Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 280
  • 15 079
  •   3
Отговори
# 8 250
Според мен е положителен. Обсъдете с лекаря ви, за да започнете лечение най-рано, ако се налага.

# 8 251
Много съм ви благодарна , че ми отговорихте въпреки късния час. И така днес ако не ми дойде ще звъня на лекар. Наистина ще е чудо ако този път нещата се развият добре!

# 8 252
И на мен ми изглежда положителен. Може да пуснеш кръвен и ако също е положителен, при нужда да започнеш терапия за тромбофилията. Аз също забременях естествено с нисък АМХ, както и доста момичета от форума. АМХ сам по себе си нищо не значи, гледат се и други неща, преди да те пращат за инвитро. Ако имаш въпроси , може да ми пишеш съобщение. Успех, дано е това което мислим 🍀

# 8 253
Здравейте, имам 3 дни до цикъл , но ме наболваше корема вчера и реших да се тествам. Опитите този месец ни бяха рядко.
Lady test дали дава изпарителни черти?

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 11:59 от Infinity7

# 8 254
  • Германия
Не е изпарителна, розова си е чертата. Честито.

# 8 255
Здравейте на всички,преди писала тук за положителен тест от Престо. Въпреки че чертичката беше напълно розова,явно не се получиха нещата. Но нищо продължихме напред с борбата да имаме бебенце. Сега ситуацията е следната,последен цикъл на 21.08,засечена овулацията при моята гинеколошка. Овулацията беше на 04.09,сега признавам с мъжът ми имахме възможност само в самият ден на овулацията. Но може би съдбата, ще бъде добра към нас. Предстои ми да пия антибиотик и въпреки, че имам 5дни до датата ,на която трябва да ми дойде,все пак реших да направя един тест,за да знам какво да правя. Като много добре знам,че толкова рано е почти невъзможно да се знае. Но за моя изненада се появи втора чертичка почти веднага, да много е бледа ,но е там. Умишлено съм разглобила теста за снимката, защото през стъклото не се вижда на снимка. Какво мислите момичета? Цикъла ми е 28дни и го "чакам" сега в събота.

# 8 256
Според мен пусни кръвен и с кръвния отиваш при този, който е предписал антибиотика за да го смени. Аз виждам черта, но щом ти е предписа антибиотик, значи имаш нужда да го пиеш (надявам се) трябва по-добро основание за лекар да го смени или по преценка да каже да не го пиеш. С такъв тест не съм сигурна, че ще ти сменят антибиотик.

# 8 257
Вижда се чертичка , но не знам дали  "сивее". За най-сигурно кръвен тест и до 2 часа ще имаш еднозначен отговор. Успех !

# 8 258
Виждам я чертата, но не знам дали е розова. Много рано е направен тестът, може и изпарителна да е.
Антибиотик трябва да пиете, дори и да сте бременна, попитайте за подходящ такъв.
Може да направите и кръвен тест за най-сигурно.

# 8 259
Благодаря ви за отговорите,предстои ми да вадя мъдрец и заради това ще пия антибиотик. Чертичката на светлина е розова,макар и толкова бледичка. Часът ми е в сряда,утре сутринта ще отида на кръвен да видим какво ще покаже.
Дай боже толкова дълго чаканото бебче да се появи.

# 8 260
Само да кажа, че не е нужно на гладно и жадно да ходиш, не е нужно и да е сутринта. Казвам го, защото сутрин има много хора и се чака много.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 10:21 от Fairytale11

# 8 261
Момичета днес ми е 20ти ден от мц, кога най-рано мога да проверя с тест, защото пия лекарства и правим опити от вече близо 6 месеца Sad. Иска ми се края на тази седмица да проверя с кръвен или леничка

# 8 262
Незнаех, до сега не съм си правила кръвен,благодаря.  Ще се опитам още днес да излезна от работа. Благодаря ви момичета, много сте мили.

# 8 263
  • Замък сред облаците
Момичета днес ми е 20ти ден от мц, кога най-рано мога да проверя с тест, защото пия лекарства и правим опити от вече близо 6 месеца Sad. Иска ми се края на тази седмица да проверя с кръвен или леничка

11 дни след овулация с кръвен тест, 12 дни след овулация с уринарен тест с висока чувствителност. При условие, че не е посочена нито дължина на МЦ, нито ориентировъчна дата на овулация или последен потенциален акт, друго няма какво да кажем.

# 8 264
Сиси, бета ЧХГ се води изследването, но и тест за бременност да кажеш, че те разберат.
Христин, зависи колко ти е дълъг цикъла. 3 дни преди закъснение кръвен би трябвало да засече, 1-2 дни преди закъснение би трябвало да видиш чертичка.

Общи условия

Активация на акаунт