Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 020 177
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 13 995
Момичета това е последния тест от тази сутрин… мога ли вече да му вярвам?

Моята чертичка беше още по-бледа и вчера АГ потвърди бремеността. Честито, лека и успешна бременност! 🥰

# 13 996
Здравейте! За първи път се включвам. От 2 години правим опити с моя съпруг. Днес на 7ми ден от закъснение на цикъла си направих тест. Много бледа ми се струва чертичката. Според вас има ли бременност?
направо супер си е чертичката честито и леко бременеене

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 14:03 от viara1912

# 13 997
Честито на последните момичета 🩷
Надявам се и аз да се похваля скоро,началото на другия месец

# 13 998
резултата от днес момичета,зацапването е по слабо

# 13 999
  • Бургас
Щом пада хормона най-вероятно е било биохимична.

# 14 000
  • Замък сред облаците
Айви, всичко ще е наред значи. Потърси си специалист да направиш профилактичните изследвания.

# 14 001
Айви, всичко ще е наред значи. Потърси си специалист да направиш профилактичните изследвания.
намерих най добрата в града,която до колкото знам има техника с камера и те гледа вътре,но часа ми е чак на 6.05 доста далече

# 14 002
Здравейте дами, от известно време с моят партньор правим опити за бебе. Преди два дни направих sure check тест поради закъснение на М с 3 дни, който според моите виждания е положителен
 (прикачвам снимка), а днес М - ми дойде ... Случвало ли ви се е подобно нещо ?

# 14 003
Като дам мащаб на снимката ми се струва , че чертата е крива и до нея има бяла линия . Тоест е възможно да е изпарителна черта . В първите минути ли се появи ?
Другия вариант е биохимична бременност . Което означава , че е настъпило оплождане и имплантация на яйцеклетката , но бременността не се е развила и настъпва менструация .

# 14 004
Да, чертата се появи веднага, направих теста със сутрешна урина. Теста е правен вчера, а М дойде днес.

# 14 005
Здравейте,след хубавите две чертички вчера следобед прокървих…изписаха ми утрогестан и нош па. Не знам какво да мисля вече някой бил ли е в подобна ситуация и днес кървенето продължава 😭

# 14 006
Обилно ли е кървенето, ако е леко зацапване, може да е породено от леко отлепяне на плодния сак. Трябва да лежиш и почиваш, никакво физическо натоварване.
Аз бях така в началото на бременността и доктора ми изписа но шпа и дуфастон. Всичко се оправи и вече съм в 9 месец.
Всичко ще е наред ❤️. Почивай си няколко дни.

Здравейте,след хубавите две чертички вчера следобед прокървих…изписаха ми утрогестан и нош па. Не знам какво да мисля вече някой бил ли е в подобна ситуация и днес кървенето продължава 😭

# 14 007
Обилно ли е кървенето, ако е леко зацапване, може да е породено от леко отлепяне на плодния сак. Трябва да лежиш и почиваш, никакво физическо натоварване.
Аз бях така в началото на бременността и доктора ми изписа но шпа и дуфастон. Всичко се оправи и вече съм в 9 месец.
Всичко ще е наред ❤. Почивай си няколко дни.

Да обилно е, и доста наситено… не знам дали не е късно вече 😔😔

# 14 008
Всичко ще е наред ❤. Почивай си няколко дни.

Да обилно е, и доста наситено… не знам дали не е късно вече 😔😔
отиди на спешен кабинет

# 14 009
  • Sofia
Биохимична.

Общи условия

Активация на акаунт