Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 040 971
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 11 220
Оххх а кога е правен теста? Имаш ли закъснение? Кога очакваш да ти дойде?
имам въпрос има ли тема в форума в което пише какво да ядем и не ядем през бременността

Има тема за бързи въпроси и отговори. Има и тема за жени със същия термин като вас, където може да обсъждате всичко. Има и Гугъл, където също пише всичко.

# 11 221
Аз виждам много бледа черта, но наистина е добре да уточниш кога трябва да ти дойде

Миналия месец ми. Дойде на 17  цикъла ми е 28 дена  май трябва да ми дойде на 16
много си нетърпелив 😊 изчакай още малко

# 11 222
Аз виждам много бледа черта, но наистина е добре да уточниш кога трябва да ти дойде

Миналия месец ми. Дойде на 17  цикъла ми е 28 дена  май трябва да ми дойде на 16

Да така е. Но бързам за това че януари месец имах спонтанен аборт не се. Падна от само себе си и сега бързам за да мога  да. Пусна изследвания  ако има. Нещо да се запази  страх ме. Е  отново. Да не го загубя

# 11 223

Да така е. Но бързам за това че януари месец имах спонтанен аборт не се. Падна от само себе си и сега бързам за да мога  да. Пусна изследвания  ако има. Нещо да се запази  страх ме. Е  отново. Да не го загубя

Щом има медицинска причина, направи кръвен. Безотговорно е да чакаш на се насити домашният тест.

# 11 224

Щом има медицинска причина, направи кръвен. Безотговорно е да чакаш на се насити домашният тест.

Така е. В понеделник ще пусна кръвен благодаря ❣️❣️😍

# 11 225
Здравейте
Това невалиден ли е щом е така обърната чертата?

# 11 226
Би трябвало да кажем, че е невалиден. Все пак мисля, че въпреки грешната посока на реактива е положителен.

# 11 227
Вижте указанието към самия тест. За мен това е '-'. Миналата седмица правих такъв и за резултат беше посочен - и +.
Здравейте

# 11 228
Вижте указанието към самия тест. За мен това е '-'. Миналата седмица правих такъв и за резултат беше посочен - и +.
Здравейте

Че те указанията са нарисувани на теста.

# 11 229
Невалиден.

# 11 230
Теста е невалиден спрямо показанията. Но ако нямаше бременност едва ли грешния реактив щеше да реагира.🤔 Според мен повторете теста с друга марка за по сигурно. Ситуацията е объркваща.

# 11 231
Moмичета добро утро  пак съм аз. Направих още един тест и вие виждате ли  2 рата бледа черта

# 11 232
Moмичета добро утро  пак съм аз. Направих още един тест и вие виждате ли  2 рата бледа черта
аз виждам втора черта на теста нека и другите си кажат мнението

# 11 233
И аз я виждам. Честито!

# 11 234
за мен чертата е розова и е положителен но просто е рано имате ли закъснение? Колко дена е цикъла ? Ако е преди закъснение или на ден два за мен е положителен

Общи условия

Активация на акаунт