Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 040 857
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 11 190
На мен чертата не ми се вижда на правилното място. И ми е доста размазан тестът. А и за 10 дни закъснение... Дано греша.

На мен също не ми се вижда на правилното място, макар да е розова и да се е появила втора черта. Изчетох много неща за Престо и да си призная мисля да опитам с друга марка да повторя утре теста

# 11 191
  • София
Да, за по сигурно направи още един.

# 11 192
Да, чертата е леко размазана. Гледам на бързо на телефона си и не съм забелязала. Може да направи още един уринен тест, но друга марка.

# 11 193

Аз бях с 13 дни закъснение и с по- лош тест от твоя /5 такива теста/ вече съм в 4 - я месец. Успех и хайде направи още един тест, че всички чакаме 😊

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 07:57 от djidjitop

# 11 194
Здравейте какво мислите за тези тестове? Единия от вчера следобед другия от днес сутринта с първа урина. Днес е 31 ден... Трябва да ми дойде или днес или утре. Обикновено между 30ти и 33ти ден варира.

# 11 195
Изглеждат положителни

# 11 196
Изглеждат положителни
Дано исках да видя дали и другите я виждат или както повечето тук от голямо желание си въобразявам.

# 11 197
Здравейте какво мислите за тези тестове? Единия от вчера следобед другия от днес сутринта с първа урина. Днес е 31 ден... Трябва да ми дойде или днес или утре. Обикновено между 30ти и 33ти ден варира.

Положителни са и двата. Лека бременност

# 11 198

Положителен е!
Просто още нямате закъснение за това чертата е такава!
Успех

# 11 199
Здравейте! Виждате ли втора, много бледа чертичка на този тест? По-скоро е като сянка. Благодаря предварително, бъдете здрави!🍀

# 11 200
  • София
Аз не виждам. Закъснение имате ли?

# 11 201
тъй като си забранила съобщение на лични да те питам мога ли по време на бременност да консумирам рулца от раци сега ми се приядоха много извинявай въпросът нее за тук но немога на лично да го задам

# 11 202

По принцип цикълът ми е 26 дни, но миналия месец ми дойде два пъти на по-кратък интервал, поради стрес. Не помня последната дата на М, просто преживях огромен стрес тогава. Поради тази причина не знам дали имам закъснение все още. Родих преди близо 8 месеца. Ако е станало нещо, е много неочаквано, но желано. Благодаря за мнението! 💚🍀

# 11 203
Здравейте! Виждате ли втора, много бледа чертичка на този тест? По-скоро е като сянка. Благодаря предварително, бъдете здрави!🍀
Аз не виждам имате ли закъснение Simple Smile

# 11 204
  • София
viara1912 Консултирайте се с лекаря си, аз не съм медицинско лице Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт