Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 452
  • 15 079
  •   4
Отговори
# 13 875
Супер ясно се вижда,честито🍀

# 13 876
Здравейте, последните месеци цикъла ми е между 27 и 30 дни. Днес е 31 ден от последната менструация и реших да си направя тест. Какво е вашето мнение за този тест? Благодаря !

# 13 877
  • На изток от Ада
Аз не виждам черта

# 13 878
Здравейте, последните месеци цикъла ми е между 27 и 30 дни. Днес е 31 ден от последната менструация и реших да си направя тест. Какво е вашето мнение за този тест? Благодаря !
Аз виждам леко розовееща, повторете утре с първа урина.

# 13 879
И мойте изглеждат по същия начин днес пуснах кръвен чакам резултат 😊

# 13 880
Аз виждам леко розовееща, повторете утре с първа урина.
Силно се надявам да сте права! Ще повторя задължително! Благодаря ви! ❤️
И мойте изглеждат по същия начин днес пуснах кръвен чакам резултат 😊
Успех, дано да е положителен! Ще се радвам да пишете за резултат! ❤️

# 13 881
Здравейте на всички.
Според вас положителни ли са тези тестове тъй като престо са с бледи черти,но видими а шуър чек е по-бледа?
Първите 3 теста са правени вчера по обяд 7дни преди закъснението а последният престо и шуър чек днес 6 дни преди закъснението. На всичките тестове втората чертичка се появява на 5/6минута .☺️

# 13 882
Много е рано!На мен ми приличат на изпарителна.

# 13 883
Много е рано!На мен ми приличат на изпарителна.

Попринцип с първото ми дете бяха същите бледи 9 дена преди закъснението и се наситиха на първи ден закъснение.ще почакам и се надявам и този път да е така.
Наясно съм,че изпарителни може да се появят,но не са ли след оказаното време а и сиви. При мен са си розови и то на 5та минута от накапването
П.п.С много ранна овулация съм.

# 13 884
За мен са положителни!
Стискам палци за добър развой:)

# 13 885
Като сте с ранна овулация и датата на следващата очаквана менструация се измества. Не сте имали тогава 9 дни, нито сега имате 6 дни до закъснението, а по-малко, да речем са 2-3 дни. Положителни са си тестовете, просто наистина е раничко.

# 13 886
Като сте с ранна овулация и датата на следващата очаквана менструация се измества. Не сте имали тогава 9 дни, нито сега имате 6 дни до закъснението, а по-малко, да речем са 2-3 дни. Положителни са си тестовете, просто наистина е раничко.
Попринцип цикълът ми е на 32/33дни преди 3 години правих какви ли не изследвания защото не се получаваше и на края с проследяване се оказа че овулацията ми е 1/2 след менструацията. Ще почакам до закъснението и се надявам да се насити  2та чертичка ще пиша отново какво е станало. Благодаря Ви много на всички. Пожелавам хубав ден и много положителни тестове☺️
Free2020 И аз така мисля,но човек винаги има нужда от кураж и подкрепа.

# 13 887
  • варна

Има ли вероятност да е невалиден ,от горната страна е по -бледа линията ?

# 13 888
Валиден е. И отрицателен.

# 13 889
Валиден е. И отрицателен.
И според мен.

Общи условия

Активация на акаунт