Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 125
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 8 460
  • Beyond the stars
И на мен ми се струва, че има бледа втора черта. Изчакайте и направете още един или директно кръвен.

# 8 461
Здравейте момичета имам 6 дена до М и си направих тест за бременност искам да ви попитам това испарителна чертичка ли е или си е положителна ?
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 12:50 от Не се сърди, човече

# 8 462
Положителен е, но много рано е направен.
Изчакай до датата на менструацията и направи пак, или пусни кръвни през 24ч.
Честито 🤗

# 8 463
  • Германия
Положителен е. Изчакай закъснение, повтори теста и след около две седмици на преглед. Стискам палци всичко да е на ред.

# 8 464
Здравейте момичета имам 6 дена до М и си направих тест за бременност искам да ви попитам това испарителна чертичка ли е или си е положителна ?
благодаря ви много ако е така както казвате ще съм много щаслива това е наистина дълго очакван момент за мен ❤❤

# 8 465
  • USA
Синия тест винаги има 2 черта след 10 минута, на коя минута е снимката?

# 8 466
Здравейте 😊
Предполагам повечето от вас знаят за случаят ми от миналия месец.
В същност оказа се, че е било биохимична или ранен спонтанен аборт, не се изясни, цикълът ми миналия месец дойде нормално.
Сега трябва да ми дойде на 01.10, т.е. днес е 28 ден от цикъла.
Днес след обяд, направих тест за бременност, от обикновените лентички, знам, че е рано, не е с първа урина, пък и се обсъждаше, че лентите дават изпарителна черти, но ми е интересно да чуя мнението ви. Това нещо се появи на 5 Мин.

# 8 467
Здравейте 😊
Предполагам повечето от вас знаят за случаят ми от миналия месец.
В същност оказа се, че е било биохимична или ранен спонтанен аборт, не се изясни, цикълът ми миналия месец дойде нормално.
Сега трябва да ми дойде на 01.10, т.е. днес е 28 ден от цикъла.
Днес след обяд, направих тест за бременност, от обикновените лентички, знам, че е рано, не е с първа урина, пък и се обсъждаше, че лентите дават изпарителна черти, но ми е интересно да чуя мнението ви. Това нещо се появи на 5 Мин.

Аз не виждам втора черта. Изчакайте и направете тест с първа урина.

# 8 468
Ох, тия ленти направо... Не мога да ги гледам. Ако си следяла темата аз миналия месец имах 2 даже с по-наситена черта, и още един като с твоята. Всички останали бяха отрицателни. Еми ест нямаше бееменност. Това ми се случва за 1-ви път през живота. И до сега съм си правила тестове, но такива пък не бях виждала. Дано да греша за твоя случай. Утре си направи пак, с първа урина дано имаш късмет. 🍀

# 8 469
Синия тест винаги има 2 черта след 10 минута, на коя минута е снимката?
Веднага слет правенето на теста съм снимала

# 8 470
Искам да попитам нещо.
Бременна съм ходих на гинеколог 4г.с и ме гледа на видеозон през корема и ми каза че има бременност .5г.с пак ходя на гинеколог ама други гледана на видеозон от долу и каза че още не си личи че може да е извън маточна или химична НЯМАМ НИКАКВИ БОЛКИ КЪРВЕНЕ ИЛИ КАФЯВО НИЩО НА 10 ДЕНА ЗАКЪСНЕНИЕ СЪМ много съм притеснена каза че може да се появи но каза че може и друг проблем молете се  за мен

# 8 471
Пуснаха ли ви кръвно изследване при съмнения за извънматочна е мисля повече от задължително

# 8 472
Искам да попитам нещо.
Бременна съм ходих на гинеколог 4г.с и ме гледа на видеозон през корема и ми каза че има бременност .5г.с пак ходя на гинеколог ама други гледана на видеозон от долу и каза че още не си личи че може да е извън маточна или химична НЯМАМ НИКАКВИ БОЛКИ КЪРВЕНЕ ИЛИ КАФЯВО НИЩО НА 10 ДЕНА ЗАКЪСНЕНИЕ СЪМ много съм притеснена каза че може да се появи но каза че може и друг проблем молете се  за мен
Странно ми е как АГ е видял бременност в 4 г.с. и то с коремен ехограф. Много често и с вагинален не успяват да видят нищо толкова рано.
При мен се видя, при първата бременност много малък плоден сак в 5г.с. и то с добра апаратура.
Можеш да изчакаш да станат 15 дни закъснение и да посетиш АГ с добра апаратура, а ако се притесняваш може да пуснеш 2 кръвни теста за бременност за да видиш расте ли хормона, но според мен не разчитай на първия АГ.
Пожелавам ти късмет.❤️

# 8 473
Трети ден преди Ц. Според вас тестът положителен ли е?
Скрит текст:
Положителен е!

# 8 474
Здравейте, момичета!Явно поведох хорото, тази година с бебеправенето😁Братовчедка ми има бебче на 18 м.Роден е секцио.От три месеца се опитват за второ.Питам, кога и беше първия ден от цикъла е тук дойде дилемата😂😂😂Каза, че след секциото и зацапва по един, два дни и тогава и тръгва нормално.В случая този месец и е зацапало предния ден и на следващия в късния следобед и е започнал нормален цикъл.Под зацапване  има в предвид три, четири капки на превръзка и при забърсване.Въпросът е кой ден се смята за начало на цикъла?От зацапването или от тръгването на нормалния цикъл?

Общи условия

Активация на акаунт