Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 732
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 2 400
Някой нещо вижда ли , или вече много се филмирам ?
Не е невалиден, а е много напоен.
Не спазвате ли инструкциите като ги правите тези тестове?
Капнах три капки с капкомерчето и веднага цялото поленце се оцвети така . Спазила съм всичко което е нужно , имам едно дете все пак не съм тинейджър на 15 , но благодаря за излишния коментар.

# 2 401
  • София
Капнах три капки с капкомерчето и веднага цялото поленце се оцвети така . Спазила съм всичко което е нужно , имам едно дете все пак не съм тинейджър на 15 , но благодаря за излишния коментар.
На коя минута от капването е сниман теста?

# 2 402
Мале, мале. Хич не ги купувайте тези шут чекове. Пълна загуба на пари и надеждни. Пожелавам на момичетата скоро с истински положителен резултат.

# 2 403
  • София
ОК са си шуър чек.
Престо не стават.

# 2 404
На коя минута от капването е сниман теста?
6-7 минутка .

# 2 405
  • София
Странно, значи е преполят, иначе до тогава, би следвало да се е изчистило фоновото оцветяване, което се появява първите секунди. Другия вариант е да е стоял повече от 30 мин отворен преди ползването. Иначе ми се вижда една 2ра чертичка покрай размазаното, но за по-сигурно си направи още 1.

# 2 406
  • На остров
Drumhead размазан е, но се вижда нещо като втора чертичка ! Стискам палци !

Аз бих направила нов за да съм сигурна, на кой ден е този тест ?

# 2 407
Странно, значи е преполят, иначе до тогава, би следвало да се е изчистило фоновото оцветяване, което се появява първите секунди. Другия вариант е да е стоял повече от 30 мин отворен преди ползването. Иначе ми се вижда една 2ра чертичка покрай размазаното, но за по-сигурно си направи още 1.

От 4-5месеца забелязвам , че фоновото оцветяване при Шуара се изчиства много бавно... След 10тата минута , дано не развалят и него...

# 2 408
Да се похваля след бедите черти, една хубава "точка " днес.
Обаче съм с много леко розово зацапване след полов акт и докторката каза, че може да се да дължи точно на това. Някой случвало ли му се..

# 2 409
  • Sofia
Аз с две от бременностите съм имала леко розово течение първите десетина дни. Питала съм - няма проблем. Важното е да няма болки и алена кръв.

# 2 410
Да се похваля след бедите черти, една хубава "точка " днес.
Обаче съм с много леко розово зацапване след полов акт и докторката каза, че може да се да дължи точно на това. Някой случвало ли му се..

Здравейте.
При кого сте ходили на преглед? И при него ли ще следите бременността си?

# 2 411
В Хасково при Величка Тенева, не няма да е при нея.

# 2 412
Drumhead размазан е, но се вижда нещо като втора чертичка ! Стискам палци !

Аз бих направила нов за да съм сигурна, на кой ден е този тест ?
Ден преди закъснение . Вече има такова . След два часа направих Шуър писалка и нямаше никаква втора черта , но пък и МЦ няма ... Утре ще направя последен тест .

# 2 413
Втора бледа черта.

# 2 414
  • София
Сивее ми. На кой ден от цикъла е правен теста? И от коя минута е снимката?

Общи условия

Активация на акаунт