Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 629
  • 15 079
  •   3
Отговори
# 2 475
Явно аз съм уцелила момента и мен не ми е дал фалшиво положителен резултат, защото предните дни като правех си беше втора бледа. На 11. 10 и 12.10 си беше наситена колкото контролната. Аз говоря за моите тестове и за това което аз съм правила, не смятам, че по някакъв начин подвеждам някого. При положение че бременността ми е на лице още първия месец в който спряхме да се пазим. Изказвам личното си мнение и това което аз съм правила.

# 2 476
  • София
iana28, защо пък следобяд? Аз си ги правех сутрин ОВУ ми беше на 12.10 и на 13.10. Падаха се точно събота и неделя. И си ги правех с първа урина.
Това изказване, някой ще го вземе за твърдение, че тестовете се правят сутрин, а в същност това е най-неподходящото време.
На някои жени им трябва едно такова мнение за да влезнат в страшни филми.
А овулацията няма как да е 2 дни! Ако тестовете се били положителни на 12 и 13, това означава, чу овелацията е била най-рано на 14-ти

# 2 477
iana28, защо пък следобяд? Аз си ги правех сутрин ОВУ ми беше на 12.10 и на 13.10. Падаха се точно събота и неделя. И си ги правех с първа урина.
Това изказване, някой ще го вземе за твърдение, че тестовете се правят сутрин, а в същност това е най-неподходящото време.
На някои жени им трябва едно такова мнение за да влезнат в страшни филми.
А овулацията няма как да е 2 дни! Ако тестовете се били положителни на 12 и 13, това означава, чу овелацията е била най-рано на 14-ти
Да тогава бяха положителни аз споделям личния си опит. За първи месец си правих тестове за ОВУ и нещата станаха. Всеки един ден съм ги правила с първа урина. Не искам на никой да втълпявам нищо споделям личния си опит от тях, който се оказа положителен за мен Simple Smile

# 2 478
На самите тестове за овулация си пише изрично, че не е препоръчително със сутрешна урина.. подвеждали с резултата най-вероятно

# 2 479
  • София
На самите тестове за овулация си пише изрично, че не е препоръчително със сутрешна урина.. подвеждали с резултата най-вероятно
Зависи от тестовете. На някои /лейди тест/ пише, че точно с първа урина се прави.

# 2 480
Здравейте, момичета. Моля за съвет и доза успокоение.
Последната ми М беше на 29.11.19, МЦ ми е между 26-28 дни. Вчера по хартията при избърсване забелязах мноооого светло кафеникаво течение. Помислих си че М ще подрани, но не. Днес сутринта пак имах такова, но М не идва. Направих си тест с първа урина и ми излезе втора много бледа, но видима розова черта. Трябваше да ми дойде или на 25.12 или на 27.12, но това зацапване ме накара да се усъмня за бременност. На снимка много трудно се вижда чертата, за това няма да кача, но определено не я виждам само аз. Имам леки болки в корема и по-точно отдясно. Питането ми е следното:
така като за лекар е мноооого рано, а това зацапване ме притеснява, също така и тази лека болка (напрежение) ниско долу вдясно, дали е имало други като мен и дали е нормално да усещам такива неразположения? Вчера ми се наложи да вдигна нещо доста тежко и се страхувам да не би това зацапване да означава нещо лошо или да не би да е извънматочна Б..
Ох много объркано го написах, но все още съм в шок..

# 2 481
Не искам да те плаша ,но последния път в който имах положителни тестове с болка и зацапване беше биохимична бременност .
Последната ми М беше на 29.11.19, МЦ ми е между 26-28 дни. Вчера по хартията при избърсване забелязах мноооого светло кафеникаво течение. Помислих си че М ще подрани, но не. Днес сутринта пак имах такова, но М не идва. Направих си тест с първа урина и ми излезе втора много бледа, но видима розова черта. Трябваше да ми дойде или на 25.12 или на 27.12, но това зацапване ме накара да се усъмня за бременност. На снимка много трудно се вижда чертата, за това няма да кача, но определено не я виждам само аз. Имам леки болки в корема и по-точно отдясно. Питането ми е следното:
така като за лекар е мноооого рано, а това зацапване ме притеснява, също така и тази лека болка (напрежение) ниско долу вдясно, дали е имало други като мен и дали е нормално да усещам такива неразположения? Вчера ми се наложи да вдигна нещо доста тежко и се страхувам да не би това зацапване да означава нещо лошо или да не би да е извънматочна Б..

# 2 482
Според мен си изчакай датата на МЦ и на първи ден закъснение си направи отново тест, ако отново има втора бледа чертичка си запиши час за АГ на поне 10 дневно закъснение. Не е задължително да е биохимична. Поне така мисля аз. Просто се успокой и изчакай още 2-3 дена до датата на МЦ

# 2 483
Скрит текст:
здравейте с нередовен цикъл съм лятото ме пропусна с месец сега пак правих тестове моля ви кажете какво
Скрит текст:
мислите и на 2тата в началото си имаше ярко 1 черта и след дни като погледна вижте
Това беше като го направих и изчаках 5 мин  и като погледна след дни променило се е ще се побъркам

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 22:51 от steisita95

# 2 484
  • Бургас
Теста се гледа само в указаното време.

# 2 485
Значи ли че появата на това петно не трябва до ме плаши Simple Smile

# 2 486
Ако е бил отрицателен в указаното време какво показва след това няма никакво значение,бъди спокойна!
Значи ли че появата на това петно не трябва до ме плаши Simple Smile

# 2 487
  • София
Скрит текст:
здравейте с нередовен цикъл съм лятото ме пропусна с месец сега пак правих тестове моля ви кажете какво
Скрит текст:
мислите и на 2тата в началото си имаше ярко 1 черта и след дни като погледна вижте
Това беше като го направих и изчаках 5 мин  и като погледна след дни променило се е ще се побъркам

Това са абсолютно отрицателни тестове

# 2 488
  • Sofia
Много леко кафеникаво не е зацапване, спокойно. Има такива хормонални течения, обикновено спират за няколко дни ( моето беше почти десет дни последния път). Стига да не е кръв - няма страшно

# 2 489

Общи условия

Активация на акаунт