Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 766
  • 15 079
  •   3
Отговори
# 11 295
Изчаках до 10та, защото на Presto са такива указанията… то е ясно, че ще си направя утре и друг, просто исках да кажат мнения момичета, ако са имали такива черти 😁 като цяло и преди съм се тествала с него, но такава черта не съм имала никога…на живо розовее, но съвсем-съвсем леко. Иначе не знам колко дни имам до менструация, защото ми е супер нередовна, но г/д може би днес-утре. Извинявам се, ако нещо ви звучи тъпо, но само тук съм го споделила 😁

# 11 296

Здравейте, момичета! 🙂 Внушавам ли си или това е бледа втора черта (отчетена е до 10та минута). Знам че има материал по темата, но сякаш толкова бледа не съм виждала споделена тук… ще се радвам, ако някоя от вас е имала подобен тест да сподели Simple Smile Благодаря!
Не е полижителен за мен!
По- скоро е сива

# 11 297

Здравейте дами! Някой вижда ли от този тест да има две чертички?

# 11 298
На кой ден е правен тестът? Има черта, но на мен ми изглежда сива сякаш и е доста по-тънка.

# 11 299
На кой ден е правен тестът? Има черта, но на мен ми изглежда сива сякаш и е доста по-тънка.

Здравейте! Закъснява ми 1 ден, струва ми се че има но дори и аз не съм сигурна.

# 11 300
Извинявам се, че ще повдигна темата, но погледнах предишните ви мнения.
Доколкото разбирам преди месец сте загубили бебе в 19та седмица, дали е възможно да има остатъчно ЧХГ от тази бременност все още?
Също така след бременност е възможно цикълът ви да е пообъркан, възможно е все още да нямате закъснение. Засякохте ли овулация по някакъв начин, ако да кога беше тя?
Както казах вече, на мен чертата ми изглежда много тънка и сива и не смятам, че е положителен. Но след бременност е възможно цикълът ви да е по-дълъг/по-кратък. Може би изчакайте още няколко дни и повторете теста. Успех!

# 11 301
Извинявам се, че ще повдигна темата, но погледнах предишните ви мнения.
Доколкото разбирам преди месец сте загубили бебе в 19та седмица, дали е възможно да има остатъчно ЧХГ от тази бременност все още?
Също така след бременност е възможно цикълът ви да е пообъркан, възможно е все още да нямате закъснение. Засякохте ли овулация по някакъв начин, ако да кога беше тя?
Както казах вече, на мен чертата ми изглежда много тънка и сива и не смятам, че е положителен. Но след бременност е възможно цикълът ви да е по-дълъг/по-кратък. Може би изчакайте още няколко дни и повторете теста. Успех!
Честно казано две седмици след този случай правих тест и беше без черта напълно отрицателен, като ми закъсня направих, но не счотам че е положителен.
Ако не ми дойде до края на седмицата ще опитам пак и ако пак резултата е такъв “ никакъв” ще отида вече на лекар.

# 11 302

Здравейте дами! Някой вижда ли от този тест да има две чертички?
Не.

# 11 303
Има нещо,но по скоро ми прилича на изпарителна!Но дано се лъжем🤞Успех!

# 11 304
Здравейте, момичета. 5-6 ден закъснение.
2 теста be.live показаха розова линия.
Но Шуър Чек беше отрицателен. На кое да вярвам? С късна овулация съм, ако има значение Blush

# 11 305
Късната овулация няма никакво значение, ако имаш закъснение.
Изчакай поне 10 дена закъснение преди да отидеш на лекар, за да не питаш после защо нищо не се вижда.

# 11 306
Здравейте, момичета. 5-6 ден закъснение.
2 теста be.live показаха розова линия.
Но Шуър Чек беше отрицателен. На кое да вярвам? С късна овулация съм, ако има значение Blush

При 5-6 ден закъснение , шуър чек щеше да покаже .Тези дават мн често изпарителни черти.

# 11 307
За мен този тест е с ясна розова черта.

# 11 308
Здравейте момичета знам че малко рано за тест но нямам търпение днес е 21 ми ден от цикала на теста виждам много бледа черта а може и да ми се привижда какво мислите

# 11 309

Здравейте, момичета! Simple Smile Какво мислите за този тест , вече няколко такива черти на различни тестове, объркана съм… не мисля, че на всички ще имам изпарителни. Как ви изглежда на вас? Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт