се трашнали. Е мъжа ми днес е болнични, а снощи едва непукасяхме  Crazy

да,вируса идва от морето...тук няма някой да не е болен или да не го е преболедувал вече....
някакъв ад е  #Cussing out
моята бебка 2 дена я държа вируса,но по4ти седмица не съм я извеждала навън...
от опасения да не зарази други деца,пък и да не я повтори  Confused
наистина мн некоректно е постъпила таз майка  newsm78

# 57
И ние се натръшкахме от тоя гаден летен вирус и сме далеко от морето, направо не мога да ви опиша какъв ад беше. По принцип и ние мислим да ходим на море, ама сега като чета как всички по морето са се натръшкали и май се замислям дали да водим малкия. М/у другото масово върлува тоя вирус, почти всички се оплакват

# 58
  • София
здравейте момичета
дано мъниците вече са добре и продаължават да вършат щуротии:)
Искам да питам има ли някоя мама февруарка,която живее в щатите?
Ще ви кажа защо питам разглеждам в amazon.com какви страхотни нещаима и много ми се иска да пазарувам от там ,но за съжаление нямат шипинг до България
А а ко някоя мама ще си идва скоро към БГ и може да ни донесе някоя и друга щуротиика много ще се радвам.

# 59
  • София
Здравейте!
Много лошо с тоя вирус, дето са се разболели дечицата, дано скоро да се оправят Praynig

Много отдавна не съм писала, ама то няма какво особено....
Започнахме да вземаме храна от кухнята миналия месец, но честно казано не съм очарована, в сравнение с кухнята в Русе, тая е много зле  #2gunfire
Бяхме малко на гости на бабите миналите две седмици и не бяхме в София, другия месец май пак им се очертава гостуване, ама незнам кога  hahaha като реша, ще им кажа  Laughing
Иначе с памперсите сме до никъде - т.е. постоянно сме си с тях, ако реша да го оставя без памперс опикава целия апартамент, понякога пиша в гърнето, следващия път седи на него 5-10 мин. и става за да се изпиша на 2 крачки от него...
Вода пием почти само от шише с биберон, понякога пие и от чаша, но трябва да не е много жаден и да не му се спи... т.е. много рядко.
Вчера за първи път, след обед заспа сам, с една играчка.... е днес отново се приспивахме заедно де  Wink

Общи условия

Активация на акаунт