Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 582
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • Mostly in my mind
И на мен ми е направило впечатление. От известно време следи няколко неща. Н
Все на едни и същи проценти са.

# 316
Пускат някакви дневни промоции на неща "следващ сезон" и така пада цената им. Като мине тази моментна промоция те пак стават с по-високи цени. Поне аз това съм забелязала

# 317
  • Mostly in my mind
В сайта си стои информацията, че падат всеки ден с 5%. Малко не се връзват нещата.

# 318
Имат някаква измислена секция "аутлет", в която май са наблъскали новите дрехи и са закотвени на -30%. Така е вече повече от месец сигурно.
Скрит текст:

# 319
  • ...живея на последния етаж...
Аз вече приключих с Ремикса след последната поръчка. Да не си помислите, че много съм поръчвала, за две години три пъти. Два пъти поръчвам кожени сандали, само дето идват не от кожа. Първите ги върнах, сега тия не ми се занимава , щото има и едни дънки и блуза, и с някакво общо намаление са, та иди разбери как ще ми таксуват само сандалите. Иначе са много удобни, нови, ама не е кожа.

# 320
Понеже споменахте Ремикс, отдавна не бях поръчвала, но днес получих и съм доволна. Четирите ризки общо с доставката 15 лв.
А какви огромни кашони имаше в Спиди, да не кажа че целия офис осеян с техни кутии. Та, хората добре си пазаруват явно. Напоследък и аз забелязвам, че нямат никакви засвета промоции.
Скрит текст:

# 321
Понеже споменахте Ремикс, отдавна не бях поръчвала, но днес получих и съм доволна. Четирите ризки общо с доставката 15 лв.
А какви огромни кашони имаше в Спиди, да не кажа че целия офис осеян с техни кутии. Та, хората добре си пазаруват явно. Напоследък и аз забелязвам, че нямат никакви засвета промоции.
Скрит текст:
Хубави ризки Simple Smile
Никога не съм поръчвала от ремикс, но в Спиди и в нашия град вечно има кашони техни. Наскоро една жена преди мен взе огромен кашон и плати 245лв наложен платеж...
Така, че хората си пазарят и без големи намаления. Не мога да дам в никакъв случай аз толкоз пари за нещо от магазин 2ра употреба Simple Smile, ако ще и ново и марково да е.

# 322
  • Sofia, Bulgaria
може ли някой да ме подсети шик шик на ул. Искър в зелената сграда кога зареждаше? Нещо си мисля за вторник, но не съм сигурна.
Ще ходя за детски дрешки, ако някой има и по-добри идеи за София да пише

# 323
Пазарът днес.
За дррбчо

За мен

Днес имаше голям избор на тениски по- голям размер в Мания. Възползвах се.
Всички дрехи общо излязоха 18 лв.

# 324
може ли някой да ме подсети шик шик на ул. Искър в зелената сграда кога зареждаше? Нещо си мисля за вторник, но не съм сигурна.
Ще ходя за детски дрешки, ако някой има и по-добри идеи за София да пише
Ако не бъркам улиците, зарежда в понеделник, този, дето е по-близо до чешмите с минерална вода - във вторник.

# 325
И аз днес направих обиколка на кварталните. Търсех читаво детско, мъжко нещо елегантно, но греда - никъде нищичко. В Шика на Красно бомба беше паднала, само захабени парцали. Същото положение в единия сирийски зад ДМ, а уж днес ново зареждане. От другия обаче в дългия блок скубнах два нови с етикетите джегингса, единия Абъркромби. Завърших в Мания с нови пердета Heltokig на Икеа. Като цяло доволна от пазара днес, ама не за това ходих и се разочаровах от качеството навсякъде.

# 326
Здравейте,ето моите находки от един carboot sale,демек битак

Играчките са по 50 пенса,cupcake е 1 £, обувките и те са по 1£.

И нашите са на George,по принцип са за момчета,но момичешките модели нямат лепки.Изобщо много хубав беше карбута и времето прекрасно.

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 21:19 от marga1977

# 327
Супер попадения.
Днес от Мания Дружба само за детето разни дрешки накупих. 2 тънки якета, няколко блузи с къс ръкав и дънки. Чисто нови гуменки за физическо на Geogre, но май са за догодина /1 номер по-големи/.

# 328
Да Ви поканя на едно събитие в Музейко от 10 до 17,30 ч. в събота, 18.05.2019 г.:
Скрит текст:

Скрит текст:
Kids&Chicks е събитие за родители, които се чудят какво да правят с умалелите дрешки, колички и играчки на любимите си малчугани, както и за всички детски магазини, които могат да изложат преоценени детски стоки.

Тук ще можете да продадете всичко, което вече не ви е нужно!

Ще ви очакваме на 18-ти май в учебния корпус на Музейко.
Зала Мечо "Пух" и "Красавицата и звярът"

Желанието ни е да направим базар, където да дадем втори шанс на дрехи и играчки, да удължим живота им, да зарадваме някой друг и да се включим макар и с мъничко към опазването на околната среда. Да намалим консумацията, като пазаруваме от някой друг. А повярвайте ни, находките на тези базари са истински съкровища!

Моля ви споделяйте, канете приятели, за да стигнем до повече хора, които биха се включили, като продаващи или пазаруващи. Вярваме, че идеята е добра и си струва, затова имаме нужда от вашата подкрепа!

В деня на базара ще има още няколко събития за деца - работилници на Роботика, керамика и йога и ще има голям поток от деца и родители, което ще бъде чудесна възможност за всички.

Музейко има паркинг, но не може да запазва места, те са от другата страна на Музейко. От страната на Учебния корпус може свободно да се спира на улицата.  Там има само един автосервиз, който не работи в неделя, тъй че можете да паркирате и там .

В това издание отново ще можем да подкрепим дечицата в неравностойно положение на щанда на нашите партньори I CAN TOO, които и този път ще бъдат с нас!
Всичко, което решите, че повече не ви е нужно, ние ще се погрижим да бъде дадено на дечица в нужда!

Записването започва, местата са ограничени, затова побързайте! За повече информация моля пишете ни на лично съобщение в страницата, за да сте сигурни, че сме го видяли!

За участие, пишете ни на страничката.

Чакаме ви, ще бъде весело !

# 329
Благодаря за поканата.
Но не разбрах - ако само искам да отида да купя някоя предлагана детска стока трябва да се запиша предварително ли? Кола няма да паркирам, живея отсреща.
И друго 18.05 е събота. А в поканата пише за неработещ автосервиз в неделя.
И двата дни ли ще има базар?

Общи условия

Активация на акаунт