Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 100
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 8 490
Ако е желано ти пожелавам да е положителен. Не съм компетентна и не мига да дам съвет

# 8 491
Попринцип ако не се пият точно по схема, противозачатъчните не дават максимална защита. Има шанс да сте бременна, направете тест поне 1 ден след като очаквате менструация, ако не е дошла. Според мен този месец го бройте, все едно, че не сте пили.

Не ми е идвало този месец повече, след 2 седмици ще си направя тест защото дори незнам и кога трябва да ми дойде. Някои казват, че овулацията настъпвала 2-3 дена след спирането на хапчетата, др не… цикъла ми беше принципно 30-32 дена. За това, че направя тест в тези дни Simple Smile благодаря за отговора
Мило момиче,овулацията не настъпва  2-3 дена след спирането на лекарствата. Този продукт е създаден да подтисне овулацията и  трябват няколко дена,след спирането,за да се рестартира процеса по нарастване на фоликула, от който след известен период от време ще излезе яйцеклетката(овулация). Този тип контрацепция е хормонална и такъв тип пиене (започнато и спряно) не носи хубави резултати. Иначе казано може за една седмица пиене да си омешиш хормоните за два месеца , че и повече напред.
Дали реално си била защитена е друг въпрос. Всичко зависи кога са започнати хапчетата. Ако сте ги започнали след спиране на кървенето шанса да сте била защитена е минимален. Нова яйцеклетка започва да узрява в началото на цикъла. Иначе казано този процес си върви на едно с кървенето и ако теези хапчета не са подействали ,то седмица след приема им ,когато сте ги спряла е много близко до датата на овулацията
Ако сте ги започнала в първия ден на кървенетто и сте ги пила една седмица,след което сте имали незащитен контакт шанса за забременяване е минимален(ако нямате друг медицински проблем) По простата причина,че ще имате поне седем дена до ову. 7 дена трудно издържат сперматозоиди. Ако сперматозоид е достатъчно читав да издържи толкова можете спокойно да си го кръстите Индиана Джоунс.
Така че зависи от това как сте започнали приема им. Виждала съм какво ли не и достанеразбрали жени, след като им е обяснено.

# 8 492
Здравейте. Очаквам М на 4/10.
Положителен тест за ову на 19/09.
Рано ли е за тест ? Мога ли да пусна кръвен днес или утре ? Вие виждате ли нещо.

# 8 493

Според вас розова  ле е чертата?
От тази сутрин е с първа урина.
След трасфер съм 8-ми ден.

# 8 494

Според вас розова  ле е чертата?
От тази сутрин е с първа урина.
След трасфер съм 8-ми ден.
Много розова, честито!!!

# 8 495
Eirini, и аз а виждам - чудесна розова чертичка! Стискам силно палци всичко да е наред!

# 8 496
Рано ли е за тест ? Мога ли да пусна кръвен днес или утре ? Вие виждате ли нещо.

Лампата свети точно там и нищо не виждам аз

# 8 497
Изчакай още малко ако искаш и пак си направи тест. На мен тестът ми беше положителен 2 дни преди преди чаканата М.

# 8 498
Попринцип ако не се пият точно по схема, противозачатъчните не дават максимална защита. Има шанс да сте бременна, направете тест поне 1 ден след като очаквате менструация, ако не е дошла. Според мен този месец го бройте, все едно, че не сте пили.

Не ми е идвало този месец повече, след 2 седмици ще си направя тест защото дори незнам и кога трябва да ми дойде. Някои казват, че овулацията настъпвала 2-3 дена след спирането на хапчетата, др не… цикъла ми беше принципно 30-32 дена. За това, че направя тест в тези дни Simple Smile благодаря за отговора
Мило момиче,овулацията не настъпва  2-3 дена след спирането на лекарствата. Този продукт е създаден да подтисне овулацията и  трябват няколко дена,след спирането,за да се рестартира процеса по нарастване на фоликула, от който след известен период от време ще излезе яйцеклетката(овулация). Този тип контрацепция е хормонална и такъв тип пиене (започнато и спряно) не носи хубави резултати. Иначе казано може за една седмица пиене да си омешиш хормоните за два месеца , че и повече напред.
Дали реално си била защитена е друг въпрос. Всичко зависи кога са започнати хапчетата. Ако сте ги започнали след спиране на кървенето шанса да сте била защитена е минимален. Нова яйцеклетка започва да узрява в началото на цикъла. Иначе казано този процес си върви на едно с кървенето и ако теези хапчета не са подействали ,то седмица след приема им ,когато сте ги спряла е много близко до датата на овулацията
Ако сте ги започнала в първия ден на кървенетто и сте ги пила една седмица,след което сте имали незащитен контакт шанса за забременяване е минимален(ако нямате друг медицински проблем) По простата причина,че ще имате поне седем дена до ову. 7 дена трудно издържат сперматозоиди. Ако сперматозоид е достатъчно читав да издържи толкова можете спокойно да си го кръстите Индиана Джоунс.
Така че зависи от това как сте започнали приема им. Виждала съм какво ли не и достанеразбрали жени, след като им е обяснено.

Благодаря много за изчерпателният отговор Simple Smile))) пих ги един месец преди това и на вторият през първата седмица ги спрях, защото имах ужасно главоболие. Надявам се вс да е наред и просто цикъла ми да си е какъвто беше преди това, не съм ги пила с цел лечение на нещо, а просто за предпазване Simple Smile благодаря отново Simple Smile

# 8 499
Момичета, тъй като виждам и чета тук, има доста компетентни хора, иска да ви попитам ориентировъчно, имплантацията на яйцеклетката след шестия ден ли започва и кога завършва ?

# 8 500
  • Замък сред облаците
Между 7 и 10 ден се осъществява имплантацията, макар че американските медици отчитат случаи и до 12ти ден, но това е по-скоро рядкост.

Ей тук има добра графика по дни: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0% … Fertilization.png

# 8 501
Нели, този тест под всеки сниман тест преди очакван цикъл ли ще го гледаме. Най-искрени поздравления, няма по-хубаво чувство! Пожелавам ти всичко най-добро до финала и пухкаво бебче! Просто казусите са различни, тестовете са различни, хората са различни и смятам че всяка дама която изпитва наистина огромен  интерес за случващото и е склонна да се рови във форума ще попадне и на твоя отговор и ще вземе за пример твоя тест, само ако ситуацията ѝ е близка до твоята. Пиша го с най-добри чувства. Поздрави

# 8 502

Теста е напревен преди малко очаквам цикъл след 4 дни виждате ли черта Излезе на 1 минута

# 8 503

Теста е напревен преди малко очаквам цикъл след 4 дни виждате ли черта Излезе на 1 минута

Аз я виждам. ☺️

# 8 504
Аз също я виждам и пожелавам да се насища!

Общи условия

Активация на акаунт