Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 156
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 450
  • София

Излезе след няколко часа дали е положителен.

Какво е излезнало?

# 451
  • София
Сигурно има предвид това размазаното, което прилича повече на ... нещо от друг изход, не от правилния.

# 452

Излезе след няколко часа дали е положителен.
Добре де, нали беше с менструация вчера? Тестът е отрицателен.

# 453
Това е изпарителна черта ! Напоследък Шуър чек ги правят доста даже и в контролното време излизат.

# 454
  • София
Това не е изпарителна черта. Това е участъка напоен с реактива. Той няма как да е същия цвят като всичко наоколо особено след като филтърната хартия е била напоена с урина и е изсъхнала

# 455

Здравейте, момичета! Съвсем нова съм тук, но от скоро ви следя. Тези тестове си ги направих вчера. Лентичката е с първата урина, а шуарчек, го направих в 18:00 часа вечерта. Вие виждате ли бледа 2-ра чертичка? Утре сутрин ще се тествам пак, но ме измъчва въпроса дали са положителни.... Опитваме вече 4 месеца и много ще се радвам ако са ++++. Hug
И да добавя, че имах много леко зацапване вчера, онзи ден и по-онзи ден.

# 456
Виждат се 😊🥰

# 457

Здравейте, момичета! Съвсем нова съм тук, но от скоро ви следя. Тези тестове си ги направих вчера. Лентичката е с първата урина, а шуарчек, го направих в 18:00 часа вечерта. Вие виждате ли бледа 2-ра чертичка? Утре сутрин ще се тествам пак, но ме измъчва въпроса дали са положителни.... Опитваме вече 4 месеца и много ще се радвам ако са ++++. Hug

Бременна си, но това зацапване... върви на доктор, ако можеш по- скоро! Успех! Blush

# 458

Бременна си, но това зацапване... върви на доктор, ако можеш по- скоро! Успех! Blush

Четох, че течението се появява при имплантацията на ембриона, което значело, че се е захванал здраво за матката или нещо такова. То зацапването е кафяво и е супер малко, аз дори в началото си мислех, че ще ми идва, но вече 4ти ден не ми идва и зацапване то спря. Просто още се чудя, защо тези черти са толкова бледи и не мога още да се зарадвам... Simple Smile

# 459
Ако е имплантационно зацапване, ще е рано тест да ти отчете. Чак след като се „захване” започва производството на ЧХГ.
На доктор!

# 460
Ами да ама не е ли много рано за доктор едва ли ако много скоро съм заченала ще се види нещо. Ясно е, че ще се ходи на доктор, но мисля, че трябва още малко да изчакам, за да може като отида и да потвърди.

# 461
Не е въпроса с това дали доктора ще види плоден сак или не, а в това да ти назначи терапия като лечение, за тези зацапвания и ако има нещо да се задържи, а да не се изхвърли от организма. Щом ти казваме с Меги, не е шега работа, повярвай ми. Дори и без причина да е кървенето, то трябва да се установи и ако може на време да се предотврати нещо. За добро ти го казваме. Blush

# 462
Добре, благодаря Ви момичета! Simple Smile

# 463
Хм,след зацапването,ако е имолантация трябва поне 5 дни да минат ,за да отчете теста макар и бледа черта.Както ти казват отивай на доктор,защото може да е кървене от съвсем друго нещо.Успех!

# 464
  • На остров
В толкова ранен етап няма кой знае какво да се направи дори и да отиде на доктор. То не е ясно още има или няма бременност в матката.

Общи условия

Активация на акаунт