Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 532
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Купувам само видимо нови и запазени чанти и обувки,без петна и други захабявания.С мокра кърпа ги дезинфекцирам,обувките със спирт или спрей отвътре.Дрехите винаги ръчно пера.

# 526
  • София
Точно от обувки една приятелка се сдоби с гъбички, аз не купувам обувки от в.у.

# 527
  • София
Гъбички може и от мерени обувки в мола да хванеш .
Въпрос на късмет.

# 528
  • Sofia
На босо ли ги е носила?
Никога съм нямала проблеми.
Получих розов лишей от непран нов чорапогащник,много е упорит за лечение...

# 529
  • София
На босо ли ги е носила?
Никога съм нямала проблеми.
Получих розов лишей от непран нов чорапогащник,много е упорит за лечение...

Да на босо, летни обувки на дупки.

# 530
Като казахте летни обувки на дупки ... Наскоро взех едни от набук, но са боядисани лилави. Страшно много изпускат. Пръсках ги с оцет, прах ги .. нищо. А няма толкова мека, лека и удобна обувка, искам да ги нося, но много ми оцветяват краката. Знам, че има спрейове някакви, но толкова пари за един чифт обувки на смешна цена, няма да дам. Въпросът е ще спрат ли да пускат, да продължавам ли да ги минавам с оцет и изобщо такова чудо ако сте имали как се справихте?

# 531
  • Sofia
С тънки чорапки не става ли да се носят?

# 532
С тънки чорапки не става ли да се носят?
Става, с тези които са само пръсти и пети. Ще трябва да жертвам едни само за тези обувки.

# 533
Днешния пазар от Мания. Роклята ми излезе безплатна, защото сметката беше над 20 лв и имах 30% отстъпка от цялата сума
Къси панталони за мъжът ми

Основно плувките с кучетата бяха целта ама и две блузи покрай тях взех.

Рокля. Черна, разкроена от кръста надолу, до коляното

# 534
Купувам само видимо нови и запазени чанти и обувки,без петна и други захабявания.С мокра кърпа ги дезинфекцирам,обувките със спирт или спрей отвътре.Дрехите винаги ръчно пера.
Не вярвам някой да си хвърля парите за боклуци с петна.И колко добре може да се изпере една дреха на ръка, на колко градуса може да издържи човек?Има перални, има препарати за дезинфекция, все си мисля, че е по-добро от прането на ръка.Ботуши, обувки, якета, чанти.. всичко минава през пералнята с дезинфектант.С нагласата съм, че и да се съсипе нещо не е трагедия, ще намеря нещо друго : )

# 535
Това да переш дезинфектант с дезинфектант ми е малко като да сложиш сол на солта.

И от мен една вчерашна рокля за 2.20 от Шик. Страхотно трико, с 3/4 ръкав, някаква датска марка. Напоследък запитам по класическите модели.

# 536
Къде в София, в кой магазин могат да се намерят чанти на доста изгодни цени?

# 537
  • Далечният изток

Да поясня, чантата изглежда нова, и е без петна. Неприятна ми е миризмата на дезинфектанта, който използват, а и все пак не се знае къде се е въргаляла преди магазина, а и в магазина. Абсурдно е да не я изпера, преди да я нося. Доста коментари виждам, че предизвика въпроса ми. Дрехи много съм си купувала, но за първи път чанта от ВУ. Все пак я изпрах на ръка, сега съхне на терасата и си мирише на кожа вече, нито на дезинфектант, нито на препарат. Благодаря на всички за мненията.

# 538
  • София
кожените чанти от втората минавам с едни кърпички от лидл за кожена тапицерия на колите-мъжо си ги купува да чисти кожения салон и аз му ги отмъквам
отмирисват миризмата, пък и почистват

# 539
Пера всичко,което купя от ВУ(60°).
Изобщо не ми пука дали ще се съсипе.Но пък нищо не ми е мръднало,нито от пране нито от мн носене.
На доста качествени дрехи съм попаднала от ВУ,повече от редовния магазин.

Общи условия

Активация на акаунт