Тайланд 2019, 2020, 2021

• 26 249
  • 347
  •   1
Отговори
# 225
  • на село
В какъв смисъл да се отваря куфарът, те не са забранени вещи?

# 226
В какъв смисъл да се отваря куфарът, те не са забранени вещи?

Не , не са . Но тъй като веднъж ( лош късмет ) при прекачване ме извикаха, защото искаха да проверят течностите ( въпреки , че беше предимно козметика ) се притеснявам да не сеповтори . Тогава за малко да опусна следващият полет, заради това. Този път имаме около 8 часа престой в Катар. За първи път ще летя през Катар , като от София до Пукет сме с катар еърлайнс, предполагам след, като компанията не се сменя багажа ще бъде чекиран директно София - Пукет и няма да трябва да чекирам отново в Доха

# 227
Ако полетите са на една резервация, авиокомпанията ще се погрижи за багажа ви.

# 228
Моля, ходилите в Чианг Май и Куала Лумпур/нищо, че не е за тази тема/ да направят сравнение кое е от двете си заслужава повече. Трябва да направя една междинна спирка и се чудя между тези две дестинации.

# 229
Здравейте,
Планирам  Пукет за ноември 2020.

Смятате ли че за 7 дни ще са достатъчни да видим ключови места и забележителности или трябват поне 10-15 дни ?

С Катарците  в момента от София - Пукет ми излиза 2 075 лв за двама възрастни двупосочни  , това Ок цена ли е или мога да очаквам някакви намаления?

# 230
  • на село
Nature Sun With Face
С Катарците  в момента от София - Пукет ми излиза 2 075 лв за двама възрастни двупосочни  , това Ок цена ли е или мога да очаквам някакви намаления?
Пробвай и с Turkish Airlines - произволно избрах една седмица в ноември и ми даде над 150 лв по-ниска цена и малки престои.

пп ние заминаваме в понеделник, нямам търпение да си стопля старите кокали Smiley

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 15:47 от _Monster_

# 231
  • София
До вчера Катарците имаха промоция. Днес вече цените са по-високи.

# 232
През Януари Катарците ще имат намаления или обичайно имат. Аз ще резевирам Тайланд за края на Октомври. Може ли да препоръчате дсли е удачно при 7 нощувки само да резервирам 4 нощувки Пукет и 3 Банког?

# 233
По-скоро 2 в Банкок и 5 в Пукет.

# 234
  • София
Здравейте,
Може ли мнение и препоръка за екскурзии с малки деца -5и8г? Кацаме в Пукет, моля да ми препоръчате хотел там за пренощуване, а  също и в Пи Пи. Благодаря.

# 235
По-скоро 2 в Банкок и 5 в Пукет.

За два дни е трудно да разглеждаш София, камо ли Банкок.

# 236
Някой може ли да сподели за Патая - интересни места за посещения и екскурзии? И аз се чудя за визити, издадени на летището - дали си заслужава чакането, което не може предварително да се предвиди  колко време ще отнеме - някъде четех, че куфарите през това време излизат на лентата и ако се забавиш, после трябва да си ги издирваш.

# 237
Здравейте! В края на месеца ще пътуваме до Тайланд с организирана екскурзия и започвам да обмислям багажа и лекарствата. Тъй като тук има доста опитни, които са ходили по няколко пъти, ще може ли да ме ориентирате какво трябва да се вземе от тук като дрехи, козметика и лекарства и какво можем да си купим на място? Благодаря Ви!

# 238
Удобни обувки за посещение на храмове и турове във вътрешността на страната  -  ако има такива, разбира се. Ако ще е само плажна екскурзия - джапанки и бански са достатъчни.  Laughing Шегувам се, но лично ние бяхме помъкнали ризи, рокли, обувки, нищо не излезе от куфара.
За женската част задължително някоя блуза с дълъг ръкав и широки дълги панталони или пола за храмовете.
А, да - едно от най-важните неща - силен репелент, продукт за слънчева защита с много висок фактор и такъв за слънчево изгаряне.
И много положително настроение, както и оставете тук всички предубедености и отворете широко кръгозора  на своя мироглед. Ако не сте ходили в Азия ще преживеете лек културен шок.

# 239
За репелент препоръчвам да си купите на място. Търсете такъв с deet или picaridin. Аз съм много доволна от Soffell, особено под формата на мляко за тяло. Другите неща са ги казали вече! 😊

Общи условия

Активация на акаунт