Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 224
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 8 355

Здравейте, закъснява ми 14 дни и теста показва това.. черта ли е, не е ли.. 🤷♀

# 8 356
За 14 дни закъснение нямаше да се чудиш има ли втора черта , а щеше да е ясна колкото контролната . Отделно тестът е пренапоен. Отиди на АГ да види какво става, за закъснението има друга причина .

Здравейте, закъснява ми 14 дни и теста показва това.. черта ли е, не е ли.. 🤷♀

# 8 357
Този тест изглежда дефектен

# 8 358

Cvetenceto00 тестът е пренапоен , направете нов като спазвате инструкциите .

# 8 359
Pandabanda
Имам дете вече на 1,6м и с него когато бях бременна разбрах на 8-10 ден ЗАЩото беше чакано и палнувано и тогава втората лента беше бледа и доста зацапан теста на шуър чек като беше капнато с пипетката както и колкото трябва...

# 8 360
Този тест като цяло не изглежда ок. Първо е размазан и второ подобието на размазана черта трябва да е точно над буквата Т, а при теб е изместена. Направи си нов тест и да покаже това , което искаш . Дори най-проста лента от 50ст.  Ще ти даде резултат за 14 дни закъснение.

# 8 361
И пак грешиш с предположенията. Не винаги излиза точно отгоре Simple Smile

# 8 362
И пак грешиш с предположенията. Не винаги излиза точно отгоре Simple Smile

Здравейте,
Този тест има според мен повече от необходимите черти. И аз съм имала невалиден шуърчек - че даже без нито една черта... Simple Smile
Вземете си друг, или отидете на кръвен. При 14 дни и АГ би трябвало да може да види. Simple Smile

# 8 363
И двата теста на Шуърчек са отрицателни според мен.

# 8 364
Не виждам смисъл да продължавам е , не малко отговори получи и всички са, че тестовете са невалидни / отрицателни . Вместо да хвърляш боб си пусни ЧГХ и на доктор Simple Smile

# 8 365
Елисавета, аз виждам бледи черти и на двата
И аз ги виждам, но явно имат дефект. Ето днешните на други марки.
Поправям се, по-горе лентите са Lady тест. Интересува ме дали наистина са фалшиви и на други момичета са отчитали точно тези бледа втора и после е нямало бременност.
   Здравейте ! Този месец имах такъв тест и кръвен - 0 . Истината е , че лейди тест много често дават такива лъжливи черти . От ранните единствено експрес тест не са ми давали втори черти , сенки или каквото и да било . При лейди тест много често съм имала втора черта , проверявана после с кръвен и винаги е бил 0 .

# 8 366
Поправям се, по-горе лентите са Lady тест. Интересува ме дали наистина са фалшиви и на други момичета са отчитали точно тези бледа втора и после е нямало бременност.
   Здравейте ! Този месец имах такъв тест и кръвен - 0 . Истината е , че лейди тест много често дават такива лъжливи черти . От ранните единствено експрес тест не са ми давали втори черти , сенки или каквото и да било . При лейди тест много често съм имала втора черта , проверявана после с кръвен и винаги е бил 0 .
За жалост май са фалшиви да, миналия месец по същия начин имах два lady test с втора бледа черта и чхг 0,24. Дори и биохимична да беше, едва ли толкова бързо в 1 ден хем ще имам чхг, че да го отчете тест, хем пък 2 часа по-късно ще ми е такъв резултата с кръвния.

# 8 367
За жалост май са фалшиви да, миналия месец по същия начин имах два lady test с втора бледа черта и чхг 0,24. Дори и биохимична да беше, едва ли толкова бързо в 1 ден хем ще имам чхг, че да го отчете тест, хем пък 2 часа по-късно ще ми е такъв резултата с кръвния.
Моето мнение е че тестовете не стават . Според мен не е имало бременност, защото стойността на кръвният щеше да е по-висока. За съжаление през последните няколко години съм имала много втори черти ( лейди тест , престо и дори шуър чек ) и всеки път съм правила кръвен - резултата винаги е бил 0 . Има жени на които показва верен положителен резултат, но аз не мога да вярвам на тази марка

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 09:05 от Anele89

# 8 368

Съгласна на 100%. Ползвах lady test известно време и почти винаги са излизали бледи втори чертички. Този месец си взех express test и от няколко ползвани теста няма и лекичка сянка (направо ми стана скучно като няма повод да се взирам и чудя Wink)

# 8 369

Според вас има ли чертичка Моля доближете снимката. Или е сянка или "изпарителна" Благодаря!

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 18:37 от Kaderay27

Общи условия

Активация на акаунт