Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 118
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 8 520
Здравейте, момичета! Вчера трябвше да ми дойде и си направих тест, който показа втора бледа черта. Днес си направих втори тест и отново излезна втора бледа. Според вас дали са положителни или някакви изпарителни. Притеснявам се, защото имах несполучлива бременност. Март месец направих спонтанен аборт в 6-7 гест. седмица. Presto правен на 01.10
Sure check на 02.10

# 8 521
Здравейте, момичета! Вчера трябвше да ми дойде и си направих тест, който показа втора бледа черта. Днес си направих втори тест и отново излезна втора бледа. Според вас дали са положителни или някакви изпарителни. Притеснявам се, защото имах несполучлива бременност. Март месец направих спонтанен аборт в 6-7 гест. седмица. Presto правен на 01.10
Sure check на 02.10
Ами честито аз мисля , че са си ясно положителни ! Лека и успешна бременност ! 🍀🙏❤

# 8 522
Здравейте дами, какво ще кажете за easy test? Конктретно..  дава ли фалшиви резултати? Чеесто изпарителни втори черти?

# 8 523
Преди 4 месеца имах спонтанен аборт
Днес ми закъснява с 4 дни и с моя мъж  силно се надяваме
Какво мислите положителен ли е

# 8 524
И аз съм в същото положение, като Вас. Да се притесняваш ли, да се чудиш ли, да се радваш ли. Май на този етап остава надеждата 😊

# 8 525
Мисля, че и на двете ви са положителни тестовете.

# 8 526
Sure check на 02.10
Положителни са! Честито лека и успешна бременност ти желая ❤

# 8 527
Момичета, този тест е отрицателен нали?

# 8 528
Аз не виждам втора черта

# 8 529

Здравейте, утре трябва да ми дойде МЦ . Днес правих тест , защото ако има бременност трябва да започна лечение. Попринцип съм била винаги с късна овулация засичана най-често на ден 16-17 . Дължината на цикъла е 30 дни . На живо се вижда много, много бледа черта. Никога до момента не съм виждала бледи черти на тестове. Били са или категорично отрицателни или обратното . Искам да попитам забелязвате ли такава черта или е плод на въображение. Не е правен с първа урина ! И е сниман след 2 часа от тестването , но бледата черта излезе на 4тата минута.

# 8 530
  • Ботевград
Положително ми изглежда 😁
Като за Честито🍀

# 8 531

Здравейте момичета, моя приятелка която е терапевт реши да направи група във фб. Изпращам снимка защото съм голям лаик с мрежите. В групата ще се обсъжда всичко, което ни интересува и най-вече психичното здраве на жените, които се опитват да забременеят, които са абортирали, които са родили. Ще работи съвместно с доктори, но честно казано не знам кои. Ако искате може да се включите. Услугите й са безплатни. Тя трудно забременя и сега иска да помага. Извинявам се ако обиждам някои с тази публикация.

# 8 532
Бременна ли съм ,чакам цикъл след 2 3 дни .

# 8 533
Бременна ли съм ,чакам цикъл след 2 3 дни .
Аз виждам втората чертичка. Същото беше и при мен изчакай още 1 2 дена и пак си направи с първата урина.

# 8 534
И аз съм в същото положение, като Вас. Да се притесняваш ли, да се чудиш ли, да се радваш ли. Май на този етап остава надеждата 😊
Положителен, успех до финала!🙂

Общи условия

Активация на акаунт