Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 020 044
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 14 025
При мен след биохимичната бременност забременях след 2 месеца.Пижелавсм скоро да ти се случи!
Айви съжалявам за развоя при теб!
притеснява ме защото още тече кафеникаво а чак на 6 май съм при гинеколог където наистина си разбира от работата
И при мен беше така. Ще дойде цикъл когато ЧХГ падне до 0 - с твойте резултати, предполагам до ден-два.

# 14 026
Изглеждат положителни.

Здравейте момичета,
От няколко дена имам необичайни болки в гърдите и в кръста. Днес реших да си направя тест, пет дни преди цикъл. Аз виждам бледи черти, но все пак искам да се допитам и до вас.
Благодаря Simple Smile

# 14 027
При мен след биохимичната бременност забременях след 2 месеца.Пижелавсм скоро да ти се случи!
притеснява ме защото още тече кафеникаво а чак на 6 май съм при гинеколог където наистина си разбира от работата
И при мен беше така. Ще дойде цикъл когато ЧХГ падне до 0 - с твойте резултати, предполагам до ден-два.
цикъла ми мина,просто още не е свършил 12 ден

# 14 028
И аз съм имала биохимична,преживях го много тежко.Още на следващия месец забременях и сега бебето ми е на 1г и 5м 🥰
Много се радвам за вас, наистина е неприятно, това което ни се е случило, стискайте палци ♥️

# 14 029
Ще свърши, нормално е течението да е по-дълго от обикновено. Моят цикъл стандартно е максимум 4 дни, та и на мен 10 ми се видяха много. Все пак в случай на биохимична, говорим за не съвсем стандартен цикъл. Ако има някакви болки или друг физически дискомфорт, пробвай да изместиш часа за по-ранна дата.

# 14 030
И аз съм един такъв +случай😇 и давам надежда🍀🍀🍀 след още един или два ц.след биохимичната се появи ТЯ вече е над 3г.

# 14 031
И аз съм един такъв +случай😇 и давам надежда🍀🍀🍀 след още един или два ц.след биохимичната се появи ТЯ вече е над 3г.
жива и здрава да ви е
Ще свърши, нормално е течението да е по-дълго от обикновено. Моят цикъл стандартно е максимум 4 дни, та и на мен 10 ми се видяха много. Все пак в случай на биохимична, говорим за не съвсем стандартен цикъл. Ако има някакви болки или друг физически дискомфорт, пробвай да изместиш часа за по-ранна дата.
нямам болки,при тази гинеколожка е супер трудно да хванеш скорошен час,просто имах късмет за този и че ще работи на 6 май

# 14 032
Момичета днес трябваше да ми дойде. Вечерта в 20ч се прибирах от работа, но без да знам защо карах направо към аптеката. После се зачудих какво ще  купувам от тази аптека, но така и така бях там си казах, защо ли да не си взема един тест. Прибрах се и си го направих... Попринцип се с един неуспешвн опит инвитро в Турция, с много лоша спермограма. Та въпроса ми е възможно ли е наистина да бъде положителен. Нямам почити никъкви симтоми освен ПМС

# 14 033
  • Ст Загора
Има чертичка.
И ние сме с роша спермограма ми имам няколко аборта спонтанни.  Но по естествен път  са . Хайде 2 бременностти да са с лоша спермограма ,защото след 1 аборт  прави спермограма, а преди 2 бременност пи лекарства....

# 14 034
100% положителен ♥Честито!

# 14 035
Има чертичка.
И ние сме с роша спермограма ми имам няколко аборта спонтанни.  Но по естествен път  са . Хайде 2 бременностти да са с лоша спермограма ,защото след 1 аборт  прави спермограма, а преди 2 бременност пи лекарства....
Доста ми е притеснено, за първи път виждам тези 2 чертички... а ги мечтая от 4 години

# 14 036
И ние се готвехме за инвитро, защото уж след лапароскопия диагнозата ми беше двустранен истмичен стоп+лоша спермограма, ама сега съм в 4-ти месец 🙂
Така, че невъзможни неща няма!
Пусни си ЧХГ+прогестерон и лека и спокойна бременност ти пожелавам! 🍀

# 14 037
Скрит текст:
Момичета днес трябваше да ми дойде. Вечерта в 20ч се прибирах от работа, но без да знам защо карах направо към аптеката. После се зачудих какво ще  купувам от тази аптека, но така и така бях там си казах, защо ли да не си взема един тест. Прибрах се и си го направих... Попринцип се с един неуспешвн опит инвитро в Турция, с много лоша спермограма. Та въпроса ми е възможно ли е наистина да бъде положителен.
Нямам почити никъкви симтоми освен ПМС
Скрит текст:

При мен симптоми различни от ПМС започнаха седмица след закъснението. Първо беше зверски глад, след няколко дни започна да ми се доспива рано, към 8 вечерта. Две седмици след закъснението започна гадене и констипация.
При всеки е различно.

Момичета, моля ви слагайте в скрит текст, когато има много цитати. Тези чаршафи трудно се четат на телефон.

# 14 038
И ние се готвехме за инвитро, защото уж след лапароскопия диагнозата ми беше двустранен истмичен стоп+лоша спермограма, ама сега съм в 4-ти месец 🙂
Така, че невъзможни неща няма!
Пусни си ЧХГ+прогестерон и лека и спокойна бременност ти пожелавам! 🍀
Благодаря, дано. Във вторник ще пусна изследвания, тъй като не знам в Понеделник дали лаболаториите работят.
Пожелавам и на теб един пухкав и прекрасен финал

# 14 039
Бих искала и да попитам какво да правя от тук нататък? Кога да си запазя час при гинеколога?

Общи условия

Активация на акаунт