Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 020 393
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 13 980
  • София
незнам вече какво да мисля и какво да правя
дайте снимка от узи

# 13 981
И аз бях много объркана като момичето просто ц. ми продължи малко по-дълго и се изчистих сама,после правих тест -беше....така,че напълно разбирам момичето.

# 13 982
И аз бях много объркана като момичето просто ц. ми продължи малко по-дълго и се изчистих сама,после правих тест -беше....така,че напълно разбирам момичето.
оскъдно кафеникаво е но го има 10 ден вече

# 13 983
Не помня колко дни беше точно🤕някъде там да...както казвам "всички цветове на дъгата"червено, розово, кафяво .....
Всичко ще бъде наред!

# 13 984
Пусни кръвен, поне да знаеш къде се намираш.

# 13 985
Е айде стига вече!Оставете момичето на мира,каза ви че има час за второ мнение .От вчера едно и също повтаряте!Кой каквото имаше да каже и предположи се направи!

# 13 986
Вече мина второто мнение , спора свърши , коментарите се трият … защо продължавате ?

# 13 987
Здравейте! За първи път се включвам. От 2 години правим опити с моя съпруг. Днес на 7ми ден от закъснение на цикъла си направих тест. Много бледа ми се струва чертичката. Според вас има ли бременност?

# 13 988
Въобще не е бледа чертичката🤗Честито лека бременност и до финал с пухкаво бебче!

# 13 989
Здравейте! За първи път се включвам. От 2 години правим опити с моя съпруг. Днес на 7ми ден от закъснение на цикъла си направих тест. Много бледа ми се струва чертичката. Според вас има ли бременност?
честито и лека бременност ☘️

# 13 990
Дано! Вдъхнахте ми кураж! Благодаря!

# 13 991
Момичета това е последния тест от тази сутрин… мога ли вече да му вярвам?

# 13 992
Със сигурност 🤗Честито и до финал!Ех че започва деня с хубави постове!

# 13 993
Момичета това е последния тест от тази сутрин… мога ли вече да му вярвам?
честито☘️

# 13 994
Благодаря ви момичета,имах нужда от тези думи! Пожелавам го на всяка една от вас🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт