Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 156
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 8 415
Ако цикъла ви е различен , но в началото на месеца според мен както каза Пистачио би трябвало сега да сте в Овулация Simple Smile и според мен лейдито е изпарителна, няма как да сте бременнна. Хубаво е да си записвате кога ви идва месечния цикъл, за да се ориентирате горе долу кога ви е О и кога да правите тест Simple Smile

# 8 416
Добре тогава испарителните черти веднага ли излизат

# 8 417
Дайте снимки на тестовете да видим и ние.

# 8 418
Направи си кръвен тест и отиди на лекар.
Споделих на док,той каза да не правя повече ленти и, че няма смисъл от кръвен. Да изчакам до петък и да отида на преглед ако не ми е дошло.
Не разбирам какъв ти е въпроса тогава? Дойрора ти е казал какво да правиш, а ти питаш във форума. Казваме ти какво да направиш, а ти казваш че няма защото доктора ти казал не знам си кво.

# 8 419
Само тези двата кадето са на снимката имам Другият лейди тест го хвърлих в кошчето после правя друг този които е на снимката с шуер чека и мие чудно защо Веднага излиза бледа черта като казвате че може да е испарителна веднага ли излизат

# 8 420
По- добре отложете за известно време правенето на деца и се съсредоточете върху четенето и писането.

# 8 421
# 8 422
Само тези двата кадето са на снимката имам Другият лейди тест го хвърлих в кошчето после правя друг този които е на снимката с шуер чека и мие чудно защо Веднага излиза бледа черта като казвате че може да е испарителна веднага ли излизат
И моите вчерашни 2 лейди теста бяха с видими черти, пък я виж днес, няма никой... Така, че... И моя шуър чек е отрицателен. Обаче при мен е голямо закъснение и не знам кво се получава. Чакам петъка и газ при АГО

# 8 423
=G.Savova Извинявай но не си тази която ще ми казва какво да направя аз питам като всички останали които имат въпроси

# 8 424
=G.Savova Извинявай но не си тази която ще ми казва какво да направя аз питам като всички останали които имат въпроси

Виж моите какви бяха вчера. Днес са отрицателни. За да сравниш и с твоите. Аз все пак ако ми дойде, тогава вече ще спра да мисля, че има някакъв шанс и да са били верни. За момента смятам, че някаква е случайност, макар, че цикъла ми още го няма. Той може да го няма и поради др причини.

# 8 425
Може да сте имали биохимична бременност тоест някакво имплантиране което не се е развило .Затова първо тестовете са леко положителни и след това отрицателни. Не е нужно да оплювате каквато и да е било марка тестове че са фалшиви или не отчитат правилно.

# 8 426

Виж моите какви бяха вчера. Днес са отрицателни. За да сравниш и с твоите. Аз все пак ако ми дойде, тогава вече ще спра да мисля, че има някакъв шанс и да са били верни. За момента смятам, че някаква е случайност, макар, че цикъла ми още го няма. Той може да го няма и поради др причини.
.     
Днес няма ли ги чертите

# 8 427
Като ми дойде, мога да кажа, че има вероятност да е била биохимична. За сега не вярвам на тестовете, вярвам само на цикъла си 😄
Днес ги няма чертичките.

# 8 428
Лейди тест лентите с чувствителност 10, последните месеци многократно ми даваха втора бледа черта без да има бременност. Явно и тях са ги развалили.

# 8 429
  • Пловдив
За сега най- надеждните са Express test. Трудно се намират обаче. Пуснете търсачката  , дано намерите. Аз като ги открих си поръчах 10 кутийки с по 2 теста. Така дишах спокойно , че няма да опра до Престо и Лейди. При мен беше инвитро опит и теста ми отчете на 5 ден след трансфер , което е 10 дни след О. Късмет.

Общи условия

Активация на акаунт