Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 224
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 8 385
Да и аз за Престо чух и прочетох доста неща! Ще изчакам повечко дни закъснение, и кръвни и на лекар ще отида! Благодаря Simple Smile

# 8 386
Не бих се доверила на тези Псевдо тестове(така трябв да ги прекръстят).Имах същата черта в деня , който ми дойде този месец.
Пробвайте с друга марка и стискам палци при теб да е положителен.

# 8 387
Здравейте. Последен цикъл 25.08.21, последните месеци идва между 25-27 дни. Тестът е с чувствителност 25, правен днес, 27ми ден, с първата урина, а снимката е от преди 10-тата минута. Не съм засичала овулация. Все още не ми е дошло и реално нямам закъснение. Та въпросът ми е - според вас напълно ли и отрицателен тестът или все още има някаква надежда? Благодаря предварително.

# 8 388
Здравейте. Последен цикъл 25.08.21, последните месеци идва между 25-27 дни. Тестът е с чувствителност 25, правен днес, 27ми ден, с първата урина, а снимката е от преди 10-тата минута. Не съм засичала овулация. Все още не ми е дошло и реално нямам закъснение. Та въпросът ми е - според вас напълно ли и отрицателен тестът или все още има някаква надежда? Благодаря предварително.

Аз не виждам нищо, на този тест

# 8 389
# 8 390
На този етап теста е абсолютно отрицателен.

# 8 391

??? Според вас има ли бременност втори тест още два дена до цикъла

# 8 392

Положителен е

# 8 393
Колко дена са минали от овулацията, на кой ден ви е овулацията и общо мц, изглежда положителен и Честито Simple Smile

# 8 394
На 08 ми беше овулацията благодаря предварително

# 8 395
И аз бах в овулация точно на 8ми, утре ще си направя тест сутринта, имахте ли някакви симптоми или просто решихте да проверите заради зацапване

# 8 396
Здравейте момичета. Ето и аз да се включа с питанка. Та правим опити от 6 м. Вече имам 10 дневно закъснение. През дните закъснение си правих от най-евтините ленти Lady Test мисля, че се казваха и всички бяха отрицателни. Търпеливо си чакам М. Обаче тя не идва. Онази вечер комшийка ми каза бе я си направи пак тест. Аз имам вече едно дете и с него си имах доста отчетливи симптоми и теста ми беше показал + два дни преди да ми дойде. И си говорим, че се съмнявам за бременност защото нямам симптоми. Тя ме убеди, че може би този път е по-различно. На другата сутрин си купих тест пак от лентите пишеше чувствителност 10 mlU. И какво дс видят очите ми, подчти веднага започна да те оформя втората чертичка, но тъничка и бледа, но се вижда. Зарадвах се ест. След половин час викам я да направя друг, излезна отрицателен. Викам а сега. Стисках малко за да не разреждам много урината, и направих 3-ти,който пак и,злезна със слаба втора черта. И си казах, айде стига за днес утре с първа урина ще направя друг. Купих си Шуър Чек и пак от тези ленти. Тази сутрин си ги направих, и бяха напълно отрицателни. Възможно ли да е някаква грешка момичета? Вече 10 дни ми закъснява... Качвам снимка на "положителния" от вчера.
Резултата излезна във времето за отчитане.

# 8 397
Направи си кръвен тест и отиди на лекар.

# 8 398
Направи си кръвен тест и отиди на лекар.
Споделих на док,той каза да не правя повече ленти и, че няма смисъл от кръвен. Да изчакам до петък и да отида на преглед ако не ми е дошло.

# 8 399
Защо да няма смисъл от кръвен?
Аз не бих се стърпяла да чакам до петък, ако мога да имам еднозначен отговор в рамките на два-три часа.

Общи условия

Активация на акаунт