Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 224
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 8 325
  • Пловдив
Момичета, какво мислите за този тест, дали е категорично отрицателен? Днес уж трябваше да ми дойде, но не ми е много точен напоследък цикъла. Понякога на 27 ден идва, понякога на 30-тия, днес е 27-мия.
Аз виждам втора бледа чертичка Simple Smile
Тествай утре сутрин пак !
Успех !

# 8 326
Здравейте, имам питане след колко време може да се направи кръвен тест за бременност и кога отчита вярно.

# 8 327
Момичета, прогестерон 14.30 нормален ли е Simple Smile

# 8 328
  • Замък сред облаците
Пише се на кой ден от МЦ е правен и се дават референтните стойности на лабораторията. Нисък е за Б, имало е О.

# 8 329
7 дена след овулация, референтни 1.83 - 23.9 лутеална фаза в my/ml

# 8 330
Момичета, при мен последваха няколко теста с почти въображаема втора линия. Имах два, на които си личеше съвсем видно втората чертичка... Цикъл още няма, другата седмица ще ходя при гинеколога.

# 8 331
Момичета, при мен последваха няколко теста с почти въображаема втора линия. Имах два, на които си личеше съвсем видно втората чертичка... Цикъл още няма, другата седмица ще ходя при гинеколога.
Не помня кога трябваше да ви дойде, ама препоръчвам да са минали повече от 10 от тази дата, за да не се шашкате излишно! Моя пример е следния ПРМ 02.06 очаквана дата за Ц 30.06 видях + тест на 28.06, отидох на лекар в поликлиниката за установяване на Б на 16.07 и лекарката каза виждам плоден сак и жълто тяло..., каза ела след 2 седмици за ембрион и след още 2 за пулс... направо се сдухах, щото в тази седмица има вече пулс и бебе... 5 дни по късно отидох на частен преглед и това което лекарката е видяла като "жълто тяло" е било бебето защото то вече беше 1,3см и имаше ясен пулс (чух го). Та не бързай с лекаря. Освен ако нямаш нужда от някаква терапия!

# 8 332
Не помня кога трябваше да ви дойде, ама препоръчвам да са минали повече от 10 от тази дата, за да не се шашкате излишно! Моя пример е следния ПРМ 02.06 очаквана дата за Ц 30.06 видях + тест на 28.06, отидох на лекар в поликлиниката за установяване на Б на 16.07 и лекарката каза виждам плоден сак и жълто тяло..., каза ела след 2 седмици за ембрион и след още 2 за пулс... направо се сдухах, щото в тази седмица има вече пулс и бебе... 5 дни по късно отидох на частен преглед и това което лекарката е видяла като "жълто тяло" е било бебето защото то вече беше 1,3см и имаше ясен пулс (чух го). Та не бързай с лекаря. Освен ако нямаш нужда от някаква терапия!

На 5 дни закъснение съм, според приложението.

# 8 333
Момичета, излизат ли ви пъпки по лицето както преди мц при бременност, цялата пъпчасах сред ову този месец

# 8 334
Пъпки след овулация не е никакъв симптом и изобщо симптомите се появяват след като вече има бременост.

# 8 335
Еми точно като забременях не пъпчасах, както обикновено преди МЦ, лицето ми остана чисто първите няколко седмици. Но това не значи абсолютно нищо, не съм го считала за симптом ако това питаш

# 8 336
Здравейте отново!
Вчера бях пуснала тук един тест, след това направих още един. А днес си взех престо и още една лента различна марка, които са абсолютно отрицателни. Днес вече ми закъснява с 1 ден. Та изказвам разочораванието си от първите ленти, мисля че са Клиър.

# 8 337
Елисавета, аз виждам бледи черти и на двата

# 8 338
Елисавета, аз виждам бледи черти и на двата
И аз ги виждам, но явно имат дефект. Ето днешните на други марки.
Поправям се, по-горе лентите са Lady тест. Интересува ме дали наистина са фалшиви и на други момичета са отчитали точно тези бледа втора и после е нямало бременност.

# 8 339
Здравейте отново!
Вчера бях пуснала тук един тест, след това направих още един. А днес си взех престо и още една лента различна марка, които са абсолютно отрицателни. Днес вече ми закъснява с 1 ден. Та изказвам разочораванието си от първите ленти, мисля че са Клиър.

Аз съм по същия начин. Първо ясно положителени тестове, след това отрицателени...

Общи условия

Активация на акаунт