Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 791
  • 15 079
  •   3
Отговори
# 13 845
Ако се загледате в първата снимка с размазването , си личи къде трябва да бъде втората черта и мястото е бяло , а оцветяването е след нея .
На втората снимка има лента на повърхността , която няма цвят , а е просто релеф на теста . Това също не е втора черта .
За жалост смотаните Престо са редовно с такива проявления .
За сега и двата теста са напълно отрицателни  , ако е рано още , има шанс разбира се .

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 22:20 от *Мери*

# 13 846
  • София, България
Интересно, на мен 4 теста Престо ми хванаха идеално още 4-5 дни преди закъснението, а Шуърчек е много по-блед 1 ден преди закъснението. Като че ли в Престо има повече реактив?
Всъщност Belive Pro ми реагира първи от всичките.

# 13 847
Престо е с по-висока чувствителност от Шуър чек.
За мен тестовете са отрицателни.

# 13 848

Вземи на шуър чек и си направи утре сутринта, има бледи черти даже на едната снимка втората бледа е леко розова
Направи утре още един ❤
и аз бях с бледи черти и бях бременна и сега моята бебка е на почти четири месеца

# 13 849
Интересно, на мен 4 теста Престо ми хванаха идеално още 4-5 дни преди закъснението, а Шуърчек е много по-блед 1 ден преди закъснението. Като че ли в Престо има повече реактив?
Всъщност Belive Pro ми реагира първи от всичките.

И на мен билийв про реагира първи❤

# 13 850
Здравейте, не знам дали е правилната тема, но имам една питанка. Днес следобед си направих този тест на Престо, който да ми потвърди резултата, но после прочетох доста резултати, които са с 2 черти, но няма бременност, та се усъмних дали резултата е верен и сега няма да спя спокойно. Laughing. Причината за безпокойството ми е, че гърдите ми са чувствителни вече 2 седмици, но днес сякаш не са така болезнени и напрегнати и се притесних, понеже прочетох че това не е добре ако се случи.Предните дни си направих 2теста на Lady test, които бяха също с черта наситена, колкото контролната. Последният ми цикъл беше на 7.03. Имам час за преглед, но чак след 2 седмици беше първият свободен и това чакане ме побърква ужасно. Целта на питането ми е да видя и други мнения за въпросният тест, защото не знам дали да му имам доверие.     Хубава вечер на всички !

# 13 851
Категорично положителен.

# 13 852
Както и намаляването на чувствителността на гърдите не е знак за лошо развитие.

# 13 853
  • София, България
Тестът е съвсем съвсем положителен. Това за гърдите го забрави Grinning по време на бременност гърдите ту болят, ту са като чужди с тялото ти Grinning

# 13 854
+е четричката си е доста наситена

# 13 855
Благодаря ви много, надявам се всичко да е наред. Това бебе го чакаме 4 години вече и се стресирам за всичко. Весел Великден на всички !

# 13 856
Както и намаляването на чувствителността на гърдите не е знак за лошо развитие.

Ох аз също се притеснявам, аз съм 6-7г.с гърдите много ме болят още от началото, кръста също ме болеше но от вчера не ме боли.. усещах от време на време леко придърпване, боцкане отдясно,но сега нямам тези симптоми..като ме боли се притеснявам като не ме боли пак 🤷‍♀️

# 13 857
Благодаря ви много, надявам се всичко да е наред. Това бебе го чакаме 4 години вече и се стресирам за всичко. Весел Великден на всички !
Честито и леко бременеене! Върна ми прекрасни спомени. Преди 20г. точно по Великден разбрах, че съм бременна. Към днешна дата си имам прекрасен млад мъж.🥰
Пожелавам ти едно здраво, пухкаво новогодишно бебче.

# 13 858
Честито и леко бременеене! Върна ми прекрасни спомени. Преди 20г. точно по Великден разбрах, че съм бременна. Към днешна дата си имам прекрасен млад мъж.🥰
Пожелавам ти едно здраво, пухкаво новогодишно бебче.
Благодаря много, бъдете здрави и весел празник !😊

# 13 859
Нямах абсолютно никакви симптоми по време на бременност! Даже имам такава тема 😂 Теста ти е 1000% положителен! Честито! 👶

Общи условия

Активация на акаунт