Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 042 303
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 13 770
Теста е положителен. Но от обяснението ви не става ясно кога е последната ви менструация и кога очаквате да ви дойде.

Ами последен цикъл беше 24.02, трябваше около 24-25.03 най-късно да дойде, но последните месеци си прави каквото иска и вече не съм сигурна.

Започнах да следя в едно приложение което пък изчислява по друг начин и от там дава само 3дни закъснение. Thinking

Благодаря за отговорите

# 13 771
Момичета, здравейте. Някоя от вас правила ли е уринен тест на втори ден след прегнил инжекция от 100 miu? Днес ми е 9-ти ден след трансфер на 5-дневен и тестът е силно положителен, още преди втората минута. Чувствителността е 25 miu. Мислех днес да правя кръвен, дали ще покаже достатъчно ясно или да изчакам още 2 дни?

# 13 772
  • Замък сред облаците
От инжекцията е положителен. След 3 дни  може кръвен тест, след 5 уринарен Simple Smile

# 13 773

Здравейте,направих си тест днес,някъде 3 дни преди датата на М.,знам,че е рано,но толкова искам да се случи…..струва ми се,че виждам някаква много бледа черта…..

# 13 774
Аз не виждам черта.

# 13 775

Здравейте,направих си тест днес,някъде 3 дни преди датата на М.,знам,че е рано,но толкова искам да се случи…..струва ми се,че виждам някаква много бледа черта…..
Виждам нещо, но по добре изчакай закъснение.

# 13 776
Отрицателен е. Дано имате късмет все пак и след няколко дни да са 2 черти.

# 13 777

Няма втора черта. Изчакайте си закъснението.

# 13 778
Аз я виждам!!! И моя тест беше с мн бледа първа черта около 4 дни преди цикъл. Следващите дни си правих всеки ден и ставаше все по-ясна…:) стискам ви палци

# 13 779
Има чертичка. Моята първа със същия тест беше толкова бледа в началото

# 13 780
Аз виждам чертичката, но не ми изглежда на правилното място. Не трябва ли да е повече вляво?

# 13 781
Здравейте!
Първият ми + тест беше на 25 март с бледа чертичка
Днес вече и двете чертички са много ясни
Вече би трябвало да се вижда на видеозон, как мислите? Запазих си час за 03.04
Много се вълнувам

Успех и аз като теб бях с бледа преди закъснение, а вчера вече беше плътна. Моят е за 05.04 нямам търпение🤰🏻

Мина ли прегледа? Кажи как беше🥰 аз съм 4-5г.с. видях плодното сакче 6.64мм 🥰след 3 седмиици пак съм на преглед💗 чакам с нетърпение❤

# 13 782
Здравейте!
Първият ми + тест беше на 25 март с бледа чертичка
Днес вече и двете чертички са много ясни
Вече би трябвало да се вижда на видеозон, как мислите? Запазих си час за 03.04
Много се вълнувам

Успех и аз като теб бях с бледа преди закъснение, а вчера вече беше плътна. Моят е за 05.04 нямам търпение🤰🏻

Мина ли прегледа? Кажи как беше🥰 аз съм 4-5г.с. видях плодното сакче 6.64мм 🥰след 3 седмиици пак съм на преглед💗 чакам с нетърпение❤

Много се радвам, честито💐 Прегледа е след обяд, веднага ще кажа какво е станало🌳🥰

# 13 783
Момичета при мен мисията е успешна (не съм с добър телефон и не се вижда на първия шуър чек)♥️♥️♥️
ето резултат съжалявам че качвам по късно както ви каза но като бяхме миналата сряда неможаха да го видят и ето от вчера снимчица една точица а всъщност целият ми живот......!!!!! Пожелавам на всички дами  да усетят тази тръпка тази радост ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

# 13 784
Честито! Лека бременност и усмихнсто пихче на финал Heart

Общи условия

Активация на акаунт