Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 444
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 11 250
Здравейте . От една година правим опити с мъжа ми но безуспешни .Преди 2,3 седмици започна да ми се подува корема ,гадене ,световъртеж .И имам болки в десния яйчник ,остават 3 дни до менструацията ,но от нетърпение си направих тест днес ,и ми излезна много бледа черта ,не съм я взела под внимание ,но поради болките отидох на лекар и там ме видяха на видеозон също и вагинален ехограф .Та въпроса ми е има ли възможност наистина чудото да е станало ? Благодаря предварително 😊
Силно се надявам и ви го пожелавам. Кажи сега какво каза доктора? Предполагам, че е много рано да се види нещо, но все пак да попитам. Дай да видим снимка на теста 🙂

# 11 251
  • София
Много е и рано да Ви се поддуе корема освен ако не сте в 5-6 ти месец вече Simple Smile Иначе другото е възможно, да. Успех

# 11 252
Подуване на корема, гадене и световъртеж 2- 3 седмици преди очакваната дата на менструация са от нещо друго, няма как да са от бременност. Щом правите опити от толкова време значи сте запозната с физиологичните процеси на месечния цикъл. Пожелавам успех!

# 11 253
Най добре е кръвен Емилия_98.
Живот и здраве утре ако не ми цъфне (защото всичко е възможно).Аз отивам ..ще ми е 5 ден закъснение, поне да знам. Ако има нещо положително добре , ако ли не ..да действам по разрешаването на проблема. (Дано да няма такъв)

Стиснете ми едни палци, Моля ☺️😥

# 11 254
Най добре е кръвен Емилия_98.
Живот и здраве утре ако не ми цъфне (защото всичко е възможно).Аз отивам ..ще ми е 5 ден закъснение, поне да знам. Ако има нещо положително добре , ако ли не ..да действам по разрешаването на проблема. (Дано да няма такъв)

Стиснете ми едни палци, Моля ☺️😥
Стискаме разбира се. Да кажеш какво е станало независимо от резултата

# 11 255
Няма как да започне да ви се подува още преди 2, че и 3 седмици а за други симптоми да не говорим дори!
Дори да има нещо в момента то преди 3 седмици още не е имало!

# 11 256
Момичета кога да почна да пия фолиева киселина това мие. От днес теста вече 100% положителен.

# 11 257
Фоиева киселина е препоръчително да  се пие още няколко месеца преди да се започнат опити. Започнете от днес още, ако ви е възможно 🙂

# 11 258
  • София
Фолиева киселина е добре да се пие още отпреди бременността, затова можеш да я пиеш от днес. Честито!

# 11 259
  • Замък сред облаците
3 месеца преди забременяване се почва поне, но и днес не е късно.

# 11 260
Благодаря ви момичета днес. Съм почнала да. Я пия  ❣️❣️❣️❣️❣️😍😍

# 11 261
Здравейте момичета,

Последната дата на цикъла ми беше 21.05. Според мен овулацията ми е била около 4-5-6.06 би трябвало да ми дойде на 19-20.06 имам открита девиация на V фактор на Лейден и поради тази причина тествам толкова рано. Не очаквах да видя + тест, но днес резултата е този. Все пак отивам да писна и кръвен тест след малко. Чертичката се появи веднага, розовее но не смея да се зарадвам след вс изпарителни черти които виждаме тук.

# 11 262
Ако е Шуър писалка - на мен ми се появи ужасно бледа втора черта 4-5 дни преди датата за М. На мен не са ми давали изпарителни. Но понеже беше много рано и все пак много бледа черта аз също пуснах кръвен и си беше положителен. Според мен е (+), успех! Simple Smile

# 11 263
Lilyana, на мен също ми розовее чертичката.
Пускай кръвен. Смятам, че и той ще е положителен. Simple Smile

# 11 264
Здравейте . От една година правим опити с мъжа ми но безуспешни .Преди 2,3 седмици започна да ми се подува корема ,гадене ,световъртеж .И имам болки в десния яйчник ,остават 3 дни до менструацията ,но от нетърпение си направих тест днес ,и ми излезна много бледа черта ,не съм я взела под внимание ,но поради болките отидох на лекар и там ме видяха на видеозон също и вагинален ехограф .Та въпроса ми е има ли възможност наистина чудото да е станало ? Благодаря предварително 😊
[/quote] Силно се надявам и ви го пожелавам. Кажи сега какво каза доктора? Предполагам, че е много рано да се види нещо, но все пак да попитам. Дай да видим снимка на теста �

Доктора каза че има нещо като натрупана вода в корема ми малко ,нищо др .После ще снимам теста

Общи условия

Активация на акаунт