Февруарските сладури започнаха да стават много щури

• 10 818
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Може и да търсят русо момиченце като на снимката в аватара Simple Smile). Група мами с деца въртящи се около входа на Борисовата градина все ще се познаем.

# 241
Може и да търсят русо момиченце като на снимката в аватара Simple Smile). Група мами с деца въртящи се около входа на Борисовата градина все ще се познаем.

Да, може , за да ни разпознаете да я облека със същата рокличка, ама се чудя дали чорапогащник да й сложа Joy

# 242
Аааа не ще е трудна за разпознаване Simple Smile по добе със същите чорапки ако може .
За срещата:
Запазих маса за 8 човека в пица Хът на Гурко от 5 часа -  имат детски кът с играчки - това ако е лошо времето или решим, че е студено.
Чакаме се в парка ако времето не става отиваме на пица.

Последна редакция: чт, 12 окт 2006, 16:18 от galia_mi

# 243
  • София
ауу идеята за пица много ми хареса
дали да не полудеят децата и пицата да е след играта(ама де влиза в задължителната прогама)?
Аз ще ви позная,виждала съм Мими и Галето разбира се както и майката на Йоана(ще ме извиниш че не съм ти запомнила името)Анайс и Ема мисля че също ще ги позная-гледала съм снимки:)Значи ако някой не ни разпознае а види по голяма групичка дечица и майки да се присъединява,няма да сгреши:)
Хайде до утре!

П.П.нямам търпение!

# 244
Да, чудесна идея, само , че май трябва от 18 часа, малко да потърчат в парка, не знам дали ще ни пазят цял час масата.... newsm78 Но, ще решим утре , на място!!!

# 245
Предлагам да си пуснем GSM-ите на лични,ако не се познаем или пък се разминем.
Елена ще я познаете по окълцания бритон от домашния фризьор-моя милост, аз най-вероятно ще съм със зелено кожено яке........а се надявам Йоанка и мама Мими да са с мен  Simple Smile Дано да не вали
Чакайте ни към 5 и нещо,защото не знам госпожицата докога ще спи

# 246
  • Canada
Ех, 4е ви завиждам за срещи4ката...... Confused
Ще 4акам после да разказвате, дали са слушали децата и дали са си играли заедно?....Не отказвам и снимков материал Embarassed

# 247
  • София
Здравейте!
И на мен ми се идва, но Влади спи до късничко следобед и незнам дали ще успеем, а и никога не съм ходила до Борисовата градина  Embarassed

# 248
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро момичета, Hug
днес се очертава ( поне за сега) слънчев ден.Желая ви приятно изкарване на срещичката и да разказвате. Grinning

# 249
Момичета, приятна срещичка ви пожелавам!   bouquet

# 250
Аз пак съм на работа Sad. Оказа се че трябва да правя версия.
Надявам се да свърша навреме за да дойда.
Ако не - приятно изкарване. Много съжалявам #Cussing out

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 11:58 от galia_mi

# 251
мами днес съм на забар но утре който иска може пак да се видим там
ние и сутринта ще ходим към 10 часа

# 252
  • София
ее не се отказвайте момичета!
Гале днес видях Мартичка с баба си отиаха за кухнята,а ние си тръгвахме от градината:)

# 253
Момичета,нали все пак ще има среща?

Елена чак сега заспа и не знам кога ще стане Confused
към 4 ще се опитам да я събудя, ако закъснеем къде да ви търсим?

Небесна, ти с какво ще се придвижиш?

# 254
Здравейте на всички Simple Smile))))
Много ви се радвам и съжалявам, че нямам време да изчета всичко, но все пак видях, че Вили има бебенце. Да им е живо и здраво и не знам как ще се справят, но със сигурност ще е весело. Аз съм се поодчаяла как ще се справям. Бременността ми върви, но постоянно умирам за сън, а Румена е огън.
Не съм писала от преди морето. Там изкарахме страхотно, но татито беше по цял ден с нас и ми беше много лесно.......а сега ...... Та Руми не излезна от водата, и на плитко и на дълбоко, и в пясъка се ровеше и правеше огромни спринтове по плажа, като си спомня колко хубаво ни беше, ми се иска все на море да сме, но свърши.....
А от както сме в София само проблеми. Малко ни ограбиха - не си дръжте раниците не на гърба - крадците и детски ранички крадат - не е за вярване, че и на дечицата посягат, но това е положението. Яд ме е само за цифровия фотоапарат, че беше вътре, но ще го преживея и ще си съберем за нов. Иначе съм щастлив човек, без документи, без дебитни карти - веселба Simple Smile))

До тук с лошите новини.
Руми расте и хубавее, вече е 90 см и близо 13 кг., но не говори много, само отделни думи, най-много до две в изречение. Не бързам, знам, че проговори ли няма млъкване, но ми се иска повече да я разбирам, като иска нещо. Гледаме се, взимам кухня, която почти не яде, продължаваме да се кърмим, вманиечена е на тема Телетъбис и бебета и общо взето нищо ново под слънцето.

Видях за срещичка май за днес става въпрос, при това в моя район. Ако Руми се събуди и се оправим на време, ще се опитам да ви намеря. Иначе ние ходим в горния край на Борисова градина. Има едно нещо (което вече го няма за през зимата), нарича се КОКОЛАНДИЯ, там я водя да играе, че в нашия квартал е ужас от коли, хора и кучета.......Ходим без количка и до парка ми отнема близо час (с количка беше 15 минутки Simple Smile))))  Дано се видим, но не обещавам. Аз съм 170см, едра, с дълга права тъмна коса, със зеленикаво яке ще съм и зеленикава раница и разбира се с прекрано русичко, дивичко момиченце с къдрички на врата и подрязано бритонче Simple Smile))
Чао Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 15:20 от Style

Общи условия

Активация на акаунт