Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 310
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 2 535
Невалиден е тест на койхо липсва контролна черта, този си има.
Съгласна съм , но е много бледа и затова си мисля , че не е много в ред.А виждам бледа втора черта и не знам как да го тълкувам.

# 2 536
Момичета ..този май е невалиден.Вие как мислите?

Толкова невалиден, че чак е позитивен.

# 2 537
От 6 ден закъснение, положителен е нали? До колко дена да отида на преглед за да чуя и сърчице според вас?

# 2 538
  • София
От 6 ден закъснение, положителен е нали? До колко дена да отида на преглед за да чуя и сърчице според вас?

Да...положителен е...на лекар поне след 10 дни закъснение. Успех!

# 2 539
Здравейте
Много бих искала да чуя и вашето мнение
Благодаря ви предварително и се извинявам за това,че го качвам във две групи просто искам повече мнение от различни хора
Благодаря ви , моля споделете какво мислите за теств правен 2 дена преди М

# 2 540
  • Варна
За мен е отрицателен, целият е розов, само тестовата черта е абсолютно бяла.

# 2 541
  • София
Отрицателен

# 2 542
Ясно , благодаря и на вас 😕

# 2 543
Спри да спамиш по темите! Бременна си!

# 2 544
Спри да спамиш по темите! Бременна си!

Не спамя, а търся различни мнения! Ти спри да си толкова гадна, а бъди малко по-добра към тези, които искат да научат малко повече, все пак съм млада, а и сайта е за това!
Весели празници Simple Smile

# 2 545
Колко различни мнения, за очевидно положителни тестове, искаш да чуеш? Освен това, има ясно упътване в тестовете. Не се оправдавай с младостта си. Щом ще ставаш майка, вече няма такъв филм. Успех и лека бременност!

П.П. Момичета, тук и в другата тема сме едни и същи, които редовно отговаряме. Wink

# 2 546
  • На остров
Аз да попитам, а коя е друагата тема Simple Smile ?
Успех на всички бъдещи майки !
Нека новата година донесе много положителни тестове !

# 2 547
Здравейте! На 27.12 разбрах, че съм бременна чрез уринарен тест. Направих още 2 и те също са положителни.. Но въпросът ми е, че вчера ми се появи бежаво течение и дали е нормално? Попринцип е много оскъдно, само като ходя по малка нужда и се вижда на хартията, дори трудно се забелязва. Има ли някоя от вас, на която да и се е случвало? Не е кафяво, а бежаво... Благодаря предварително. Simple Smile
P. S. Знам, че не е по темата, но не знам къде да пиша.

# 2 548
Не мога да повярвам, това да ми се случи час преди новата година, макар мъжът ми да твърди че чератата е много бледа и си внушавам... дали ще е подарък за новата година?

# 2 549
  • Варна
Ах стига де, чертата е очеизбождаща. Кое точно си внушаваш?
Дими,
На мен ми се е случвало. Нищо опасно не беше, според лекаря се дължало на напукани капилярчета заради хормоните, нещо от сорта ми обяснява. Точно бледобежово беше, при забърсване. Доста се бях панирала и аз.

Общи условия

Активация на акаунт