Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 285
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 2 550
Ах стига де, чертата е очеизбождаща. Кое точно си внушаваш?
Дими,
На мен ми се е случвало. Нищо опасно не беше, според лекаря се дължало на напукани капилярчета заради хормоните, нещо от сорта ми обяснява. Точно бледобежово беше, при забърсване. Доста се бях панирала и аз.
Ами аз вчера бях на преглед, но нищо не се видя и доктора ми изписа дуфастон и но пша понеже от време на време ме наболява и аз се чудя дали може  да е от дуфастон, макар че знам, че е за задържане... Благодаря ти, поне се успокоих малко... Дано всичко да е наред 🙏

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 12:19 от Dimi97

# 2 551
Не мога да повярвам, това да ми се случи час преди новата година, макар мъжът ми да твърди че чератата е много бледа и си внушавам... дали ще е подарък за новата година?
Скрит текст:

Чертата е ясна и отчетлива, но в ранна бременност няма как да е по-наситена заради все още ниските нива на хормона. Тестът е категорично положителен. Изчакай 10-15 дни закъснение и отиди на преглед.

# 2 552
Здравейте и за много години.Днес ми е 10 ден от инсеминация и с първата урина имам едва забележима втора чертичка. Дали има бебче? 

# 2 553
  • София
Здравейте и за много години.Днес ми е 10 ден от инсеминация и с първата урина имам едва забележима втора чертичка. Дали има бебче? 
Направите тест Шуърчек...тези Престо не са добри и лъжат...

# 2 554
  • София
щ
Аз втора черта не виждам, но 10дни след инсе е твърде рано за тест. Изчесайте още 3-4 дни и тогава нов тест, но не престо

# 2 555
  • Варна
И аз не виждам никаква втора черта. Може на снимка да не личи, но престо така или иначе дават толкова много изпарителни и толкова често се коментират в темата, че не знам защо още продължавате да ги купувате. Съгласна съм с Нандин - след 3-4 дни опитай с друга марка.

# 2 556
Здравейте! На 27.12 разбрах, че съм бременна чрез уринарен тест. Направих още 2 и те също са положителни.. Но въпросът ми е, че вчера ми се появи бежаво течение и дали е нормално? Попринцип е много оскъдно, само като ходя по малка нужда и се вижда на хартията, дори трудно се забелязва. Има ли някоя от вас, на която да и се е случвало? Не е кафяво, а бежаво... Благодаря предварително. Simple Smile
P. S. Знам, че не е по темата, но не знам къде да пиша.
Здравей и тихичко честито! Аз бях по същия начин и за съжаление при мен се оказа кухо яйце,ако имаш възможност бягай на преглед! Желая ти успешен и щастлив финал 😊

# 2 557
Здравейте! На 27.12 разбрах, че съм бременна чрез уринарен тест. Направих още 2 и те също са положителни.. Но въпросът ми е, че вчера ми се появи бежаво течение и дали е нормално? Попринцип е много оскъдно, само като ходя по малка нужда и се вижда на хартията, дори трудно се забелязва. Има ли някоя от вас, на която да и се е случвало? Не е кафяво, а бежаво... Благодаря предварително. Simple Smile
P. S. Знам, че не е по темата, но не знам къде да пиша.
Здравей и тихичко честито! Аз бях по същия начин и за съжаление при мен се оказа кухо яйце,ако имаш възможност бягай на преглед! Желая ти успешен и щастлив финал 😊
Аз бях на преглед в понеделник, но още нищо не се видя... Реално имам към 7 дни закъснение и то дори не съм сигурна дали е толкова, защото цикъла ми е на 30-31-32-33-34 дни някъде..

# 2 558
Няма смисъл да се ходи толкова рано на преглед. Изчакват се най-малко 10 дни закъснение. Също трябва да се знае, че на този ранен етап единствено ще се види дали има плоден сак в матката. Никакви други диагнози не могат да се поставят, нито някой лекар ще може да определи как се развива бременността, има ли ембрион и т.н. Малко повече търпение трябва.

# 2 559
  • Варна
Дими, забранила си си личните съобщения или ти е пълна кутията. Първите 10-на дни със сигурност имах такова бежово течение аз, нямам спомен кога се изчисти, но някъде след това е било.

# 2 560
Дими, забранила си си личните съобщения или ти е пълна кутията. Първите 10-на дни със сигурност имах такова бежово течение аз, нямам спомен кога се изчисти, но някъде след това е било.
Май кутията ми беше пълна.. Благодаря ти за отговора!

# 2 561
Здравей те, и за Много години. На 10.04.2019 направих Мисед Аборт във края на 8 седмица. После със мъжът ми лекувахме една Хламидия. Та първи опит Ноември неуспешен. Декември ни беше мнг натоварен от към работата която и той и аз работим. Не сме се и на дявали че след два пъти интимност след цикъла ми може да се случи чудо. Последния ми цикъл беше на 5.12.2019, трябваше на 02.01.2020 да ми дойде. На сутринта си направих тес и оппппп двете чертички се появиха. Тази сутрин повтори тести и пак е положителен. На лекар съм на 14.01.2020 тъй като е рано още за ехо. Мнг сме радостни тъй като синът ни е почти на 11 години вече и разликата им ще е голяма. Но и се усещам че мисля дали няма да стане като предния път и ме е страх. Но разбрах на Коледа стават чудеса. Пожелавам на всяка лека бременност и успешен финал, а на тези който още чакат чудото, не се от казвайте чудеса съществуват ако вярвате истински

# 2 562
  • София
Аз имах прекрасна бременност след като имах 5 дни закъснение и 2 положителни теста, а на 6 ден ми дойде.
Родих уникална дъщерчка! Не сме чакали 6 месеца, след мисета забременях веднага. Вярно, предизвикано раждане, но лекарите си свършиха брилянтно работата и ме дариха с най-прекрасното бебе!
Цяла бременност ходих на работа, дори в 45-дневния висях в работата, за да не мисля за глупости. И бях тръгнала за работата, когато ме приеха да раждам, седмица преди термин.
Намери си положителни неща, с които да се занимаваш, за да минава времето и да не мислиш за лоши неща!

# 2 563
Dicewithoutnumbers, малко уточнение, че при теб е било биохимична бременност, а не мисед. Има разлика, при БХ не е нужно да се чака, докато при мисед нещата не са чак толкова прости, лекарите преценяват колко време е необходимо за възстановяване, защото при него става въпрос за доста по-напреднала бременност и всички усложнения, които води със себе си това. БХ макар и също да е изключително тежко и разочароващо преживяване, не се различава много от една обилна закъсняла менструация, докато при мисед има вече визуализиран ембрион и сърдечна дейност, която е спряла. Това в никакъв случай не значи, че при Radi1988 ще има някакви проблеми, разбира се, просто правя това уточнение, защото има голяма разлика чисто физически във възстановяването от едното и от другото. Лека бременност и по-малко тревоги пожелавам! Blush

# 2 564
Здрсвейте, моята дилема е следната : вчерс с първа урина направих шуър чек, на който се появи едва забележима втора черта. Днес направих втори, на който чертата все още е много бледа, но малко по-видима. Реших да направя и един лейди, от лентичките, който е абсолютно отрицателен. Та въпроса ми е на кой от двата да вярвам и дали лейди е с по-висока чувствителност? Благодаря предварително за отговорите!

Общи условия

Активация на акаунт