Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 020 076
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 14 010
Devichkata,
Ако си в София иди до Надежда и пусни чхг и прогестерон-изчакай там резултатите(излизат за 1 час) и после в спешен кабинет.

# 14 011
При мен с такава бледа черта беше нормална бременност.

# 14 012
Не съм в София, в Сливен съм и тук никой не работи през почивните дни, но имам обилно менструално кървене, което ме навежда на мисълта, че няма шанс за бременност, поне този месец ...

# 14 013
Щом е с обилно кръвотечение и ярък цвят, вероятно бременността е приключила. Съжалявам Аниста123, успех следващия месец!

# 14 014
Не съм в София, в Сливен съм и тук никой не работи през почивните дни, но имам обилно менструално кървене, което ме навежда на мисълта, че няма шанс за бременност, поне този месец ...
Щом е имало положителен тест (на мен чертата не ми се вижда бледа), вероятно става въпрос за биохимична бременност.  Случва се често, за съжаление, и на мен ми се случи миналата година. При следваща овулация пробвайте пак. Ако искаш все пак отиди и на АГ, за да видят дали всичко вътре е както трябва.

# 14 015
Щом е имало положителен тест (на мен чертата не ми се вижда бледа), вероятно става въпрос за биохимична бременност.  Случва се често, за съжаление, и на мен ми се случи миналата година. При следваща овулация пробвайте пак. Ако искаш все пак отиди и на АГ, за да видят дали всичко вътре е както трябва.
колко дни ви тече ?

# 14 016
Моя позната прокърви пред мен обилно,толкова обилно ,че беше със сив клин и подгизна целия.Беше в 2-ри,3-ти месец.Не знам какво се оказа ,но роди здраво бебе.

# 14 017
Скоро бях на профилактични изследвания при гинеколог и всичко беше перфектно, това е първият месец, в който опитваме и не очаквах да се получи от първия път, именно заради това много се зарадвахме на теста, изчетох доста неща за биохимичната бременност днес, че е доста срещана ...

# 14 018
И аз не бях чувала дори.... докато не ми се случи

# 14 019
Абсолютно, за пръв път чувам ...

# 14 020

Здравейте момичета,
От няколко дена имам необичайни болки в гърдите и в кръста. Днес реших да си направя тест, пет дни преди цикъл. Аз виждам бледи черти, но все пак искам да се допитам и до вас.
Благодаря Simple Smile

# 14 021
При мен след биохимичната бременност забременях след 2 месеца.Пижелавсм скоро да ти се случи!
Айви съжалявам за развоя при теб!

# 14 022
И аз съм имала биохимична,преживях го много тежко.Още на следващия месец забременях и сега бебето ми е на 1г и 5м 🥰

# 14 023
колко дни ви тече ?
При мен продължи около 10 дни, като първите 2 бяха адски силни, ходех с по 3 превръзки наведнъж, не ми се беше случвало такова нещо. Следващите дни си продължиха като нормален цикъл. На следващия месец си ми дойде нормално. Може да започнете с опитите веднага след като свърши цикъла.

# 14 024
При мен след биохимичната бременност забременях след 2 месеца.Пижелавсм скоро да ти се случи!
Айви съжалявам за развоя при теб!
притеснява ме защото още тече кафеникаво а чак на 6 май съм при гинеколог където наистина си разбира от работата

Общи условия

Активация на акаунт