Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 039 966
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 195
Здравейте на всички.Имам няколко въпроси към вас,бих била благодарна ако получа отговор.М.Ц беше много объркан идваше ми на 40 дни последния ми м.ц беше на 10.02 и по изчисления би трябвало да ми дойде на 21.03. С приятеля ми правихме опити за бебе и почти не сме пропуснали ден .Датата беше 11.03 и реших, че трябва да си направя тест .Направих теста ,отчетох го след 5 мин и имаше втора бледа чертичка,но след по-малко от час получих леко розовникаво зацапване доста се изплаших, но реших че това е нещо нормално защото съм чувала за този термин "цветна бременност" ,на следващата сутрин обаче се засили доста м.ц и получих болки в корема . Не можах да разбера какво е станало и не мога да си отговоря на въпроса дали съм направила спонтанен аборт или изобщо е нямало бременност.Теста положителен ли е ? Утре се прибирам и ще ходя на лекар,но просто сън не ме хваща . Прикачам снимка на теста ,сниман е 2 дни след като е направен затова чертичката е по-жълтеникава.

# 196
Здравейте!
Бих искала малко помощ и мнения за моята ситуаця.
Последната ми менструация беше на 7 февруари. Три дни след цикъла имахме полов контакт с моя приятел. От там идва съмнението ми, защото не сме се пазили след това. Вече толкова време мина и аз очаквах следващия цикъл, който по принцип пак трябва да е на седми. Вече става една седмица откакто ми закъснява.
Преди това бях на лекар в България и ми каза, че не вижда нищо и да ида другия месец. В смисъл този - сега през март и че е рано още. Нищо ми нямало, но с две думи толкова набързо ме прегледа, че направо си ме изгони от кабинета, а аз имах да му задавам още въпроси.
Та сега се чудя дали съм бременна или имам някакъв проблем и дали на някого му се е случвало да не му покаже две чертички след една седмица закъснение.

Скрит текст:
Zdraveite bih iskala malko pomosht i mneniq pri moqta sitoacia.
Poslednata mi menstryacia beshe na 7 fevryari  3 dni sled cikala imahme polov kontakt s moqt priqtel i taka ot tam idva samnenieto mi zashtoto nesme se pazili sled tova veche tolkova vreme mina i az ochakvah sledvashtiat cikal koito poprincip pak trqbva da e na 7mi veche stava edna sedmica mi zakasnqva..
Predi tyi bqh na lekar v balgaria imi kaza che ne vijda nishto i da ida drygia mesec smisal toz sega mart i chie rano oshte nishto mi nqmalo no s dve dymi tolkoz nabyrzo napravo si me izgoni ot kabineta  a az imah damy zadavam vaprosi..
Taa sega se chydq dali sam bremenna ili imam. Nqkakyf problem i dali na nqkoi myse e sluchvalo dane my pokaje  sled 7 sedmica zakysnenie

Моля, пишете на кирилица!
модератор

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 11:49 от bubanka

# 197
Кое да покаже? Аз не видях да си правила тест, а си ходила на лекар. Дори и да си бременна е много рано да се види каквото и да било. Купи си тест от аптеката или направи кръвен.

# 198
Пиши на кирилица.
Направи си тест за бременност.продава се в аптеката.
За потвърждаване на бременност на лекар се ходи най рано 10 дни след закъснението. Преди това нищо не се вижда.

# 199
Кое да покаже? Аз не видях да си правила тест, а си ходила на лекар. Дори и да си бременна е много рано да се види каквото и да било. Купи си тест от аптеката или направи кръвен.
Правих тест тази сутрин и беше отрицателен.
И преди  това пак си взимах тестове ама май беше много рано затова реших да изкачам до 7ми март след като имам закъснение реших да направя още един и така

# 200
Darinka78, възможно е да е била биохимична бременност. Товя се случва на много жени,като павечето от тьх дори не разбират,че са били бременни тъй като цикълът им идва. Няма нищо страшно,успех другия месец Simple Smile

# 201
Здравейте момичета, последния ми М беше на 20 февруари, тъй като имах 2 проблемни бременности преди години си правя ранни тестове за бременност. Преди няколко дни се усъмних,  че може да има нещо и си направих тест за бременност престо. Излезнаха 2 чертички от която едната беше много бледа, изчаках още няколко дни и повторих пак 2 чертички но втората вече доста ясна. Питането ми е такова имам леки болки ниско в корема и в кръста нормално ли е?

# 202
  • София
Нормално е

# 203
Здравейте, днес направих тест за бременност, който ми показа втора бледа черта. Посъветвах се с близка приятелка, която ми каза че няма бременност. Ще прикача снимката, моля споделете мнение ще Ви бъда крайно благодарна!

# 204
Ако тази бледа втора чертичка се е появила веднага,а не 4 часа по-късно- си бременна
Честито!

# 205
Може да е смешно, но не съм чела, направих го в движение и доста на-бързо.

# 206
Да, показва повишен ЧХГ, остава да отидеш при АГ за да каже със сигурност как се развива плода. Честито!

# 207
Не, проверих го след 5 минути. Доста съм разтревожена и не знам какво да направя. МЦ трябва да ми дойде след един ден, да не би от това да има смущение.

# 208
Ами при тази добре видима черта, едва ли ще ти дойде скоро Simple Smile

# 209
Добре ли е да отида за кръвни изследвания, извинявам се за глупавите въпроси, но наистина ми е доста ново и не познато и супер напрегнато.

Общи условия

Активация на акаунт