Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 712
  • 15 079
  •   4
Отговори
# 8 730
Супер е 🤗🤗🤗Мисля, че трябва да се види😉😉😉

# 8 731
Гергана, при биохимичната има имплантация. ЧХГ започва да се произвежда след имплантация, а не след оплождане. Така че биохимичната показва наличието на овулация, оплождане, проходимост на тръбите и имплантация. След имплантацията обаче, оплодената яйцеклетка спира развитието си поради една или друга причина и матката се олющва и я изхвърля като при най-обикновен цикъл. Една биохимична не е никакъв проблем, природата си знае работата. При повтарящи се обаче, е хубаво да се пуснат изследвания, за да се търси причината.
Аз не твърдя обратното. Просто имплантацията е проблема в случая Simple Smile

# 8 732
Гергана, при биохимичната има имплантация. ЧХГ започва да се произвежда след имплантация, а не след оплождане. Така че биохимичната показва наличието на овулация, оплождане, проходимост на тръбите и имплантация. След имплантацията обаче, оплодената яйцеклетка спира развитието си поради една или друга причина и матката се олющва и я изхвърля като при най-обикновен цикъл. Една биохимична не е никакъв проблем, природата си знае работата. При повтарящи се обаче, е хубаво да се пуснат изследвания, за да се търси причината.
Аз не твърдя обратното. Просто имплантацията е проблема в случая Simple Smile
Не е проблемът в имплантацията, по-горе обясниха - за да има някакво ЧХГ и съответно биохимична бременност, имплантацията се е случила (ЧХГ се секретира след имплантация). Просто нещо с качеството на материала вероятно не е наред, за да не продължи нататък бременността.

# 8 733
Пусни си кръвен за да разбереш какво става. Така само спекулираме.

# 8 734
Неопределен резултат, но за мен клони към отрицателен.
Не унивай. Нещата ще се случат тогава когато нсй малко очакваш.

# 8 735
Аз писах отдеве ,имам чхг стойност 2228 ,дали е нормално предполагам 8/9 дни ми закъснява и дали ще се види нещо вече. Много ми е притеснение въпреки че си правих пак уринарен и втората черта дори е по наситена от първата

# 8 736
Няма нужда повече от тестове. Изчакай за по- сигурно още 2-3 дена и отиди на ехограф.

# 8 737
Ще се види определено! Успех

# 8 738
С прости думи, това е клиничен термин, използван за означаване на много ранен спонтанен аборт. Това се случва твърде рано, дори преди ултразвукът да открие сърдечен ритъм (това е възможно след 5-та седмица). Биохимичната бременност настъпва, когато оплодената яйцеклетка не се прикрепя към стената на матката. Това е доста често и се среща по-често от половината от първата бременност на жените. Но често остава незабелязано и се бърка за по-късен период. Той обаче може да бъде открит с много от високочувствителните тестове за бременност, които се предлагат днес.

Аз миналия месец имах 2 теста от лентите от силно чувствителните с тънки чертички розови, които излезнаха в периода за отчитане. Даже ги споделих. Имах закъснение 13 дни. За жалост следващите тестове бяха отрицателни. Точна след колко време ми дойде цикъла не си спомням. Предположих, че може и биохимична да е, но в последствие. Кръвен не съм пускала. Ето

Трудно може да се прецени. Но в крайна сметка ми дойде.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 22:22 от Гергана Иванова 695954

# 8 739
При 13 дена закъснение не е биохимическа бременост, а тестовете ти са били отрицателни.

# 8 740
Здравейте момичета, овулация засечена на 05.10 с лф 12дни. Трябваше да ми дойде в събота или неделя. Искам да попитам дали има проблем с шурчек касетите 3 поредни теста неделя, понеделник, вторник е с бледииииии черти  сякаш има минимално промяна в линията. Никъде не намирам друг тест да купя. И с миналата бременност шур чека ми даваше бледи и сега чудя се да не би лоша парти да да имат или са изпарителни. Гледам ги между 5-10 минута.

# 8 741
Лично на мен касетата на този тест винаги ми е била категорична в резултата.Не ми се е случвало да има и изпарителна черта.Успех!

# 8 742
  • Замък сред облаците
При БХ има прикрепяне на бластоциста към маточната стена, но то се счита за некачествено, което води до отпадането му за кратко време - дни до седмица. АКО няма прикрепяне, няма да има ни бременност, ни дявол, защото няма да се отделя ЧХГ, което да се засече я с лентички, я с кръвен тест.

# 8 743
С прости думи, това е клиничен термин, използван за означаване на много ранен спонтанен аборт. Това се случва твърде рано, дори преди ултразвукът да открие сърдечен ритъм (това е възможно след 5-та седмица). Биохимичната бременност настъпва, когато оплодената яйцеклетка не се прикрепя към стената на матката. Това е доста често и се среща по-често от половината от първата бременност на жените. Но често остава незабелязано и се бърка за по-късен период. Той обаче може да бъде открит с много от високочувствителните тестове за бременност, които се предлагат днес.

За не-знам-си-кой пореден път - това в черното, което пишете, НЕ Е ВЯРНО. Има имплантация, има прикрепяне към стената на матката, иначе няма как да има каквото и да било ЧХГ. Противно на мненията тук биохимична бременност се доказва само с кръвни тестове (на ЧХГ), а не с бледи или каквито и да било черти на уринните.
Спирам с темата, който разбрал разбрал.

# 8 744
Здравейте ! Бихте ли препоръчали хубав тест за бременност. Напоследък използвам на Clear Choice лентичките , но не ми изглеждат надеждни. До колкото знам  Sure check засичат на 25mu/ml..

Общи условия

Активация на акаунт