Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 224
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 8 310
Не се мъчете с тия тестове повече щом са били положителни, а не с изпарителни черти.
Сега или чакате десет дни и на преглед, или два кръвни през 48 часа. Всичко друго е безсмислено на този етап.

# 8 311
Здравейте!
Днес направих още един тест, не можах да се сдържа, но не се появи втора черта. Някой с подобен случай?
Аз, днес или утре ми е датата на М, вчера и предния ден правих тест лента с почти същата втора черта ми излязоха, днес сутринта нямаше никаква, но беше различна марка лента. Вече не се надявам. Може би последна надежда остава все пак, ако съм имала по-късна овулация, ако по ЦС трябва да я определя е била на 5.09, понеже тогава имах белтъкоподобна ЦС. Но по приложение ми я дава доста по-рано, тъй като последния ми МЦ беше 25 дена, а по принцип е от 28-30. Обърках се тотално. Вие същата марка лента ли правихте и днес?

Не, Шуърчек беше вторият.

# 8 312
  • Замък сред облаците
Ако е правен не със първа урина, че и преди закъснение хептен няма какво да се учудвате.

# 8 313
Ако е правен не със първа урина, че и преди закъснение хептен няма какво да се учудвате.

Закъснение има, но не е с първата урина.😕

# 8 314
  • Замък сред облаците
Щом не е с първа урина нормално да не отчита още. Не пий течности и не ходи до тоалетна 3 часа и ще има черта.

# 8 315
Привет отново! ☺
Направих още един тест, ще прикача снимка. Отново се появи втората черта. Какво мислите!

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 16:07 от rs1621

# 8 316
Моята 9 седмична чертичка беше такава 6 дни преди М. Надявам се да е станало и при вас ❤
Привет отново! ☺
Направих още един тест, ще прикача снимка. Отново се появи отново втората черта. Какво мислите!

# 8 317
  • София
Привет отново! ☺
Направих още един тест, ще прикача снимка. Отново се появи отново втората черта. Какво мислите!

Моята беше такава , след два дни направих нов с първа сутрешна и нещата бяха по-ясни.

# 8 318
Привет отново! ☺
# Аз имах същите тестове даже и по наситени ,но се оказа химична бременност

# 8 319
Привет отново! ☺
Бременна сте!

# 8 320
Момичета, какво мислите за този тест, дали е категорично отрицателен? Днес уж трябваше да ми дойде, но не ми е много точен напоследък цикъла. Понякога на 27 ден идва, понякога на 30-тия, днес е 27-мия.

# 8 321
Изчакай още 3 дена и повтори теста, ако до тогава не ти е дошло. Има няква сянка но не мога да преценя.

# 8 322
Изчакай още 3 дена и повтори теста, ако до тогава не ти е дошло. Има няква сянка но не мога да преценя.
А дали винаги тези тестове не са дефектни? Купувам от тяб, защото уж били по-чувствителни, преди 3 дена пак нещо подобно излезе.. Но като че ли беше сива чертата, сега струва ли ви се да розовее?

# 8 323
Няма кво да гадаем. Изчакайте още 3 дена, а ако не ви се чака си пуснете кръвен тест.

# 8 324
Аз съм с два положителни теста, с ясно видима черта. Между тях имам два, на които има нещо като тъмна сянка, но не съм сигурна дали не е въображаема. Не знам какво да мисля...

Общи условия

Активация на акаунт