Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 609
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Ми...не точно Wink
За детските дрехи имах 40% намаление с картата, което с приложението само щеше да ми натрупа точка, защото сметката ми беше над 10 лв

# 436
PeacockLove, винаги имаш страхотни находки за малчо (къде ли ги побираш Grinning). Майка ми рови вече за моята бубка, че с прохождащо момче с облик на момиче ми е меко казано трудно да ходя по магазините (а много искам) Joy

# 437
Аз ползвах -40% с приложението. Вероятно и картата важи още.  Peace Обясниха ми, че кода в приложението вече е всъщност картата. Ползват се всички отстъпки на акция /както вчера на детски дрехи -40%/ и отделно натрупва точки за сметка над 10 лв.

# 438
Нямам грам място у дома вече Sad ама пусто.. изкушават. Всеки път намирам или нещо с миньон или с Маккуин или Мики маус

# 439
Аз пък се чудя, дали синеочко успява да  износва  всичките находки Hug

При нас е много скъпо във ВУ и има предимно боклуци. Онзи ден обикалях и нямаше нищо интересно. Даже и до проба само за спорта не стигнах... Рядкост са находките и повечето пъти не си заслужават откъм цена.

# 440
Да, рядко са находките. Намерих тениска Найк за 2лв. В Хумана имаха -50%

# 441
Аз пък се чудя, дали синеочко успява да  износва  всичките находки Hug

Почти не успява.
Днес му сложих една блуза, уж размер 100, тя му почти малка Sad

# 442
А какъв е смисъла от купуване на всички тези детски дрехи.
Май има за цяла група в детската градина.
Децата растат бързо и не могат да си ги износят.
И аз купувам, на гледам да са малко по-големи, да има за после.

# 443
Аз онзи ден едва намерих нашата Мания тук. Голямо обикаляне,чак навигация пусках! 🙈😂 Преди в Сф си ходех в Халите,в Зиг зак,Хумана,но тук не знам друг освен Мания. В събота обикалях редовните магазини да си взема някой потник и рокля,че се оказах само с тениски в жегите. Ами нищо не харесах,та си викам я да потърся Манията,може да изскочи нещо за мен и малката. Всичко момичешко 2-3-4 години взех. 😂 Три роклички,един потник и две блузки с дълго ръкавче. За мен една рокля и един потник. На касата като взе да ме убеждава да си сваля приложението,да се регистрирам,да не знам какво... Викам другия път ще е,нямам време. Та редовна цена без намаления 23 лв за всичко.

# 444
Аз купувам големи размери, не само за сегашният му ръст

# 445
Ако не желаеш да си свалиш приложението, може ли да да се ползва таблета от всеки  и как става това?
Примерно раздават ли кодове, който като кажеш да трупаш точки ?
Възрастните с обикновенни телефони как да се възползват?

# 446
Мен пък ме е яд, преди имаше много хубави и модерни дрехи на приятни цени, сега са само парцали на цена като нови. Все по рядко намирам нещо приемливо, а така обичах да си ровя. В мания по др градове не знам как е, но тук добавиха стоки за дома. Ама сякаш са събирани от кофите за боклук, изпочупени неща и то на уау цена. Една нощна лампа, дето нова е 11лв в мания ми я изкара 21. За балъци ли ни имат, унизително се чувствам да разглеждам изпотрошени боклучаци, приключвам с този магазин.

# 447
Аз вчера бях на карбута,купих си малка хладилна чанта за 3£,на детето настолни игри и много учебници.Учебниците са си истинска находка,взех ги по 50 пенса бройката,иначе са по 5 £.

# 448
От почти две години не съм ходила по ВТ в София. Сляза ли до София все имам друга работа. За сметка на това намерих ВТ в малък град наблизо. Сдобих се с два ленени чаршафа, един огромен двоен плик чаршаф и един единичен плик , два 7/8 панталона за мен от лен. Всичко за 15 лв. От големият двоен плик чаршаф съседката ми уши два долни чаршафа и две калъфки. Сдобихме се с малко куче и ми бяха необходими чаршафи, че се катери и спи на кревата. 

# 449
Аз си купих сламена чантичка за 2,50
Чуд се дали мога да я изпера, слама и плат е. Или направо да я ползвам. Харесва ми и не искам да я съсипя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт