Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 258
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 510
  • София
Това, че не е хубаво да се гледа с вагинален трансдюсер в начална бременност е пълна глупост.
Дори в ин витро клиниките до 12г.с. гледат само на вагинален.

# 511
Мен също са ме гледали с вагинален ехограф на първия преглед и не само. Дори в по-напреднала бременност моя АГ ме е гледал с вагиналния ехограф, когато не може да види шийката с коремния, тъй като държеше да се убеди, че всичко е ок. Аз също имах притесния за този ехограф заради предишен аборт след такъв преглед от една стажантка в спешния кабинет в Майчин дом и все не исках да му давам, но той ме убеди, че ако така се правеше аборт, нямало да има кюртажи, хапчета и т.н. Т.е. важно е лекаря да знае какво прави.

# 512
Здравейте дами.. Сутринта правих тест и беше отрицателен... Исках да го изхвърля и забелязах нещо.. Мисля че е петно..
Какво мислите

# 513
На мен ми се вижда като втора черта.

# 514
На мен ми прилича на изпарителна черта. Колко време след като го направихте се показа?
Аз не бих му вярвала и бих направила друг тест с първа урина.

# 515
Здравейте! Явно онзи тест не е бил положителен... еее все още не ми е дошло ( 4 дни закъснение , при цикъл 33-36 дни) вчера направих шуърчек и си беше отрицателен.... ще си чакам лелката Simple Smile

# 516
Седмица след закъснението на цикъла ми си направих два теста именно поради същата причина не друга марка просто друг тест. Аз си направих два теста именно поради същата причина,но на лекар за потвърждение на бременността отидох 13 дни след закъснението на цикъла и тогава бях в 4-5 седмица и ясно вече се виждаше ембрион. Сигурна не можеш да бъдеш докато доктор не потвърди развитието и наличието на ембрион в плодния сак. Успех и дано всичко бъде наред.

# 517
  • София
13 дни закъсненше е 6г.с.

# 518
. Днес след 6 дневно закъснение реших да си купя и направя тест.. Е много неочаквано и непланирано се оказа положителен и то в 6 и 30 вечерта..  Имам момче на 1г. и 4м. Искахме още някой месец да мине и тогава да почнем опити понеже и края на септември ще ходим в Турция на почивка, но изненада тамън на 6ти Май мъж ми има рожден ден.. Е ще има подарък бонус 😁😁

# 519
. Днес след 6 дневно закъснение реших да си купя и направя тест.. Е много неочаквано и непланирано се оказа положителен и то в 6 и 30 вечерта..  Имам момче на 1г. и 4м. Искахме още някой месец да мине и тогава да почнем опити понеже и края на септември ще ходим в Турция на почивка, но изненада тамън на 6ти Май мъж ми има рожден ден.. Е ще има подарък бонус 😁😁

Е, това направо е най-хубавата чертичка! Честито и всичко най. Simple Smile

# 520
Здравейте, преди малко направих тест на престо. Имам 7 дни до закъснение на МЦ, при цикъл от 33-35 дни, но не издържах защото имам вече две седмици страхотни болки в гърдите - много по-силни от преди МЦ и много по- от рано. Според вас това + ли е?

# 521
Ако втората черта се е появила във времето на отчитане е положителен. И мен мн ме боляха гърдите още 3-4 дни след предполагаемата овулация. И първия път пак ме боляха много.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 19:57 от bolibon

# 522
  • София
Ако гърдите ви болят преди овулация, то няма как да е от бременност
Ако имате 7 дни до цикъл, няма как да имате симптоми на бременнос от 2 седмици. Теста изглежда положителен.

# 523
благодаря за мненията, ще изчакам и ще стискам палци Simple Smile

# 524
Здравейте, закъснява ми с 2 дни. Направих си два теста в рамките на 48 часа. Според вас положителни ли са? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт