Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 254
  • 15 079
  •   3
Отговори
# 2 565
Здрсвейте, моята дилема е следната : вчерс с първа урина направих шуър чек, на който се появи едва забележима втора черта. Днес направих втори, на който чертата все още е много бледа, но малко по-видима. Реших да направя и един лейди, от лентичките, който е абсолютно отрицателен. Та въпроса ми е на кой от двата да вярвам и дали лейди е с по-висока чувствителност? Благодаря предварително за отговорите!
Тези лентички са ми съмнителни. Аз съм със три Шуърчека и трите ми със не толкова наситени чертички. Правени във три последователни дни. Спокойно положителен е. Кой ден ви е?

# 2 566
На шуър чек вярвай,той е с 20 чувствителност.
Няма значение колко е наситена чертичката,важното е да е оцветена

# 2 567
Здрсвейте, моята дилема е следната : вчерс с първа урина направих шуър чек, на който се появи едва забележима втора черта. Днес направих втори, на който чертата все още е много бледа, но малко по-видима. Реших да направя и един лейди, от лентичките, който е абсолютно отрицателен. Та въпроса ми е на кой от двата да вярвам и дали лейди е с по-висока чувствителност? Благодаря предварително за отговорите!
Тези лентички са ми съмнителни. Аз съм със три Шуърчека и трите ми със не толкова наситени чертички. Правени във три последователни дни. Спокойно положителен е. Кой ден ви е?
Четвърти ден закъснение, но аз явно съм с късна овулация. Със сина ми забременях 3 дни преди дата на М. Сега по мои сметки трябва дс е било около 20-23 декември.
Така я виждам. Но е много бледа, а на снимка почти не се вижда.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 10:53 от AnMary

# 2 568
Щом я виждаш ако се е появила до 5 минути значи я има. Исчакай още малко 😉

# 2 569
Щом я виждаш ако се е появила до 5 минути значи я има. Исчакай още малко 😉
Да, в рсмките на описаното време се появи. Благодаря!

# 2 570
Верния тест винаги е положителният. Wink Ако искаш качи снимка на теста.

# 2 571
Верния тест винаги е положителният. Wink Ако искаш качи снимка на теста.
Дано!

# 2 572
  • София
Дано!
Скрит текст:
Теста е положителен, но не си на 4 дена закъснение, а според мен дори нямаш закъснение още, т.е. О ти е била след 23ти Дек. С първа урина ли е правен или не? И как засече О?

# 2 573

Номер едно е от 2.01.2020 очаквах цикъл тогава. И така до днес номер 4.това са ми двете чертички на 28,29, 30 и 31 ден от последната менструация

# 2 574
  • София
Скрит текст:
Номер едно е от 2.01.2020 очаквах цикъл тогава. И така до днес номер 4.това са ми двете чертички на 28,29, 30 и 31 ден от последната менструация
Не разбирам защо си давате парите за толкова тестове и защо си правите всичкия тоя труд да ги препикавате, той още първия е бил с достатъчно видима 2-ра черта.

# 2 575
Дано!
Скрит текст:
Теста е положителен, но не си на 4 дена закъснение, а според мен дори нямаш закъснение още, т.е. О ти е била след 23ти Дек. С първа урина ли е правен или не? И как засече О?
Аз съм с много точен цикъл- на 28 дни като по часовник. Не съм засичала О. Казай, че така предполагам.

# 2 576
  • София

Утре ще правиш ли?

# 2 577

Утре ще правиш ли?
Хахха не. Таки ми каза лекаря ми при който ще ходя на лекар след седмица чак обаче.

# 2 578
  • София
Скрит текст:

Утре ще правиш ли?
Аз предлагам да прави докато се уеднаквят по цвят чертите. Да ги снима и ще е идеална профилна снимка за профила й тук Satisfied

Radi1988 - защо лекарят ти те е карал да правиш нови тестове, след като и първия е видимо +? Аз не бих отишла да се следя при такъв.

# 2 579
  • София
Казал ти е да направиш 4 теста, въпреки че още първият е положителен?

Общи условия

Активация на акаунт