Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 833
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 2 670
То 3г.с. и теста няма да е положителен. Та не знам какво смятате...
Може някъде по чужбините да е, нали някой беше писал, че във Франция броят от овулация нататък. Т.е. първи ден закъснение начало на 3та седмица, а не на 5г.с.. И на някои тестове така пише Thinking "седмици от зачеването". С електронния тест може да е дошло объркването и с броенето на кои седмици.

Има ли възможност и трите теста да са дефектни или да са объркали нещо?
Искате да кажете че може да няма бременност?
Искаме да кажем, че в 5г.с. (пета седмица от датата на последна редовна менструация) може да засече теста правилно, но няма да се види на ехограф (особено в началото, после може някаква точица).  А като просто казваш "седмица" без дати никакви - да в 3та г.с. няма имплантация=няма бременност, но не знаме твоето 3та какво значи. Hands V

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 11:30 от peneva_a

# 2 671
Не,иска да каже ,че трябва да сте по-търпелива и да изчакате още няколко седмици и след това да ходите на доктор за да се види плода.Обиновено се ходи 2 седмици след закъснението.
Има ли възможност и трите теста да са дефектни или да са объркали нещо?
Искате да кажете че може да няма бременност?

# 2 672
  • Варна
Искаме да кажем, че не си в трета седмица.

# 2 673
Здравейте, след като на 4 януари видях бледа втора черта, направих още 2 теста и чертата ставаше все по- ярка. Днес бях на преглед и не се видя нищо. Изписаха ми примолут нор, но се притяснявам дали може да навреди, ако съм бременна. Направих и още един тест днес- двете черти излязоха едновременно и са много ярки! Извинявам се, ако въпросът ми не е за тук. Но ако някоя от вас се е сблъсквала с такъв проблем, ще се радвам да ми каже.

# 2 674
  • Бургас
Не знам какво е това лекарство и за какво се изписва. Ако нещо те притеснява може да потърсиш второ мнение. Може рано да си отишла и за това да не се вижда още нищо. Колко дни ти беше закъснението, като ходи на лекар?

# 2 675
Човече, 26 реда без един препинателен знак?!
Счупи рекорда, че и правописа е топ!

# 2 676
Не знам какво е това лекарство и за какво се изписва. Ако нещо те притеснява може да потърсиш второ мнение. Може рано да си отишла и за това да не се вижда още нищо. Колко дни ти беше закъснението, като ходи на лекар?
Закъснението ми е 13 дни. Предполагам, че съм забременяла след 23 декември- съдя по това, кога сме правили опити.

# 2 677
Здравейте току що направих този тест. Какво мислите? Възможно ли е да е изпарителна черта?

# 2 678
Чудна чертичка 💜
Не е изпарителна, честито и лека бременност.

# 2 679
Здравейте, след като на 4 януари видях бледа втора черта, направих още 2 теста и чертата ставаше все по- ярка. Днес бях на преглед и не се видя нищо. Изписаха ми примолут нор, но се притяснявам дали може да навреди, ако съм бременна. Направих и още един тест днес- двете черти излязоха едновременно и са много ярки! Извинявам се, ако въпросът ми не е за тук. Но ако някоя от вас се е сблъсквала с такъв проблем, ще се радвам да ми каже.
Кога е датата на ПРМ? И колко дни е цикъла? Може и да не е видял добре с коремен ехограф Thinking
Примулут-нор е прогестинов препарат, но в листовката му изрично пише "2. ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ ПРИМОЛУТ- НОР
Не приемайте Примолут-Нор:
...
ако сте бременна или считате, че може да сте бременна."
Направо бих отишла на второ мнение без да започвам примулута Hands V

# 2 680
Кога е датата на ПРМ? И колко дни е цикъла? Може и да не е видял добре с коремен ехограф Thinking
Примулут-нор е прогестинов препарат, но в листовката му изрично пише "2. ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ ПРИМОЛУТ- НОР
Не приемайте Примолут-Нор:
...
ако сте бременна или считате, че може да сте бременна."
Направо бих отишла на второ мнение без да започвам примулута Hands V
На 4 декември, цикълът ми е на 28 дни. Мен ме притесни точно това обяснение от листовката. Утре ще си запазя час за друг лекар.

# 2 681
Tedity21, с вагинален ехограф ли те прегледаха?

# 2 682
Не, с коремен.

# 2 683
Не, с коремен.

Това може да е причината да не се е видяло нищо. В ранна бременност прегледите трябва да са с вагинален ехограф. Отиди при друг лекар с добра апаратура.

# 2 684
Не, с коремен.

Това може да е причината да не се е видяло нищо. В ранна бременност прегледите трябва да са с вагинален ехограф. Отиди при друг лекар с добра апаратура.
Тази лекарка е с най-добрия ехограф в града. Притеснява ме и фактът, че не ме извика отново да проследим, а целта ни била отрицателен тест и да ми дойде от Примолута. Според нея, щом не се вижда нищо, значи бременността не се развива правилно.

Общи условия

Активация на акаунт