Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 614
  • 15 079
  •   3
Отговори
# 2 640
Благодаря! Simple Smile

# 2 641
Няма нужда от повече -бременна си.Честито!
Днес направих още два  :  heart_eyes:

Кога е подходящо да се отиде на първи преглед?

# 2 642
Здравейте! Закъснява ми с два дни! Направих си тест, но мога да преценя дали е положителен. Сякаш има втора много бледа черта.

# 2 643
  • София
Има да, в указаното време ли се появи и розова ли на живо, че не мога да преценя по снимката? Ако е розова и се е показала в указаното време си бременна.

# 2 644
Появи се на 10тата минута някъде. Утре ще направя кръвен тест за по сигурно. И толкова се взирах,за да я различа.

# 2 645
  • София
Няма смисъл от кръвен, вземи си пак същя тест и го направи утре или вдругиден сутрин за да видиш дали тази втора черта не е изпарителна.

# 2 646
  • Sofia
И аз виждам втора черта

# 2 647
Вчера направих тест и чертата беше още по- бледа и незабележима. Мисля си, че може да е изпарителна черта. Ще направя утре пак. Благодаря ви, момичета!

# 2 648
  • София
Вчера направих тест и чертата беше още по- бледа и незабележима. Мисля си, че може да е изпарителна черта. Ще направя утре пак. Благодаря ви, момичета!
Изпарителни се появяват след указаното време. Ако са в указаното време то те са с един "убит" цвят спрямо този от контролната черта, стоят сякаш чертата е стара и лилавееща.

# 2 649
Здравейте! Закъснява ми с два дни! Направих си тест, но мога да преценя дали е положителен. Сякаш има втора много бледа черта.
Скрит текст:
Виждам втора розова черта, която категорично не е изпарителна. Положителен е. Вероятно си преди закъснение(т.е. късна О).

# 2 650

бременна ли съм?

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 00:57 от AnMary

# 2 651
Възможно е , след няколко дни (, поне 3) направи още един, или 2 седмици след закъснение на доктор.

# 2 652
Имам закъснение 5 дни

# 2 653

На мен ми изглежда положителен, малко е “пренамокррен”, но си има втората черта.. Успех!

# 2 654
  • София
Добро утро,момичета! Знам,че престо не се препоръчват...но това според вас розово ли е? Нв първите 30 секунди се появи

Общи условия

Активация на акаунт