Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 603
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
# 421
  • Велико Търново
Последната ми находка е от маниер в Габрово мин седмица. Намерих 4 чинии в светло и тъмно синьо и купа за салата тъмно синя- направих си комплект за ежедневно хранене за 8лв 😊

# 422
Аз напоследък се ровя в Мания и Маниер. По-изгодно ми излиза на килограм и сякаш имам по-добри попадения там отколкото в Хумана. Нещо не ме кефи Хумана, посредствени марки на високи цени и дрехите им трябва да се оглеждат внимателно, че доста са опърпани!

# 423
  • София
Днес се отчетох с 5лв в Манията, като една тениска, един панталон, блуза и риза нови-новенички 😊 Само тениската не снимах. За ММ с надпис Bierkoenig

# 424
  • Sofia, Bulgaria
Аз почти заредих гардероба за лятото от Second Hand Hypermarket. С още едно ходене и ще съм готова за планираните почивки Simple Smile.

# 425
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Находката ми от вчера - рокля на делфинчета 🐬

# 426
Хумана в момента всичко е на -50%. Тази вечер ще работят до 20ч, възползвайте се!

# 427
Като гледам активността май само аз пазарувам още от тези магазини.и ощее 2-3  , споделящи в групата.
В събота в Маниер беше тъжна картинка... В Мания успях да взема само на детето неща   , бяха с 40% намаление на детски дрехи.

# 428
Няма време и находки
2 ръка е и доста екологично, но у нас се опорочи

# 429
Извинявам се, че така нахлувам, ама отдавна следя. Видях поста на PeacockLove и да се включа Grinning Сефтосах приложението на Мания, макар че нещо не ми е ясно. Чух и касиерката да говори с явно редовна клиентка, че то ще върши работа на такива като нея, които пазаруват по повече, но за разни покупки тип 2-5 лв. няма смисъл. В зала Б не ми маркираха на мен приложението, било за суми над 10 лв. А картите важали само за месечните промоции.

Иначе беше безумна скука в събота в Мания Централни хали. Ходя все в събота аз и рядко си тръгвам с покупки под 15-20 лв. Тази събота си взех две неща от Зала Б - пуловер и тениска, за 2,80 и една блузка с дълъг ръкав от зала А. Ако се повтори още веднъж тая скука, ще се върна към Зиг Заг.

# 430
Да, аз не разбрах защо карат хората да си рециклират картите като все пак ще важат за промоции. А в приложението се начислява точка на всеки 10 лв

# 431
  • София
Да, и аз си предадох картата за рециклиране и чак после разбрах, че важи за месечните промоции  Sad
За мен няма много полза от приложението, дори не помня кога за последно съм купувала нещо за над 10 лв.

# 432
На мен ми казаха,  че картите няма да важат вече. Знам ли...

# 433
И на мен ми казаха, че повече няма да важат, дори не знаех, че се рециклират от тях и директно я запратих в кофата (пак за пластмаса, но все пак). Даже ги контрирах с въпрос какво правят с пенсионерите, които нямат смартфони. Затова имали таблет сложен на касата. Сега аз не разбирам кои са им месечните промоции и важат ли те с приложението. И мога ли да си изкарам пак карта Мания, ако не важат...

# 434
Картите няма да важат вече и приложението е вид карта. Досега даваха десет процента отстъпка, а вече ще е на 10 лв по 1 точка в картата и при 10 т. - ваучер за 10 лв., което е горе-долу  същото.

Общи условия

Активация на акаунт