Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 205
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • Fort Worth, TX
А те така като ги даравят директно в магазина,  нямат ли изискване за дезинфекция на дрехите?
Не мисля, че ги дезинфекцират.Директно ги слагат по закачалките.Това са буквално тонове с дрехи.Хубавото е , че хората са изключително възпитани и никога не оставят мръсни дрехи.Винаги ги изпират преди да ги оставят,Случвало ми е като купя нещо още да си мирише на омекотител.

# 121
Стигам до извода, че май само у нас я има тази практика - да се обират и внасят с контейнери даренията на хората, да се претакат и да се препродават на качества на по-дребни търговци, а те - на скъпи цени като нови да ги продават на клиентите.
И у нас е с благотворителна цел - финансово подпомагане на вносителите. Simple Smile
Ей, Андрешко си е Андрешко... От хорската благотворителност пак намира начин пари да направи.
                                                                                                                                                                                                                       Не е точно така, голяма част от дрехите са предадени срещу заплащане. В Гърция от къде мислите идват дрехите, или в Африка? А и все пак за да се внесе втора употреба трябва да е минало през фирми, които са ги продали....

# 122
Мъпет Маг в колко отварят сутрин?

# 123
  • Пловдив
Здравейте.Случайно търсейки сайтове с медицинско работно облекло попаднах на много цветни красоти във фейсбук страница на магазин за втора употреба в Силистра.Много снимки но без телефон или начин за доставка.Аз съм от Пловдив .Някой срещал ли е медицинско облекло по ВУ, но не класичестото бяло, синьо, а с туника на цветя ?

# 124
Да покажа съботния улов

Скрит текст:
Мания,зала А, 10 лв

Маниер, 13 лв

# 125
В Англия няма типичните ВУ магазини,има чарити,където разни неща се продават за дадена кауза,рак,грижа за стари хора и т.н.Хората си даряват там дрехите,този вид магазини се посещава от много хора,идеята е за благотворителност.Има и карбут разпродажби,това е малко тип битак
,където за пенсове, максимално 1-2 паунда можеш да си купиш както запазени неща,така и нови.
На карбура един чувал с детски дрехи колко струва горе долу.

# 126
PeacockLove, в Маниер кога е деня на ново зареждане с бебешко, пак ли събота като Мания? И каква е цената на килограма? Мерси Simple Smile

# 127
Привет!
Ако някой си търси хубаво кожено яке, преди няколко дена в Дрехата с/у ВМА, попаднах на разкошно на Pimkie

Ако не ме лъже паметта беше 30 лв, размер xs. Казвам, че е разкошно, защото имам същото на марката, но черно и вече няколко години не е мръднало, а е купено пак от Дрехата. Вярно, е че цената не е много ву, но пък за хубаво коже яке, без следи от носене не е много Simple Smile Дано да съм била полезна за някого.

Иначе от личните ми находки е едно кожено яке на Zara за моя близка, но бяло (извинявам се за снимката, не можах да намеря по-добра в интернет, а не ми се снима) за около 10 лв от Манията в Халите:

# 128
  • Карлово
От мене една пола, малко ми е широка, но ще я стесня. 2,70лв
Скрит текст:

# 129
  • Fort Worth, TX
ДАма, разкошна ти е полата.Със здраве да си я носиш.

# 130
PeacockLove, в Маниер кога е деня на ново зареждане с бебешко, пак ли събота като Мания? И каква е цената на килограма? Мерси Simple Smile
Мисля, че събота е зареждането. На кг в събота е 30 лв.

# 131
  • близо под тепетата
Към Пловдивските гражданки Blush
Имате ли идея къде се е преместил магазинът, който беше на Мария Луиза? От там съм имала най-добрите попадения за без пари почти.... отдавна не бях ходила и днес реших да мина от там, но е затворен и няма бележка къде се намира сега Sad

# 132
Много е готина полата на Desigual.Много харесвам марката,макар понякога шарениите им да ми идват в повече.Тази е сладурска.
Креми от мои хора знам само за Гуд Уил.Казват,че има страхотни попадения за смешни пари.Тук ВУ често са кожодери.Трябва този бизнес да се забрани на алчните търговци и да бъде само за каузи с благотворителна цел. Разказвали са ми,че и в Испания е така и цените били много ниски+че можеш да се пазариш до последно. GrinningОтдавна не съм посещавала тези магазини,нямам нищо ново.Ще се опитам утре да го направя,че ми липсва тръпката.

# 133
Купих на дребен такава кола за 15 лв от Маниер
https://www.coolshop.co.uk/product/vilac-grey-vintage-car-1117/AJ5P7U/

# 134
Ехаа, това си е супер находка.

Общи условия

Активация на акаунт