Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 019 893
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 14 040
  • Ст Загора
Бих искала и да попитам какво да правя от тук нататък? Кога да си запазя час при гинеколога?
пускаш ЧГХ ппез 48ч и прогестерон час най -рано след 10 дни закъснение

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 22:52 от nasito8988

# 14 041

Мислите ли, че е положителен на 7-ми ден закъснение? Съвсем малко забележима втора черта

# 14 042
  • Ст Загора
Ако са наистина 7 дни закъснение е мн слаба чертата аз не я виждам де

# 14 043

Здравейте вчера трябваше да ми дойде но не ми дойде направих си тестове и на мен ми се вижда защото има втора бледа черта и на двата бременна ли съм

# 14 044
На мен чертите не ми розовеят, но пък и на двата теста се виждат. По-скоро пробвайте с друга марка тест за по категоричен резултат (или пуснете кръвен ако ви се занимава)

# 14 045
На мен чертите не ми розовеят, но пък и на двата теста се виждат. По-скоро пробвайте с друга марка тест за по категоричен резултат (или пуснете кръвен ако ви се занимава)
можели да питам щото имам и леки болки като при цикъл

# 14 046
Болки като при цикъл може да има и бременност. Просто направете друг вид тест, този резултат не е категоричен

# 14 047
Мен ме болят гърдите и при леко докосване дори,това се появи почти веднага още след овулацията,първо едната сега и двете ще си чакам датата на ц.07 ....ох,цяла седмица.😔
Друго сякаш няма...Днес пътувахме час до село пътя е лош със завои малко ми стана едно като гадно,замаено,но едва ли е симптом.
По скоро надеждата ми е,че ме болят гърдите 😁

# 14 048
Бих искала и да попитам какво да правя от тук нататък? Кога да си запазя час при гинеколога?

За да се види сакче трябва поне една седмица закъснение да имаш. Почвай да приемаш фолиева киселина. Успех!

# 14 049
Аз фолиева си пия още преди теста и закъснението.
Кога е най-добре сутрин ли да се приема....Всеки път различно два дена дори забравих 😁

# 14 050

Здравейте вчера трябваше да ми дойде но не ми дойде направих си тестове и на мен ми се вижда защото има втора бледа черта и на двата бременна ли съм
На мен ми изглеждат положителни,но пробвай с друг тест!

# 14 051
  • Ст Загора
Фолиева киселина най-добре метилирана.  Има метация за не усвоянане на др вид

# 14 052
Аз фолиева си пия още преди теста и закъснението.
Кога е най-добре сутрин ли да се приема....Всеки път различно два дена дори забравих 😁

Няма значение сутрин или вечер но до колкото знам е добре да се приема по едно или също време. Според мен след закуска или след вечеря.

# 14 053
сега мисля че малко по добре се вижда направих и на sure check и там има но по малко се вижда и като снимам не се вижда грам

# 14 054
И при мен така

Общи условия

Активация на акаунт