Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 040 617
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 11 130
Момичета как мислите положителен ли е?
Имам положителен и със син реактив, но помислих, че е изпарителна, а този май затвърди или се лъжа Flushed

# 11 131
Научете се да давате информация преди да питате. Така отговорите ни са безмислени.

# 11 132
Здравейте. Ще ми се да попитам. Със 10 дни закъснение съм. Със идеални положителни тестове със две еднакви чертички на цвят. Със час за гинеколог след 3 дни. Всичко беше наред до днес. Сега обаче ми зацапа кафеникаво. И продължава. Определено не е цикъл, защото е малко. Нормално ли е?

# 11 133
  • София
Аз бих звъннала на лекаря или посетила. На мен нормално не ми се вижда това.

# 11 134
  • Sofia
Здравейте. Ще ми се да попитам. Със 10 дни закъснение съм. Със идеални положителни тестове със две еднакви чертички на цвят. Със час за гинеколог след 3 дни. Всичко беше наред до днес. Сега обаче ми зацапа кафеникаво. И продължава. Определено не е цикъл, защото е малко. Нормално ли е?
Да, нормално и. Иди на преглед, но не е страшно 🥰

# 11 135
Кое е нормално? Няма нормално зацапване/кървене по време на бременност. Често се среща, поради ред причини, но не е нормално.

# 11 136
  • София
Ми не е нормално! Аз бях на Дуфастон заради подобен тип зацапване в началото. Не е страшно ама трябва да се вземат мерки и да се съобщи на АГ.

# 11 137
  • Замък сред облаците
Не е нормално в 6гс. Незабавна консултация с лекар!

# 11 138
  • Sofia
Ох, добре. Веднага започвай дуфастон. Аз пък казвам, че е нормално щом е кафеникаво.

# 11 139
  • София
Нормално било. И моят мисед с кафеникаво започна. И беше малко, да.

# 11 140
  • Замък сред облаците
Жанинче, с кафеникаво течение и с двете бременности имах хематоми/отлепване. Първата не приключи ок, за втората трябваха лекарства. Дуфастонът освен това не е ок за всички, защото е синтетичен и защото е никаква доза.
Отделно че в 6гс е късно за имплантационно зацапване и сигнализира, че нещо се случва. Лекар трябва да огледа матката и да види откъде е кървенето и дали заплашва бременността, а не да се успокояване във форума, че не е нищо.

# 11 141
Аз също имах зацапване,но моето беше червено и розово и веднага ми включиха утрогестан,за нормално не е,но е често срещано. От аг знам,че щом е кафяво е стара кръв и не би трябвало да е нещо лошо,но консултацията и според мен е задължителна.

# 11 142
Ох, добре. Веднага започвай дуфастон. Аз пък казвам, че е нормално щом е кафеникаво.

Би ли споделила коя е причината за нормално зацапване? Спонтанен аборт, отлепване на сака, хематом, нисък прогестерон?

# 11 143
  • Sofia

Би ли споделила коя е причината за нормално зацапване? Спонтанен аборт, отлепване на сака, хематом, нисък прогестерон?
В ранна бременност има нагласяне на хормоните, както и довършване на имплантацията. Ако течението е като зацапване, без спазми и болки и не се засилва, то е напълно нормално. Нека отиде на лекар, но не е нужно да е с тревоги. Аз съм имала с всичките си бременности и съм посещавала различни лекари ( с първите три когато се притеснявах повече) и винаги ембриончето е имало пулс и всичко е било наред. От лекар знам, че щом няма болка и не е алено червена кръв - няма повод за притеснение.

# 11 144
  • Замък сред облаците
Зацапване, кафеникаво без дпазми и болки…. Мда, симптоми на отлепване и мисед и при мен бяха.

Много по-малък е процентът на “хормонално е, няма проблем”, спрямо на случаите с проблем.

Общи условия

Активация на акаунт