Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 251
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 8 295
И как хем е два дена преди менструация, хем днес трябвало да ви дойде?
Стомахът служи за обработването на храната, няма нищо общо с матката и бебето.
понеже съм го правила преди 2дена и днес реших да го кача Simple Smile

# 8 296

Здравейте!
Виждате ли втората черта? Появи се във времето за отчитане, на два дни закъснение съм.

# 8 297
  • София
Виждам я, да. Честито!

# 8 298

Благодаря! ❤
Утре ще повторя теста.

# 8 299
За 1 ден едва ли ще има голяма разлика. Ако искаш да видиш по-наситена черта изчакай 2-3 дни.

# 8 300
За 1 ден едва ли ще има голяма разлика. Ако искаш да видиш по-наситена черта изчакай 2-3 дни.

Добре. Ще изчакам. Този го направих преди час, не е с първата урина.

# 8 301
След положителен с бледа черта се тествах и двата пъти на следващия ден с първа урина чертата се насищаше .
Не съм чакала 2-3 дни особено след очаквана дата за цикъла.
Щях да пукна от притеснение иначе.

# 8 302
Това са ми тестовете от 2 поредни дни, с първа урина. За мен са напълно еднакви. След още 2-3 дни вече беше колкото контролната. А на въпросната жена беше доста по-бледа, но пък после писа, че не била с първа урина. От притеснението ме спаси кръвния, който нарасна много добре за 48 часа. Не бих разчитала на уринарен...
Скрит текст:

# 8 303
Моята втора черта така и не се насити, правих три Surecheck-a. Да не кажа, че на последния при пет дни закъснение беше малко по-бледа. И друг път съм писала, че сърцето ми падна в петите. ЧХГ два часа по-късно беше 465. Така че не се плашете веднага даже и да няма добро насищане.

# 8 304
За 4 години опити да съм направила 3-4 теста, но забременях ли правих по 2-3 всяка сутрин (бяха с изтекъл срок на годност и или трябваше да ги изхвърля или да си начеша крастата).
При мен се насищаха почти всеки ден, но пия ли вода, ходя ли повечко до тоалетната, веднага ставаше по-бледа. Това с тест лентички една и съща марка, вероятно от една партида. Пробва ли се в различен час, с различен тест или дори друга партида... Може дори да няма чертичка. Много по-добре два кръвни и да се приключи с притеснението, аз просто имах много тестове, които нямаше какво друго да правя.

# 8 305
На кой ден от мц са направени тестовете
[[/b]quote author=AlisonParker link=topic=1090449.msg43472151#msg43472151 date=1631700422]
Това са ми тестовете от 2 поредни дни, с първа урина. За мен са напълно еднакви. След още 2-3 дни вече беше колкото контролната. А на въпросната жена беше доста по-бледа, но пък после писа, че не била с първа урина. От притеснението ме спаси кръвния, който нарасна много добре за 48 часа. Не бих разчитала на уринарен...
Скрит текст:
[/quote]

# 8 306
Ето моите тестове как се насищаха, не всички са били с първа урина.

# 8 307
На кой ден от мц са направени тестовете
Специално тези на снимката са направени на 27 и 28 ден от МЦ. Имах категорично положителен тест още на 25 ден, но беше друга марка (clear&simple) По принцип ми идваше на 25-28 дни.

# 8 308
Здравейте!
Днес направих още един тест, не можах да се сдържа, но не се появи втора черта. Някой с подобен случай?

# 8 309
Здравейте!
Днес направих още един тест, не можах да се сдържа, но не се появи втора черта. Някой с подобен случай?
Аз, днес или утре ми е датата на М, вчера и предния ден правих тест лента с почти същата втора черта ми излязоха, днес сутринта нямаше никаква, но беше различна марка лента. Вече не се надявам. Може би последна надежда остава все пак, ако съм имала по-късна овулация, ако по ЦС трябва да я определя е била на 5.09, понеже тогава имах белтъкоподобна ЦС. Но по приложение ми я дава доста по-рано, тъй като последния ми МЦ беше 25 дена, а по принцип е от 28-30. Обърках се тотално. Вие същата марка лента ли правихте и днес?

Общи условия

Активация на акаунт