Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 589
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Аз знам само за събота, а това за неделята може да е останало от предходно събитие. Който иска да пазарува е достатъчно само да дойде, записването е за изложителите/продавачи. За пръв път ще ходя и повече не знам.

# 331
Здравейте, някой знае ли магазинче с по-голям избор пердета и килими втора употреба, благодаря!

# 332
Пердета бих взела 2 ра ръка, но не и килими. Те със сигурност поддърват живот ... може би и са самоходни ... какво ли не се събита от битовизма сред килимените ни;ки. Няма начин чуждо такова да дойде у нас,   

# 333
Момичета, темата не е да хвърляме боб къде се търсят тия пердета и килими, нито да определяме и заклеймяваме кой какво би или не купил.
Пердета има навсякъде, килими в Шиковете.

# 334
  • София
Здравейте, включвам се с един страничен въпрос: Къде мога да предложа много запазени детски дрешки  и обувки за момче на цени като от втора употреба? Купувани са от магазини, почти неносени и много запазени, но вече умалели. Прочетох за събитието, което се организира в събота 18.05, но нямам възможност да отида.

# 335
aз съм тамън на тази вълна и съвсем наскоро забелязах акцията  @Decathlon Secon Use @ @Trocathlon@  на немския сайт на декатлон
където можеш да обявиш в някоя акция или онлайн спортни неща . Печелиш ваучер за пазаруване от декатлон. Но не е зле. Ние и без това доста неща от там взимаме.

# 336
  • София/Севлиево
Здравейте, включвам се с един страничен въпрос: Къде мога да предложа много запазени детски дрешки  и обувки за момче на цени като от втора употреба? Купувани са от магазини, почти неносени и много запазени, но вече умалели. Прочетох за събитието, което се организира в събота 18.05, но нямам възможност да отида.

В някоя ФБ група,пълно е с такива.Но не знам за колко време ще ги продадеш...

# 337
Преди време съм се опитвала да продавам умалелите дрешки в olx, нови или носени по 1-2 пъти, нямах голям успех. Само пазех разни дрехи по гардеробите. Накрая се отказах и всичко подарявам на едно съседче. Peace

# 338
Преди време съм се опитвала да продавам умалелите дрешки в olx, нови или носени по 1-2 пъти, нямах голям успех. Само пазех разни дрехи по гардеробите. Накрая се отказах и всичко подарявам на едно съседче. Peace
А когато беше Продавалник ставаше със записване ... Сега нови, стари дрехи нищо не върви, никъде. Аз пускам играчки и други подобни в благотворителните групи. Дрехите във вакуумиращи пликове и спрях да се занимавам.

# 339
  • Mostly in my mind
Що прецакаха така тоя продавалник, не знам.

# 340
По-скоро смятам, че вече доста хора подаряват дрешките на децата си на по-малки, а по-големите подаряват на тях. Затова търговията в Продавалника не върви.

А и отделно, по-евтино ми е да отскоча до магазин с дрехи втора употреба и да купя каквото ми трябва за детето, отколкото от Продавалника, където дрешките са на по-висока цена, пък после и доставка да плащам...

# 341
  • София/Севлиево
О,продавалника ми беше любим.Що дрехи на малкия съм купувала като беше бебе.Основно на H&M,но те тогава нямаха магазин в Бг,а и нещата като че ли бяха по-качествени.После бебешките ги подарих на сестра ми,а по-големите на една приятелка ,която които са малки на синът ѝ ги носи в църквата им.

# 342
На мене няма кой да ми дава дрехи, затова с малки изключения всичко купувам от бутиците. И се ужасявам още от сега за момента, в който ще иска само от мола, може би.
А умалелите дрехи също няма на кой да давам. Около мен всички предпочитат и купуват само нови, прав им път.

# 343
Е що така
На колко е това дете, ще т дадем дрехи Simple Smile
Какви са тия снобари, дето не искат дрехи Simple Smile
А в мола има и евтино, не се притеснявай толкова
Неведнъж е дискутирано, че в мола има по-евтино от ВУ Simple Smile

# 344
О, Хепи, затрупана е от дрехи. Има повече от мене и татко й, вече се чудя как да сгъвам, че да се събират.
В мола, че има евтино има, ама качеството е под всякаква критика. Предпочитам втора у-ба Картърс, отколкото ново НМ. А и копирачеството ме ужасява при тийновете - Пенка има такива дънки, искам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт