Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 039 648
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 11 085
portokali, не се брои там чертичката.
Погледни тестове в интернет, за да се ориентираш къде трябва да е при положителен резултат.
Ако реално имаш 1 ден до цикъл, според мен би показал теста реално. Разбира се, изчакай още няколко дена и ако не ти дойде, направи друг тест. Simple Smile

# 11 086
Отрицателен е тестът.

# 11 087
Коралче, ето така се раждат митовете и легендите за бремеността. На някой му се догадило на друга и се прияло скумрия, или пък станала 2 вечери да пишка и по случайност него месец се оказва бременна и хайде това са симптоми на бременност. Симптомите започват с увеличаването на прогестерона, а ти все още не знаеш дали си бременна.
Дано все пак чудото да се е случило.

# 11 088
  • София
Коралче, ето така се раждат митовете и легендите за бремеността. На някой му се догадило на друга и се прияло скумрия, или пък станала 2 вечери да пишка и по случайност него месец се оказва бременна и хайде това са симптоми на бременност. Симптомите започват с увеличаването на прогестерона, а ти все още не знаеш дали си бременна.
Дано все пак чудото да се е случило.
Ако ти не си усетила нищо, не значи че други не са... Всъщност кухата ми бременност, беше не планирана, когато синът ми беше на 10 месеца. Направих тест на 25 ден, положителен. Овулацията ми в този месец е била на около 10-ти ден, а моят цикъл е на 31-35 дни. Явно след кърменето още се е нагласял цикъла ми, защото сигурно ми е единственият случай в живота с такава ранна овулация. Обяснявам това, за да разбереш, че никак не съм се вглеждала за "симптоми". Направих теста, именно заради ставането наспала се в 3 часа, през нощта. Просто не мога да сбъркам това. Имала съм цикли с болящи гърди, с увеличен апетит и такива без нищо. Цикъла ми е закъснява и с по 10 дни инцидентно. Никога не съм помисляла за тест... Просто си разбирам. Мисля, че и този път се е получило. Разбира се, не се знае нищо, но ми е такова усещането. Успех на всички. Аз в събота-неделя ще се отчета, с какъвто и да е резултат.

# 11 089
Здравейте! Днес е 29ден от цикълът ми,но на мен ми идва на 30или31 ден. Избързах и си направих тест вчера и се появи много бледа черта, днес повторих теста с първа урина  и отново се появи бледа  черта. И за да съм  сигурна си направих тукощо нов на шуър чек и е отрицателен дали е  много рано да го отчете или просто първите са били изпарителни черти

# 11 090
Шюър чек има по-слаба чуствителност, напоследък отчита при по-висока концентрация на ЧХГ и дава доста бледи черти. За по-голяма сигурност най-добре пуснете кръвен през 48 часа...

# 11 091
Моето момиченце е плод на същия блед тест , дори беше по-блед. Успех!

Здравейте! Днес е 29ден от цикълът ми,но на мен ми идва на 30или31 ден. Избързах и си направих тест вчера и се появи много бледа черта, днес повторих теста с първа урина  и отново се появи бледа  черта. И за да съм  сигурна си направих тукощо нов на шуър чек и е отрицателен дали е  много рано да го отчете или просто първите са били изпарителни черти

# 11 092
  • София
Здравейте момичета. Обещах да пиша и публикувам тест от днес сутринта, направен с втора урина. Имам 2 дни до М. Овулацията е била на 16-17, засечена с тестове.

# 11 093
  • Sofia
Честито, положителен е 🥰

# 11 094
  • София
Честито, положителен е 🥰
Благодаря, Жанинче! Пожелавам на всички скоро да видят двете чертички и да имат безпроблемни бременности до финал! Стискам палци и на себе си и на всички вас!

# 11 095
  • Sofia
Честито, положителен е 🥰
Благодаря, Жанинче! Пожелавам на всички скоро да видят двете чертички и да имат безпроблемни бременности до финал! Стискам палци и на себе си и на всички вас!
На теб лека бременност🥰

# 11 096
  • София
Здравейте! Днес е 29ден от цикълът ми,но на мен ми идва на 30или31 ден. Избързах и си направих тест вчера и се появи много бледа черта, днес повторих теста с първа урина  и отново се появи бледа  черта. И за да съм  сигурна си направих тукощо нов на шуър чек и е отрицателен дали е  много рано да го отчете или просто първите са били изпарителни черти
Според мен е положителен. Вземи на друга марка и пробвай. Тези лентички, никъде не мога да ги намеря, а май са най -чувствителните тестове. Виждам по темите, че има едни полски  Folium, които също са чувствителни, но и те са трудни за намиране. Около нас в аптеките има само шуър чек и престо.  Шуър чек, след закъснение.

# 11 097
Фолиум продават в Медея. Като купувах ми ги представиха като " техни".

# 11 098
Здравейте и от мен,да започна с това че правих няколко теста на различни марки все отрицателни,цикъла ми не е редовен между 30/38 дни а понякога и повече ,овулация не следя.Попринцип го очаквах около 13/14,но уви. Тази сутрин си направих обикновенна лентичка с първа урина и излезна това(едва видима втора чертичка) ,според вас положителен ли е?!)да уточня случвало ми е се е и друг път такова закъснение или пропускане,обаче от миналия месец правим опити)

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 16:11 от Devichkata

# 11 099

Здравейте, 4 дни преди менструация съм. Според вас има ли втора черта? Утре ще направя пак.

Общи условия

Активация на акаунт