Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 040 293
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 11 070
Престо и шуър напоследък са с бледи черти, ама щом я има значи има бременност.  Както казаха и по - горе, наситеност на чертите не се гледа за ЧХГ стойност вече 2 кръвни през 48ч.

# 11 071
  • София
Някой вижда ли една Въображаема черта? Рано ми е още за тест, но нямам търпение(знаете какво е) и след много вглеждане, като че ли излезе нещо много, много бледо на около 5 минута. Някой вижда ли, нещо?

# 11 072
  • USA
Аз не , но е ранно нали не чакаш на 31 май?!

# 11 073
Някой вижда ли една Въображаема черта? Рано ми е още за тест, но нямам търпение(знаете какво е) и след много вглеждане, като че ли излезе нещо много, много бледо на около 5 минута. Някой вижда ли, нещо?
Отрицателен е!

# 11 074
  • София
Аз не , но е ранно нали не чакаш на 31 май?!
Ами там някъде... 30-31.Овулацията е била някъде 16-17 Simple Smile. Защо да не би и ти тогава?

# 11 075
Виждам съвсем лека чертичка, но не мога да определя розова или сива.Ако по здравословни причини е необходимо да се хване бременноста още от начало е по-добре да си направите кръвен тест.
Ако е от нетърпение и любопитство (както при мен) е излишно това ранно тестване - дори и да се окаже, че има бременност (този месец) може ЧХГ все още да е доста ниско и теста да не го отчита на този етап.
Желая ви успех 😊

# 11 076
  • USA
Koralche  Ако ОВ е била на 17, минали са 8 дена т.е тепърва ще настъпва имплантация, чак тогава ще се отдели хормона и хване от тест.Затова казах, че е рано за тест.Реално имаш 6 дена до датата.

# 11 077
  • София
Koralche  Ако ОВ е била на 17, минали са 8 дена т.е тепърва ще настъпва имплантация, чак тогава ще се отдели хормона и хване от тест.Затова казах, че е рано за тест.Реално имаш 6 дена до датата.
Така е права си... Имам 2 бременности, първата успешна, втората кухо яйце и при двете имах + тест преди датата на очакваната М и реших да се пробвам... Просто нямам търпение, а и от 2-3 нощи насам, се будя да пишкам посреднощите... Ще видим след 2-3 дни, ще пробвам пак. Благодаря все пак. Много ми се иска да видя 2-те чертички, отново Simple Smile Пожелавам го от сърце и на всяка от вас! Hug

# 11 078
Коралче , вероятно е от покачващия се прогестерон . Пожелавам ти да продължава да се качва и след няколко дни да видиш две хубави черти ❤ Успех !

# 11 079
Честото уриниране е в по- късен период. До тук всички симптоми са плод на въображението.

# 11 080
  • София
Честото уриниране е в по- късен период. До тук всички симптоми са плод на въображението.
И двата пъти когато съм била бременна, дай боже и сега, имам един и същи симптом-будя посред нощ, да пишкам. А честото пишкане го има и в ранна бременност. После става по зле, разбира се...
Днес сутринта направих вторият тест от комплекта Simple Smile Остава и да е истина, че по темите виждам, че има много фалшиви черти. И обещавам, най-тържествено, да не правя тестове до неделя Simple Smile

# 11 081
Стискам палчета да се насища чертичката Hug Heart

# 11 082
Здравейте, дами!
Това е тестът ми лейди от сутринта. Цикълът ми е редовен, на 26 дена, по цервикалната слуз се ориентирам за овулация всеки месец и ми се пада все между 13-16 ден. Този месец ми дойде на 02.05 и на 14.05 забелязах слузта (беше много мокра и хлъзгава), съответно на 15ти вечерта действахме с мноого любов, като даже ММ се беше пазил известно време. На 27.05 по принцип би ми дошло ако не бях бременна, ко не изчаках и направих тестче днес. Какво мислите Simple Smile))

# 11 083
portokali, ами аз не виждам втора чертичка и за мен е отрицателен тестът.
Защо е така отлепен?
Много често на ръба на отлепеното се образува "черта" от реактива, но тя няма нищо общо и не показва наличие на бременност.

# 11 084
portokali, ами аз не виждам втора чертичка и за мен е отрицателен тестът.
Защо е така отлепен?
Много често на ръба на отлепеното се образува "черта" от реактива, но тя няма нищо общо и не показва наличие на бременност.

Отлепих я, защото веднага видях чертичката и не бях сигурна дали там се брои…
Дали е рано да тест, възможно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт