Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 660
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 2 445
Момичета резултатите излязоха..аз съм в шок. Възможно ли е наистина да е остатъчно в организма. Dizzy Face

За мен няма как да е остатъчно след като са минали повече от 2 месеца от раждането. Дадох информация в предния си пост към теб. Wink Мисля, че научната информация е по-достоверна от нашите празни приказки тук. Да не говорим, че стойността отговаря на предполагаемото зачеване на 12ти ден. Това означава, че овулацията е била по-ранна, а цикълът - по-къс, т.е. вече имаш закъснение. Случва се дължината на цикъла да се промени след раждане. Моят, например, след първото раждане от 28-30 дневен стана нередовен - 25-31 дневен.

# 2 446
Здравейте, момичета. Закъснява ми, болят ме гърдите и имам положителни 2 чертички. Цикълът трябваше да ми дойде около 13-16.12, но пък сме го правили само веднъж, преди овулацията ми.  Въпросът ми е : сигурен ли е този тест, от днес е и кога да го повторя отново?

# 2 447
Аз по-положителен тест не съм виждала 😄

# 2 448
  • На остров
Положителен е теста няма нужда да се повтаря !

# 2 449
Махнах снимката, защото не знам как се слага скрито изображение. Притеснявам се дали може да се вярва само на един тест и никакви симптоми ,освен болки в гърдите и упорито безсъние.

# 2 450
  • София
Махнах снимката, защото не знам как се слага скрито изображение. Притеснявам се дали може да се вярва само на един тест и никакви симптоми ,освен болки в гърдите и упорито безсъние.
Защо всички пренебрегват закъснението като симптом, а чакат повръщане, болки, и други неразположения? Радвай се, че още "нямаш симптоми" и си запиши час за лекар на дата, която ти се пада около 10-12-15 дена закъснение.

# 2 451
Благодаря ви, за първи път ми е и почти бях загубила надежда, защото съм почти на 37 г. Heart

# 2 452
То точно на тестовете трябва да се вярва, а не на измислените симптоми, които спохождат правещите опити. Simple Smile

# 2 453

Още е рано за симптоми, бременна си щом теста е с две чертички. Запиши си час за преглед след нова година. Честито!

# 2 454
  • София
С първата бременност повръщах 7-8 месец, с втората не съм повръщала изобщо.

# 2 455
.

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 21:31 от Янислава Димитрова 652689

# 2 456
Чертата не е бледа ,екстра си е!😁

Здравейте днес ми е 3 ти ден от закъснението направих един тест с бледа четра и след около 2 часа направих още един с по тъмна черта какво мислите ?

# 2 457
  • София
Мислим това, което пише в упътването на теста.

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 21:29 от miamim

# 2 458
  • София
Здравейте днес ми е 3 ти ден от закъснението направих един тест с бледа четра и след около 2 часа направих още един с по тъмна черта какво мислите ?

Това е първият тест а това вторият:
Честитооо...колко време опитвахте преди да успеете? Следяхте ли овулация с тестове?

# 2 459

Това е първият тест а това вторият:
Честитооо...колко време опитвахте преди да успеете? Следяхте ли овулация с тестове?
Здравейте опитвахме 3 месеца и не съм следяла овулацията със тестове, но преди да отида на доктор не бързам да се радвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт